Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie możesz grac na luncherze i jutro ściągnąć klienta ?

Nie nie mogę... Luncher za 2h...

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam żadnego limitu przy pobieraniu.

Zawsze mi pobierało w okolicach 1mb/s.

Eh... No mi pobiera z prędkością 50kb/s -.-

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jakie 20 osób co wy gadacie temat przegląda 200+ osób z tego 3/4 ma w miarę dobrego neta tylko kilka osób narzeka.

Jakie 3/4 ma dobrego neta wtf <_<

Mam neta 20mb a pobiera jak krew z nosa.

Max 40kb/s więc nie pisz że kilka osób narzeka.

Eh... No mi pobiera z prędkością 50kb/s -.-

Piszę że zawsze mi tak pobierało po 1mb/s a tutaj max 40kb/s

Opublikowano

Jakie 3/4 ma dobrego neta wtf <_<

Mam neta 20mb a pobiera jak krew z nosa.

Max 40kb/s więc nie pisz że kilka osób narzeka.

Mam neta 25mb/s a client za 5 min będzie coś jeszcze ?

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Mam neta 25mb/s a client za 5 min będzie coś jeszcze ?

Byłeś jedną z pierwszych osób które zaczęły pobierać teraz wszystkim ściąga się po 40kb/s A tym z słabszym łączem po 5kb/s

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Byłeś jedną z pierwszych osób które zaczęły pobierać teraz wszystkim ściąga się po 40kb/s A tym z słabszym łączem po 5kb/s

No ja wiem ale tylko kilka osób ma pretensje co do clienta a inni przeglądający temat nie włączyli się do rozmowy nawet jeśli im się sciąga te 5kb/s. Albo pobieracie teraz clineta albo czekacie za launcherem no ja wam nic nie poradze.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

BEDZIE KLIENT ZA CHWILE NA DEDYKU BEDZIE SZYBKO SZLO!

bEDZIE TEZ LAUNCHER 30MB

USPOKOJCIE SIE

Nie możecie przełożyć start na jutro? Miał być za tydzień a tu taka szybka decyzja że już dzisiaj... Co nagle to po diable :|

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

BEDZIE KLIENT ZA CHWILE NA DEDYKU BEDZIE SZYBKO SZLO!

bEDZIE TEZ LAUNCHER 30MB

USPOKOJCIE SIE

Wiesz dla nas "słabych łaczy" to 30mb jest wyczynem :D. więc czekamy

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

dziś ma być start co nas to obchodzi że pare ludzi ma neta 1kbs macie probelm inni jakos nie narzekaja a z powodu 2osob nie bedzie nic przekladane...

Opublikowano

Nie nie mogę... Luncher za 2h...

Luncher ma byc na start a za 2 h ma byc klient na innym hostingu

Opublikowano

Nie możecie przełożyć start na jutro? Miał być za tydzień a tu taka szybka decyzja że już dzisiaj... Co nagle to po diable :|

Uwziąłeś się? Irytuje mnie takie zachowanie '' ja nie zdążę pobrać to start ma być jutro, i koniec ! '' Księciunio zadarł nosa, wydał polecenie i w nosie ma reszte. Polecam Ściągnąć program Free Download Manager. Mi leci po 300kb/s-500kb/s przy 10mb/s , gdzie bez programu leciało po 30-450kb/s.

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

Opublikowano

ludzie, ale wy sie sracie, ze wam pobiera po 50kb/s przy necie 20mb/s itp. Hosting jest obciazony i dlatego tak idzie. Co za nie ogary z was. Tez nie mam clienta i czekam na start. Serwer wystartuje i bedzie na nim 20 osob mi to nie przeszkadza bo chcem sobie pograc, a nie gonic topke. Nie wiem co wam to daje. Dadza lunchera lub clienta na nowym hostingu i bedzie ok. Przestancie sie srac. Idzie obejrzec tv bo ktos z was zawalu dostanie

Opublikowano

Ja to w ogóle mam zjeb... neta w dzień w csa nawet pograć nie mogę bo ping ponad 100 i skacze do 2k, strony czasami się szybko ładują a czasami nie w końcu to radiówka 30 mb przy prędkości u mnie 120kb/s max, nigdy nie miałem więcej niż 200 kb/s tyle mi wyciągnęło przy programie IDM polecam go oczywiście :D.

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

Uwziąłeś się? Irytuje mnie takie zachowanie '' ja nie zdążę pobrać to start ma być jutro, i koniec ! '' Księciunio zadarł nosa, wydał polecenie i w nosie ma reszte. Polecam Ściągnąć program Free Download Manager. Mi leci po 300kb/s-500kb/s przy 10mb/s , gdzie bez programu leciało po 30-450kb/s.

Zobaczymy ile serwer postoi z tak konsekwentną administracją która na "prośby" graczy przełożyła star o tydzień wstecz..

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...