Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może kiedy server on???? czekam 17 dni i nic :( :( może znacie jakieś serwy on???? ^_^ jak tak poproszę o linki do stron głównych :) z góry dzięki <_< ;) :O :P :D

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już działa, wiec otwieram >.>

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dodam, że wprowadzili na stronie ticket system, od teraz można "niby" się z nimi kontaktować, wysyłać zgłoszenia za pomocą ticketa :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dodam, że wprowadzili na stronie ticket system, od teraz można "niby" się z nimi kontaktować, wysyłać zgłoszenia za pomocą ticketa :)

Już od miesiąca jest TICKET SYSTEM i on na serio działa.

Opublikowano

Mam problem jak odpalam infinitywar wszystko ok ale nagle się zamyka teraz to się dzieje coraz rzadziej....

Wyłącz jakiegoś antywirusa, zaporę, możesz cofnąć patcha.

Uruchom w trybie zgodności bądź jako administrator ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie działa mi :( wchodzę na stronę wszystko ok ale jak odpalam launchera wyskakuje error dlaczego???

http://www.infinitywar-server.com

Jak chyba widać to strona nie działa, widocznie mają problemy techniczne bądź robią konserwację.

Dodatkowo podaj nam treść swojego błędu jaki Ci wyskakuje ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@ up

Ten błąd to Error 521 , ktory mowi , że maszynka jest tj. wyłączona . Strona włącza się co jakiś czas , ale nic praktycznie nie można tam robić , po prostu trzeba poczekać , aż prace się skończą . Poza tym na serverze można grać , tylko strona jest off . Przez updatera odpalasz i jazda .

@e ,

Strona działa bezpośrednio , każda jej zakładka , logowanie sraty-taty nie działają .

Opublikowano

Ile osób gra mniej więcej ?

Ponieważ na stronie pisze że obecnie jest online 0 , czyli że nikomu sie nie chce teraz grać czy zamknięty ? chociaż pisze że ON

Opublikowano

Po prostu jest wyłączony . Najprawdopodobniej prace nad servem . Szkoda , bo bylem juz na 21 vavie jak mnie wywaliło .. Z 3 lvle by wpadły :D

@ędit

Już ON.

Opublikowano

Ile osób gra mniej więcej ?

Ponieważ na stronie pisze że obecnie jest online 0 , czyli że nikomu sie nie chce teraz grać czy zamknięty ? chociaż pisze że ON

Ok. 80 graczy widziałem w godzinach popołudniowych a teraz jest aż 90 :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Włanczam launchera wszystko ok ale jak się loguje i wybieram server nie chce mi się załadować dlaczego???

Wyskakuje Ci jakaś informacja, wpisujesz dobre passy?

Jeśli server był offline to spróbuj teraz, gdyż jest online ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

server był online i wpisuje dobre pasy tylko jak wybieram server nie ładuje się mi :(

Zainstaluj net framework 3.5 i 4.0 oraz uruchom jako administrator.

Dodatkowo zainstaluj c++ 2010

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...