Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też może macie tak że strona i forum serwera się nie włącza oraz launcher ???

Tak, nie wlacza mi sie strona, launchera nie mam jak sprawdzic bo fon, ale pewnie cos robia.

hmm ciekawe ile to potrwa :/

Strona już działa, launcher też... następnym razem cierpliwości ;-)

Aktualnie : 5 graczy online.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie dziala znow stronka ani launcher :>>

No i nie ma przecież żadnego problemu, cierpliwości i tyle.

Jeżeli nie działa, to nie piszcie, nie działa, no mi też nie działa.

Jak zadziała to raczej tutaj:

http://infinitywar-server.com/index.php

@Down

rly? A jak jest na ten problem sposób? Idź do kibelka, zrób kupcie? :mellow:

eot.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

UP. no chyba wilczek od tego jest ten dział żeby się zapytać i podpytać o danym problemie a dla twojej wiadomości to jest jednak problem... więc zamknij dupe i nie nabijaj sobie postów.

Edit. No lepsze to niż iść na dworzec i ściągnąć laske w wc...dla ciebie lepsze rozwiązanie nie?..

Opublikowano

Tylko ja tak teraz mam że się IW scina ? włączyłem sobie rooma , chwile gram i mi się ścieło i musiałem wyłączyć :/

Włączyłem spowrotem wchodzę na rooma i się ścieło -.-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NEXON jasno wydał oświadczenie, że prywatne serwery WR mają być wyłączone do jakiegoś tam czasu, bo będą zakładać sprawy sądowe

9368_gold.png

Opublikowano

NEXON jasno wydał oświadczenie, że prywatne serwery WR mają być wyłączone do jakiegoś tam czasu, bo będą zakładać sprawy sądowe

Wydał, lecz niezgodne z przepisami, prawami Dream Execution ;-) Chory przepisz, wymysł kogoś..

Strona nie działa, serwer też nie.. być może nexon sięgnął po działania usuwanie strony serwera z serwerów, hostingów :]

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up. Może nexon będzie zaraz usuwał frytki z mcdonaldu.... wilczek nie strasz ludzi jeśli nie jesteś pewny moim zdaniem nad czymś pracują po prostu

Opublikowano

Temat nie służy do dyskusji o serwerze. Tylko do problemów związanych z nim.

Jak serwer będzie online to będzie. Jak nie to będzie na pewno oświadczenie od administracji, więc nie siać paniki ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wydał, lecz niezgodne z przepisami, prawami Dream Execution ;-) Chory przepisz, wymysł kogoś..

Strona nie działa, serwer też nie.. być może nexon sięgnął po działania usuwanie strony serwera z serwerów, hostingów :]

Prywatny serwer = spadek graczy i mniejszy zakup nexonków. Po prostu usuwają, żeby nie mieć konkurencji .

9368_gold.png

Opublikowano

Słuchajcie ludzioki niedoinformowane moje.

Mam dla was dobrą informację odnośnie serwera InfinityWar. Jego administracja w żadnym bądź razie nie postanowiła zrezygnować z realizacji swojego projektu prywatnego serwera. Powodem chwilowego zamknięcia serwera oraz strony i forum jest zmiana hosting'u, którego na chwilę obecną jeszcze poszukują.

Informację tą uzyskałem od jednego z administratorów - Phantom'a.

Opublikowano

Mam problem chciałbym zakupić IWcash ale bez donatora da się tak ????? czy od razu trzeba też zakupić donatora???

Opublikowano

Mam problem chciałbym zakupić IWcash ale bez donatora da się tak ????? czy od razu trzeba też zakupić donatora???

W ewentualności możesz napisać do ekipy teamu o podarowanie iw cash w zamian za psc bądź coś innego :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Do wszystkich,którzy oczekują tego serwera - Cierpliwości ! Nic nie zdziałacie pytaniami kiedy online, jak widać nikt nie wie.

Kiedy bedzie online to będzie :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...