Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego serwer się tak zacina?

Nawet broni nie mogę zmienić/kupić.

To wina Twojego kompa. Wylacz niepotrzebne programy, przeczysc kompa CCleanerem

@up za kilka godzin wstawie

Opublikowano

mam problem z infinity war, sami zobaczcie :

http://scr.hu/139b/lcxph

Co mam zrobić żeby zagrać?

Wyłącz antywirusa i wypakuj WR'a jeszcze raz ;) Widocznie blokuje pobieranie patcha.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Siema. Pisze po raz 2, bo wczesniej nie uzyskalem odpowiedzi do konca.

Mam zainstalowane WSZYSTKIE STEROWNIKI, DODALEM DO ANTYWIRA ZAPORY I CO TAM JESZCZ MOZLIWE. A infi dalej mi nie dziala i wyskakuje blad po uruchomieniu sie updater..... Co mam z tym zrobic ?

Opublikowano

Siema. Pisze po raz 2, bo wczesniej nie uzyskalem odpowiedzi do konca.

Mam zainstalowane WSZYSTKIE STEROWNIKI, DODALEM DO ANTYWIRA ZAPORY I CO TAM JESZCZ MOZLIWE. A infi dalej mi nie dziala i wyskakuje blad po uruchomieniu sie updater..... Co mam z tym zrobic ?

Daj treść błędu albo screena (dokładnie)

I nie możesz dodać antywirusa do zapory a możesz go usunąć całkowicie bądź całkowicie wyłączyć

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No update found, press the "ok" button.

i pozniej

Unknown error : EOF in header

A masz może zainstalowaną najnowszą wersję clienta IW? Wiem, że było kilka zmian clienta.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Masz NET.Framework 3.5 i 4? Może launcher nie może się połączyć. Zobacz też WinRAR'a (lub 7zip) bo jest potrzebny do wypakowania aktualizacji które są pobierane w formacie .zip. Do tego standardowo MC Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010 i mów czy działa :)

Wilku, miesiące Ci się po... :D

Opublikowano

Pogrzebalem daalej i nie dziala. Teraz pobieram clienta od nowa zostalo 15min do konca i zobaczymy ;p..

ale ten client jest z wrzesnia a nie pazdziernika

Opublikowano

Jeszcze jeden problem dziś się pojawił chciałem zagrać i gdy włączam lanchera to wyskakuje error coś że Orgin down i ze serwer zawrócił próbowałem rozpakowac jescze raz ...

sygnatura2.png
Opublikowano

Daj dokładną treść błędu, a najlepiej ss. Po "coś tam, coś tam" nikt się nie domyśli co to za błąd. Prawdopodobnie chodzi o Frameworka. Ale daj ss dla pewności.

Opublikowano

This page (http://infinitywar-server.com/homepage/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version.

To info pokazuje się u nich na stronie. Wydaje mi się że to ich wina.

http://pokazywarka.pl/6o13qr/

Kod błędu się zgadza.

Poczekaj do jutra. Może coś z tym zrobią i zobaczysz. Jeżeli nie to będziemy myśleć dalej. Sprawdź też antywirusa jeśli masz i wyłącz zbędne programy.

Opublikowano

Kolega coś wspominał mi o shackowaniu infinity, Możliwe, ze to jest właśnie ten problem :D

Ew. Jakieś prace nad serwerem. Tak czy siak wina na pewno po ich stronie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...