Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec infinity

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

orginał :

Die Kriminalpolizei weist auf Folgendes hin:

Die Domain zur von Ihnen ausgewählten Webseite wurde wegen des Verdachts der Bildung einer kriminellen

Vereinigung zur gewerbsmäßigen Begehung von Urheberrechtsverletzungen geschlossen.

Mehrere Betreiber von INFINITYWAR-SERVER.COM wurden festgenommen.

Internetnutzer, die widerrechtlich Raubkopien von Online-Spielen hergestellt oder vertrieben haben, müssen mit

einer strafrechtlichen Verfolgung rechnen.

Sorki tłumaczyłem na tłumaczu :

Punkty karne dochodzenie następujące czynności:

Domena na stronie wybranego był pod zarzutem tworzenia karnych

Stowarzyszenie zamknięte do komercyjnego commit naruszenia praw autorskich.

Kilku operatorów INFINITYWAR-SERVER.COM aresztowano.

Internauci, którzy produkowane lub dystrybuowane nielegalnie pirackie gry, trzeba

oczekuje karnej.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie dziwię się wcale, że ich aresztowali.

DE zezwala na prywatne serwery WR'a, ale maks do 100 osób oraz bez zarobków dla siebie. Są dozwolone tylko na utrzymanie serwera. Łamali zasady licencji i się doigrali :) Nic nowego. Wiedziałem, że to wcześniej, czy później nastąpi :)

Btw. dodaj źródło informacji.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No nieźle ja kiedyś wiedziałem że upadnie a i tak dużo osób tam nie grało także dużego zaskoczenia nie ma.

Dzięki za info.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ciekawe co teraz zrobia pro elo koxy ktorzy wykupili donatora? ^^ Teraz pojdziecie na montane czy wrpsp? ;> A tak wogole to nie ze im zle zycze ale przesadzali z tym co robili.

Opublikowano

No nieźle ja kiedyś wiedziałem że upadnie a i tak dużo osób tam nie grało także dużego zaskoczenia nie ma.

Dzięki za info.

Mnie ta wiadomość zaskoczyła ;) a wbiłem tam 100 lvl ;(

Ciekawe co teraz zrobia pro elo koxy ktorzy wykupili donatora? ^^ Teraz pojdziecie na montane czy wrpsp? ;> A tak wogole to nie ze im zle zycze ale przesadzali z tym co robili.

Moim zdaniem to połowa ludzi powróci na psp ;) albo na globala

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pewnie już poszli na globala , montana też już jest off .. przynajmniej narazie . Szkoda mi tylko tego serva , wbiłem 100 , w sumie to ciężko nie było też dobrze ze donatora nie kupiłem . Wczoraj w nocy zaczelem znow grać a dziś taka informacja .. szkoda ..

Opublikowano

Masz godzinę na własne przetłumaczenie, inaczej kosz. NIE GOOGLE TŁUMACZ

HAHAAHAH rozwaliłes mnie ahah a co to za róznica człowieku ???

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...