Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach - wznowienie produkcji?

Ryuuza

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kontynuacja będzie na 100% ale nie wiadomo kiedy dokładnie jeszcze, czytam mangę w miarę na bieżąco i się nie zawiodłem.

Pozdrowienia dla górników.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie sądzę by wersja ekranowa Bleacha miała powrócić. Szczególnie teraz gdy manga odnosi rekordową ilość sprzedaży właśnie z powodu braku anime. Moja rada jest taka. Włączacie sobie soundtrack z Bleacha i odpalacie mangę, uwierzcie mi, prawie jak anime :).

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kenpachi ma Bankai, hollow ichigo to Zangetsu, Grimmjow i Halibel żyją, a Kapitan głownodowodzący Yamamoto zginął.

O czymś zapomniałem?

O spoilerach

NJxbd4x.png

Opublikowano

spoiler

Proszę bardzo.

Wracając jeszcze do

Kenpachi wygrał walkę z meteorytem, a Yamamoto bankai wskrzesza wszystkich, których kiedykolwiek zabił.

14. Zakaz zdradzania fabuły, spoilerowania. Wypowiedzi zdradzające zakończenia anime należy wpisywać w

[spoiler][/spoiler] skrajne przypadki mogą być ukarane. Kara: 5 pkt

NJxbd4x.png

Opublikowano

14. Zakaz zdradzania fabuły, spoilerowania. Wypowiedzi zdradzające zakończenia anime należy wpisywać w

skrajne przypadki mogą być ukarane. Kara: 5 pkt

To spoilery nie dotyczą mang? Whoa. Poprawione, teraz cacy?

Tak, nie mam mózgu icon_sad.gif

417711489342956987022.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Dopiero skończyłem oglądać Bleach, ale właśnie tym momentem się martwiłem. Mimo tego, nadal wierzę, że nie będę musiał czekać do 2016 roku. Bo kontynuacja będzie na pewno. Tylko kiedy ?  B) :mellow:

Opublikowano

Dopiero skończyłem oglądać Bleach, ale właśnie tym momentem się martwiłem. Mimo tego, nadal wierzę, że nie będę musiał czekać do 2016 roku. Bo kontynuacja będzie na pewno. Tylko kiedy ?  B) :mellow:

skąd wiesz, że będzie na pewno?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Bleach'a bym obejrzał jakby wyszedł 2 sezon :) ale tak czy siak w porównaniu do Naruto Shippuuden a tym bardziej HxH wyszedł blado ( chociaż ostatnio Naruto też się popsuło, podobnie jak Fairy Tail (2014)

Opublikowano

Ja nie czekam na bleacha. Oglądałem to z 3 lata temu, jak nie 3,5-4, wtedy mi się podobało (choć już wtedy się nudziłem przy fillerach i niektórych odcinkach), a teraz wyrosłem z tego. W bleachu chodzi tylko o walki, nic innego, jst to strasznie schematyczne anime, przewidywalne. Zmienił mi się gust, nie jaram się już byle czym. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jarać się mega czymś, a obejrzeć sobie od tak - np. ze względu na to że kiedyś się podobało - nie był aż taki zły, kiedyś się oglądało, jest się ciekawym jak by wyszedł 2 sezon itp. ( ten 1 odc. w tyg xD ) why not? ;) no chyba że 2 sezon byłby naprawdę okropny i bym się faktycznie męczył. Na siłę bym nie oglądał :P

Ja nie oglądam filerów w tasiemcach ( jedynie wybrane ) Strasznie nie lubię jak zamiast iść dalej z fabułą przez kilka miesięcy one się pojawiają. 

Wtedy ( 3-4 lata temu ) też się trochę nudziłem przy Bleach'u.

Opublikowano

Jarać się mega czymś, a obejrzeć sobie od tak - np. ze względu na to że kiedyś się podobało - nie był aż taki zły, kiedyś się oglądało, jest się ciekawym jak by wyszedł 2 sezon itp. ( ten 1 odc. w tyg xD ) why not? ;) no chyba że 2 sezon byłby naprawdę okropny i bym się faktycznie męczył. Na siłę bym nie oglądał :P

Ja nie oglądam filerów w tasiemcach ( jedynie wybrane ) Strasznie nie lubię jak zamiast iść dalej z fabułą przez kilka miesięcy one się pojawiają. 

Wtedy ( 3-4 lata temu ) też się trochę nudziłem przy Bleach'u.

ale nie wiem, czy bym wytrzymal te np. 300 odcinków, no i ponoc bleach jest średni po wydarzeniach z anime

XrgAYyk.png

Opublikowano

ale nie wiem, czy bym wytrzymal te np. 300 odcinków, no i ponoc bleach jest średni po wydarzeniach z anime

Ja bym dał radę bez problemu, dla mnie bleach to jeden z lepszych tasiemców, niby schematyczny, ale z racji, że lubię nakurwianki to dla mnie git.

Jak dla mnie na pewno nie jest gorszy od takiego Naruto, który według mnie powinien skończyć się na walce z Painem.

Opublikowano

Ja bym dał radę bez problemu, dla mnie bleach to jeden z lepszych tasiemców, niby schematyczny, ale z racji, że lubię nakurwianki to dla mnie git.

Jak dla mnie na pewno nie jest gorszy od takiego Naruto, który według mnie powinien skończyć się na walce z Painem.

Kwestia gustu, mi się takie typowe shouneny już znudziły, a zwlaszcza shouneny tasiemce. Czuję, że już z tego wyrosłem.  Wolę walki umysłowe aniżeli fizyczne, no, ale jak juz napisalem - kwestia gustu. 

@Edit

a może po prostu jestem pierdolnięty i uważam się za nie wiadomo kogo, interpretuj jak chcesz :P

XrgAYyk.png

Opublikowano

Shoueny się po prostu "przejadają" tym, którzy widzieli ich, aż za dużo, bo schematyczność bije po ochach. No chociażby poruszany w tym temacie Bleach. Ichigo zawsze coś z dupy wyciągnie i wszystkich uratuje, nie wiem jak w mandze wygląda progres protagonisty, ale w anime to wyglądało strasznie.

Co do wznowienia produkcji... jeżeli kiedykolwiek coś takiego się stanie to raczej nie liczyłbym na jakiegoś tasiemca, a skondensowane w max. 50 odcinkach anime i to w wypadku jak już definitywnie manga się skończy. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Shoueny się po prostu "przejadają" tym, którzy widzieli ich, aż za dużo, bo schematyczność bije po ochach. No chociażby poruszany w tym temacie Bleach. Ichigo zawsze coś z dupy wyciągnie i wszystkich uratuje, nie wiem jak w mandze wygląda progres protagonisty, ale w anime to wyglądało strasznie.

Co do wznowienia produkcji... jeżeli kiedykolwiek coś takiego się stanie to raczej nie liczyłbym na jakiegoś tasiemca, a skondensowane w max. 50 odcinkach anime i to w wypadku jak już definitywnie manga się skończy. 

Cała prawda, ale tak większość shonenów wygląda. Główny bohater jest słaby i z czasem jakieś kosmiczne ataki mu przychodzą. Szczerze mówiąc to nie wiem czy bym wytrzymał znowu Inoue i jej... "Tasukete Kurosaki-kun". Znajomy mi spoilerował trochę mangę i podobno ostro tam się porobiło.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Mi to nie przeszkadza że z czasem główny bohater ( trenując ) dostaje nowe umiejętności :D no ale jak z d*** dostaje mega powerup'a załatwia wszystkich a swoich towarzyszy ratuje no to jest wtedy trochę naciągane ( no chyba że uzasadnione dobrze xD ) Jakoś muszą wypełnić te 100-700 odcinków.

Schematyczność - możliwe że mi się również przejadły niektóre schematy - chciałbym zobaczyć coś innego/nowego, lecz koniec końców nie jest najgorzej. Przyzwyczaiłem się. Nie we wszystkich anime - shounenach to występuje (... albo i we wszystkich shounenach, ale w niektórych jest lepiej pokazane niż w drugich )

Nie pamiętam dokładnie Bleach'a jak pisałem wyżej oglądałem je z 3+ lata temu ale Inoue mi aż tak nie przeszkadzała. Takie postacie jak ona też muszą być ( żeby było większe urozmaicenie w anime xD ) Ulubioną postacią żeńską w Bleach'u była Yoruichi ale Inoue też dała się lubić :3 

Kwestia gustu ^^ ( ja nie lubię mecha ani yaoi ) Jak mam ochotę na walki fizyczne, pokaz mocy - włączam sobie HxH który jest aktualnie 1 w moim rankingu ( nie spoilerować bo jeszcze nie skończyłem ) a jak walki umysłowe to - Zetsuen no Tempest, Death Note itp. Ponadto jak już to kiedyś pisałem staram się być niezbyt krytyczny co do anime chociaż nie ukrywam że na swojej liście jest kilka takich które musiałem wstrzymać / porzucić 

2 w rankingu jest Naruto Shippuuden ( ale najlepsze według mnie było do środka. Teraz się popsuło. Oglądam z sentymentów + jestem ciekaw jak będą wyglądać niektóre sceny która zostały ukazane w mandze) 

3 jest Fairy Tail ( ale też uważam że się popsuło. Lepsza była 1 seria) / Bleach

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można czekać w nieskończoność, a i tak się nie doczekasz tych odcinków. Sam już obejrzałem te wszystkie odcinki z 3 razy i tyle się wyczekałem na nowe, że aż mi się znudziło. A jeśli ktoś twierdzi, że bleach jest tylko i wyłącznie o walkach, to chyba całego anime nie oglądał :P

Opublikowano

Można czekać w nieskończoność, a i tak się nie doczekasz tych odcinków. Sam już obejrzałem te wszystkie odcinki z 3 razy i tyle się wyczekałem na nowe, że aż mi się znudziło. A jeśli ktoś twierdzi, że bleach jest tylko i wyłącznie o walkach, to chyba całego anime nie oglądał :P

Oglądałem całe anime i nadal tak uważam

@top

po co wy czekacie na bleacha skoro możecie mange przeczytać

XrgAYyk.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...