Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Problemy i Pytania związanie z WRPSP !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358446031-U485574.png

W związku, że w ostatnim czasie w dziale WarRock Private i Inne szerzy się spam tematami powstaje ten temat. W celu zmniejszenia bałaganu w dziale, od dzisiaj wszystkie wasze Pytania, Problemy, Prośby związane z WarRock Private Server Project ( WRPSP ) kierujemy w tym temacie. Od tej pory każdy osobny temat dotyczące serwera WRPSP będzie zamykany. Spam takimi tematami poskutkuje warnem. Również Spam w tym temacie poskutkuje 5 %.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tu dużo gadać wrpsp i tak stoi w tym samymym miejscu i nic nie będzie się zmieniało nuda.

Opublikowano

Słyszałem kiedyś plotke (albo mi się to przyśnilo xD), że wrpsp ma się połączyć z innym serwerem prywatnym.

To są moje urojenia, czy rzeczywiście byla taka zapowiedź (odpowiedzcie, bo mnie to męczy ! :D )

@down równie dobrze to co napisałeś na czerwono mógłbyś dodać do pierwszego posta, ale jak wiadomo zależy ci na ilości postów.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Up@ Jestem KidModem i Nie zależy mi na postach ... bo po co ? Napisałem to na czerwono w poście bo w temacie jak widać spamujecie... czyli go nie przeczytaliście.

Cytat :

W celu zmniejszenia bałaganu w dziale, od dzisiaj wszystkie wasze Pytania, Problemy, Prośby związane z WarRock Private Server Project ( WRPSP ) kierujemy w tym temacie

Jak widać wyżej, osoby napisały opinie ... co nie jest zgodne z tematem ;)

Proszę nie spamować w tym temacie. Wyraźnie jest napisane, że w tym temacie zadajemy Pytania, Prośby lub gdy jakieś mamy problemy.

Proszę nie pisać waszych opinii na temat serwera gdyż nie od tego jest ten temat. Temat jest od problemów, pomocy itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak się połączyć na tego serwa?Na jakiej zasadzie on działa i można grać na nim na pc?

Pobierasz clienta i nowy uptader.

To jest gra na PC'ta jak każda inna.

Odpalasz launcher i have fun.

@Down, mi o nic nie chodzi :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ludzie Help mi!

pobrałem wszystko pobrałem nawet ftamework 4.0 i nic nie dał wyskakuje mi taki błąd

Unable to find a version of the runime to run this application o co z tym kaman ? Heli mi! za pomoc 3 lajki

Opublikowano

Ludzie Help mi!

pobrałem wszystko pobrałem nawet ftamework 4.0 i nic nie dał wyskakuje mi taki błąd

Unable to find a version of the runime to run this application o co z tym kaman ? Heli mi! za pomoc 3 lajki

Podmieniłeś stary uptader na nowy ?

Jeżeli nie to podmień ;)

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/fd0372d4dc1398b48810e9cded7a55f79138baf1
http://www.speedyshare.com/hANJ6/Uptader-WR.rar
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam mam taki problem gdyż wchodze w wr psp ładuje się przez chwile i wyskakuje taki napis: DSETUP.dll już istnieje,i dalej sie nie ładuję

Prosze o pomoc!!

Opublikowano

Witam mam taki problem gdyż wchodze w wr psp ładuje się przez chwile i wyskakuje taki napis: DSETUP.dll już istnieje,i dalej sie nie ładuję

Prosze o pomoc!!

Wejdź w folder WRPSP --> System --> DSETUP.dll i go usuń.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up

usuwam ten plik cały czas,on sie ciągle odnawia i znowu tam jest

Co robić???

Opublikowano

@up

usuwam ten plik cały czas,on sie ciągle odnawia i znowu tam jest

Co robić???

Usuń folder wrpsp, i wypakuj drugi raz z wyłaczyonym antywirusem.

Opublikowano

Mam taki problem . Odpalam warrocka psp i nic mi sie nie dzieje . 2 dni temu normalnie dzialal a teraz nic sie nie dzieje po odpaleniu .

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Antywirus usunął Ci plik WarRockPSP przed wypakowaniem i aktualizacjami plików wyłącz antywirusa i na pewno się włączy.

Opublikowano

Dzis na WRPSP widzialem gracza z Mp7a1 navycamo, spasem, tbomb i gold scorpami. Nie posiada on zadnej specjalnej rangi i nie moglby miec tego z eventow, bo na 100% by juz zniknely ... Czyzby jakis skrypt?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@up

BeHappy, tak? Ja go wogole pierwszy raz w grze widze i juz 63 lvl mial, wiec napewno pwlvl jak 20% wlochow. A bronie pewnie dostal, chociaz jego "skill" pozwala na ogarniecie tylko t-bomb bo z niczego innego juz nie zabije. I tak p.s dla tych co graja: jak widzicie kogos z wysokim lvl a ma malo killi to zapisujcie nicki i jak bedzie gm to odrazu bana beda mieli. Przyklad Megone, z dnia na dzien z ~50 lvl na 70 a killi 8tys. Dostal bana odrazu. Najlepiej zglaszac to do [GM]ToXiiC

Opublikowano

Siema co dalej zrpboć sciągłem warrock psp tego po 500mb i wszystkie pliki wrzucilem do jendego folderu co dalej ?

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Siema co dalej zrpboć sciągłem warrock psp tego po 500mb i wszystkie pliki wrzucilem do jendego folderu co dalej ?

Tak, do jednego folderu.

Instalujesz net framework 3.5 i 4.0

Podmieniasz uptader ze starego na nowy.

Odpalasz uptader, wrpsp ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

wilczek mam problem scioglem wypakowalem wszystko alepisze ze potrzeba updater 3 ?

UI wysakuje mi blad msss32.dll

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...