Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poradziłem sobie z problemem odnośnie uprawnien administratora . ale czy ktoś może mi powiedzieć dokładnie co trzeba tam zrobic w notatniku ? trzeba coś usunąć ? ma to być równo z tymi wyższymi ? bo robiąc tylko tak jak podaliscie to nic sie nie zmienia bo dalej wyskakuje mi "nie można połączyć się z serwerem patch'y"

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://speedy.sh/GCBhH/hosts

https://www.virustotal.com/pl/file/9a575081a55252a2a220ed8e6efcce010007c72f4da8bf4f2e5170974ac8cec4/analysis/1368375006/

To jest moj plik hosts, zmodyfikowany dla tych ktorym nie dziala psp.

Wrzucic do:

C:\Windows\system32\drivers\etc

I kliknac "ZAMIEN"

@Down

Nie trzeba usuwac wr. Kolega mial to samo i dziala po dodaniu tych linijek.

@edit

Ten plik teraz dziala w 100%. Przed chwila mialem ten sam problem przed chwila (wczesniej nie mialem) i po wrzuceniu dziala bez problemu strona i gra.

Opublikowano

Ja aby w tym pliku co kazaliście podopisywać w notatniku pododawałem, ale przed tym usunąłem wr i zainstalowałem jeszcze raz. Ładnie, pięknie chodzi:)

Opublikowano

Pobierz ten plik odemnie i wklej gdzie trzeba to zadziala. Admini cos robili i wyszlo jak wyszlo :D

@down
Dokladnie to samo jest zrobione w pliku tylko nie trzeba nic grzebac. I pozatym juz bylo dodane 2 razy.. ;d

Opublikowano

albo zróbcie tak:

otwórz dysk gdzie masz zainstalowanego windowsa --> windows --> system 32 --> drivers --> etc --> otwierasz notatnikiem plik hosts

i pod linijką

127.0.0.1 localhost

wklejasz to:

176.31.103.210 wrpsp.eu
176.31.103.210 www.wrpsp.eu

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

to usuń plik host i wklej ten pobrany powinno wskoczyć,

btw. pobrałem pliczek od cb weedx i działa stronka, co do klienta narazie nie pobieram bo nie chce na marne tracić czasu,

jak sprawdze jakiego mam win 8? (chodzi o to czy essential czy inny)

bo nie ogarniam zdeczka tego systemu...

A i nie wiecie czy była czystka kont?

Opublikowano

Sory ziąąąą ale nie wiem gdzie mam graty po laptopie, a co do ekranu, to włączenie kompa zajmuje 5-10 sec i sie nic nie pokazuje oprócz takiego kółeczka które wiruje... Gówno z dupy, HUWDU nic nie zrobie, kurwa masz jakiś inny pomysł jak sprawdzić ten jebany szajs?

+ jest nalepka, ale pisze tylko "WINDOWS 8" Żadnego zajebanego w dupie kodu nie mam japierdole, krew zalewa człowieka...

Ale to koleszko jeszcze chuj z tym przypomniałem sobie, że żadnych płytek przy laptopie nie dostawałem jak z salonu lapka brałem... Mam dysk o nazwie "recovery" i tam sie ponoć odzyskuje coś chuj w co.. Dobra ide na gógle bo dupa blada.

Opublikowano

Sory ziąąąą ale nie wiem gdzie mam graty po laptopie, a co do ekranu, to włączenie kompa zajmuje 5-10 sec i sie nic nie pokazuje oprócz takiego kółeczka które wiruje... Gówno z dupy, HUWDU nic nie zrobie, kurwa masz jakiś inny pomysł jak sprawdzić ten jebany szajs?

+ jest nalepka, ale pisze tylko "WINDOWS 8" Żadnego zajebanego w dupie kodu nie mam japierdole, krew zalewa człowieka...

Ale to koleszko jeszcze chuj z tym przypomniałem sobie, że żadnych płytek przy laptopie nie dostawałem jak z salonu lapka brałem... Mam dysk o nazwie "recovery" i tam sie ponoć odzyskuje coś chuj w co.. Dobra ide na gógle bo dupa blada.

Zainstaluj aplikacje pokki. Dodaje ona przycisk start do windows 8 i jak wejdziesz w start to na moj komputer prawym i wlasciwosci. Powinno pisac jaka wersja.

Do laptopow nie dostaje sie plytek z windowsem tylko wspomniany folder Recovery

I jak strona juz dziala to gra na 100% tez bedzie dzialala. Tylko zalezy od systemu czy sie uruchomi. Obys mial professional bo na tej wersji na 100% dziala

Opublikowano

wiem, że to będzie wzięte jako spam, ale weźcie wbijcie na tego WRPSP bo samemu to ciężko grać;/

Opublikowano

Dobra nic, do odważnych świat należy, pobiore clienta i sie zobaczy... Stronka mi już działa, czyli client też pewnie, myśle, że mam tego profesional'a, bo innego na stówe nie mam.

Opublikowano

UP@

Pobierz program speccy, link wyślę na PW.
MAsz wszystkie dane komputera włącznie z temperaturą.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak mam się zalogować pobrałem grę działa mi wchodzę na stronkę loguję się i mi nie dział tak jak bym tego konta nie założył co mam robić?jak się zalogować żeby grać?

Opublikowano

Włącz grę i tam się zaloguj.. Po co logowac sie na stronie do grania?..

no ale jak włącze grę to jest tam taki pasek i tam jest "start" "registers" itp. i tam też próbowałem się zalogować i nie działa to co mam robić?

Opublikowano

no ale jak włącze grę to jest tam taki pasek i tam jest "start" "registers" itp. i tam też próbowałem się zalogować i nie działa to co mam robić?

Zrób nowe konto na wrpsp i spróbuj się na nie zalogować.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...