Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start może przedłuzyć się o 10/15 minut ponieważ są małe problemy z stroną i bazą.

Działamy :)

Serw odpali.

Opublikowano

Start może przedłuzyć się o 10/15 minut ponieważ są małe problemy z stroną i bazą.

Działamy :)

Serw odpali.

Bez pośpiechu;p

Zawsze można o 21 wystartować :) Na razie 107 kont widze zrobionych z czego grać będzie z 80 więc troche lipa, przesunąc na późniejszą godzinę i więcej osób się zrobi...

Ot takie moje zdanie .

Nolify atakujcie !

Opublikowano

Spokojnie powoli clienta sobie w spokoju pobiorę i poczekamy jeszcze aż inni to zrobią i coś z tego będzie. Nadal uważam że za dużo ulepków trochę i będzie męką z dropieniem ich, ale to jest moje zdanie.

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

jeszcze 2 min i smigam <3 dzisiaj musze nabic topke :D

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

A moze na poniedzialek przelozymy start tak na dobry poczatek tygodnia niech skorzystaja ci co maja teraz ferie to jest dopiero pomysl . -.-

Przerwa w grze

Opublikowano

dlaczego po sciagnieciu klienta normalnie wypakowuje na pulpit ale nie ma w folderze config.exe i luncher.exe a w spakowanym rar jest i nawet jak próbuje wypakowac te 2 pliki to nie da rady ? pomoze ktos?

Opublikowano

dlaczego po sciagnieciu klienta normalnie wypakowuje na pulpit ale nie ma w folderze config.exe i luncher.exe a w spakowanym rar jest i nawet jak próbuje wypakowac te 2 pliki to nie da rady ? pomoze ktos?

wyłącz na chwilę antywira może przy wypakowywaniu usunął ci go bo za pewne myślał że na wira w sobie.

wsrhlogo349769.jpg

Opublikowano

Spokojnie przecież mają problemy, zbędnym spamem i nawoływaniem ich do startu nie pomożemy pozostało tylko czekać no nic nie zrobimy.

wsrhlogo349769.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...