Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sealian [Dedyk]

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gramy w jednym królestwie i jedną gildie ?

Wątpie żeby to Ci wypaliło kazdy gra gdzie chce. A po 2 to jak by była jedna gildi na serwerze to by nie było jak wojenek robic :)

bfa56a2d084b2.jpg

Opublikowano

Gramy w jednym królestwie i jedną gildie ?

Wątpie żeby to Ci wypaliło kazdy gra gdzie chce. A po 2 to jak by była jedna gildi na serwerze to by nie było jak wojenek robic :)

A no tak :) .. Jak sie nie uda , Ja bede grac w Jinno Woj , nick : MultiBrus

Opublikowano

O SivleR powraca xD

Serwer fajnie się zapowiada ;]

Myślę że ten utrzyma się dłużej niż tamte :)

2jdf0ab.png     

Opublikowano

dajcie start 20 nie wyrobie sie z klientem do 19 pobiera sie po 100 kb/s dajcie kolo 20 start bo o 19 to graczy stracic mozecie nie kazdy ma pro neta ...

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

pomoze ktos ? http://scr.hu/0i3c/bllbf 1 raz to widze

Client dopiero się wrzuca na te 2 hotingi a na megaupload juz jest wrzucony nie pokazuje ci pewnie dlatego że jest przeciążony sciaganiem

Alegoria losów to Tatuaże na ciałach, Historia Ciosów i obrażeń, blizny po postrzałach.

Zęby zjedzone albo z głodu albo w walce. kości przetrącone albo Głowa albo Palce.

Opublikowano

Ponad 200 osób pobiera clienta ja się niczemu nie dziwię mi się pobiera idm teraz tak między 400-700kb/s to i tak troche wolno jak na neta 25mb/s

Ale logowanie jest OFF bo nie którzy mają już clienta i mogli by wbić. Wycwanili się.xD

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

OFICIALNE INFO:

Aby nie bylo ze napisze ze o 19 startuje bedzie 19:05 i juz bedzie spam to start o 20:00

klient: http://www.multiupload.nl/NW2OGOKYUK

UWAGA ZA 2h klient bedzie do pobrania na dedyku ktory ma lacze 1gb!

Launcher bedzie przed startem tylko 30mb!!

SERWER ma taki hosting poki co a nie inny bo wychdozimy z siebie by wszystko ogarnac start mial byc w ten piatek co bedzie a SPECJALNIE DLA WAS zrobilismy dzis, wiec prosze o wyrozumialosc.

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

OFICIALNE INFO:

Aby nie bylo ze napisze ze o 19 startuje bedzie 19:05 i juz bedzie spam to start o 20:00

klient: http://www.multiupload.nl/NW2OGOKYUK

UWAGA ZA 2h klient bedzie do pobrania na dedyku ktory ma lacze 1gb!

Launcher bedzie przed startem tylko 30mb!!

SERWER ma taki hosting poki co a nie inny bo wychdozimy z siebie by wszystko ogarnac start mial byc w ten piatek co bedzie a SPECJALNIE DLA WAS zrobilismy dzis, wiec prosze o wyrozumialosc.

na to czekalem bo wiekszosc graczy by nie pobrala klienta :)

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...