Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aj dzieciaki dajcie im do konca maszyne uruchomic a nie nadwrezacie maszyne nadgorliwym rejestrowaniem i prawdopodobnie nie ma jak resetnac sie... a problem z dostepem do mysql wystepuje w momencie, gdy sie serw resetuje... to ze strona dziala to jedna sprawa ale dane kont musza sie do maszyny dostac... jak zacznie jeden z drugim rozumiec sposob dzialania systemow takich zrozumie i sie uspokoi... a nie nabijacie smieszne posty z ogolnie wiadomymi errorami o ktorych kazdy, a napewno wiekszosc z przegladajacyhc ten temat jest swiadom!!

1325845644-U48159.gif
  • Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wole syf z WoWa bo wygląda zajebiscie ale te iphony i inne śmieci MUSZĄ usunac!

PS. skąd mamy wziąc bronie na 75??

To idź graj w wowa, ja ci się podobają. To jest metin, nie wow. Zresztą ja mówię o zbrojach, a nie o iphonach i innych ulepkach( bo je rzeczywiście można usunąć, najlepiej same perły, brochy czy inne oryginalne ulepszacze).
Opublikowano

No dziekuje za wmiare konkretne wypowiedzi z twojej srtrony

Czy jest jakis sens zebyu bronie 75 tylko z ripa smierci ?? toc to zalosne dt zbugowane a nawet jak bd ZUO to wszyscy na hura poelca na ripa ... nie lepiej dac jakis tam % w av2?? to jest easy czy medium/hard

Przerwa w grze

Opublikowano

Jezus . . . ogarnijcie spam! tak trudno być cicho? Czekaliście cały dzień to teraz nie możecie wytrzymać paru minut ? '-'

Uczeń
Opublikowano

Tedi, ty ogarnij, idz pograj w tetrisa.... To jest kod mysql - który jest najczęściej spotykanym problemem przy nowych serwach... Więc SHUT UP.

Zrozumcie wkońcu kur#a, że to jest życie, i zawsze w ostatnim momencie coś się zjebie, i muszą to naprawić, a nie hop siup.... Jak wejdziesz pograsz 2 godziny, wyjebie i nie będzie nic, będziesz bardziej zadowolony ?....

Eleno, że tak sie zwróce... ;P - gdyż chciałbym jakoś pomóc z forum, jeżeli to jest możliwe ;)

ZBIERAM

delete.png

Opublikowano

CiF oto GG Plebana - 34324962

Jeżeli możesz im pomóc to wal śmiało

To GG to na PW mogłaś podać bo teraz będzie miał taki spam, że...

@Edit klient z bety jest dobry czy nowego trzeba pobrać?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

2h... hmm server od 13 mial startowac to juz przeszlo 7h ... troche to sie dluzy.

Pozatym w trakcie bety pleban duzo obiecywal a nie zmienil tzn ''obiecanki cacanki''

Napewno bd mial spam i napewno nie wejdzie na te gg ;O

Przerwa w grze

Opublikowano

CiF oto GG Plebana - 34324962

Jeżeli możesz im pomóc to wal śmiało

Mogłaś mu dać na pw. teraz znając życie będą mu spamić na gg głupimi pytaniami ._.

Opublikowano

Widzę na stronię Baza Danych w rozsypce :<
Tylko oby jakieś nie dojebane dzieci po starcie nie DDOS'owały serwera :>
To może nagram serię z niego :>

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Jeśli bronie 75 będą tylko z dt, to podziękuje serwerowi ...

Dokładnie. Nie wiem po co w ogóle to utrudnianie na różnych serwach, że truta tylko z ripa, ewentualnie nieb śmierć. Przecież nawet na plu leci normalnie z mobków.
Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Host 'wn03.webd.pl' is not allowed to connect to this MySQL server in /home/ofner/public_html/vertigomt2.pl/config/general.inc.php on line 24<br />Bład łšczenia z bazš danych!<br /><br />cos mi sie zdaje ze zbyt szybko nie bedzie on ;(

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Elena, najlepiej przełóżcie ten start na jutro, jeśli mają wynikać jakieś problemy, niedociągnięcia z powodu wczesnego startu.

A tak to wszystko dopracujecie na ostatni guzik i nie będzie żadnych problemów.

Opublikowano

Mogłaś mu dać na pw. teraz znając życie będą mu spamić na gg głupimi pytaniami ._.

to gg było podane w prezentacji ale tak to jest jak sie nie czyta !!

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma spamu na gg :P Pleban jest jedynym technikiem . Starał sie zrobic ile w jego mocy . Ulepy dowiedzialam sie ze beda stopniowo usuwane lub zamieniane a bronie na 75 nie beda tylko w dt...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...