Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoroMt2

Zagrasz?  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Vertigo?

• Oczywi?cie
      136
    • Tak
      61
    • Zobaczymy
      89
    • Nie
      94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 702
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wyłączysz osłonę WWW i osłonę systemów plików na czas pobierania i wyodrębniania plików to jest okej nic nie wykryje. Kiedyś to ten program skasował mi 3/4 kompa we wszystkim widział wirusa i boom boom boom i nie ma 3/4 pulpitu xD.

Tego nie wiedziałam ale ja go wolę po prostu wyłączyć na ten czas i też idzie. ;)

Opublikowano

Wiem wiem, client to denerwująca sprawa. Na razie Pleban i Pers pracują, ale jak macie jakieś pytania to piszcie tu śmiało :D przepraszamy jeszcze raz za te problemy sle jeszcze 2,3 godziny temu wszystko działało jak powinno...

Opublikowano

czy usuniecie te zbroje robione w paincie i te ulepszacze typu wódka czy iphone? bo to jest strasznie denne i zniechęca graczy, juz przynajmniej ze 100 jak nie wiecej osob zrezygnowalo z tego serwera wlasnie przez te zbroje... temat ma ok 2k wyswietlen!

PS. Nie róbcie żadnego eventu, niech każdy sobie spokojnie poexpi~!!!!!

help4you.png

Opublikowano

A ja bym prosil o wlaczenie priva lub podanie jakis informacji bo jak narazie nikt nie wszedl i nic nie mowil ...

wkurwiac to zaczyna czekac od godziny 13 na start servera a jak juz klijent jest jeszcze czekac trzeba ...

Roro mogl by wejsc i nas poinformowac mniej wiecej kiedy zacznie dzialac server bo jak narazie to tylko niezprecyzowane odpowiedzi od niego czytam

Przerwa w grze

Opublikowano

czy usuniecie te zbroje robione w paincie i te ulepszacze typu wódka czy iphone? bo to jest strasznie denne i zniechęca graczy, juz przynajmniej ze 100 jak nie wiecej osob zrezygnowalo z tego serwera wlasnie przez te zbroje... temat ma ok 2k wyswietlen!

Niech zrobią jakiś event ewentualnie jak kilka osób dobije chociaż ten 90lvl nie od razu wszyscy 1lvl i co to będzie za event z czym z psami ?

A aj bym prosil o wlaczenie priva lub podanie jakis informacji bo jak narazie nikt nie wszedl i nic nie mowil ...

Pisali że do 20:00 postarają się wszystko zrobić co trzeba i że w ramach wynagrodzenia jakiś evencik :D

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

zamiast pobrac klienta to wy nwm naco czekacie server powinien zaraz byc on a wy idioci czekacie na lanchera ktory huj wie kiedy bedzie -,-<br />

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Jest godzina 19:44 a serwer miał być on o 19:00 i dotąd 0 info co sie dzieje

Do 20:00 mają sie wyrobić i potem jakiś evencik. Postarają sie do 20:00 nie mówię że będzie wszystko okej

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Help4You, dnia 09 Feb 2013 - 19:39, napisał:

z eventem racje ci przyznaje lecz z tymi zbr nie zbr sa wporzadku tylko dodali 1 miecz 2 reczny ktory powienien byc jako miecz 1 reczny i na ostatni lv -.-

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

Jest godzina 19:44 a serwer miał być on o 19:00 i dotąd 0 info co sie dzieje

Naucz sie czytac potem pisz , nie chce cytowac ale na poprzedniej stronie jest post ze maja problemy , i ze do 20 moze sie wyrobia.

Opublikowano

uuu cos z msql ;/ Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /home/ofner/public_html/vertigomt2.pl/index.php on line 82<br /><br />Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ofner/public_html/vertigomt2.pl/index.php on line 83

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

ok juz dziala

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

Piwko1996, dnia 09 Feb 2013 - 19:49, napisał:

Stronka działa wszystko na stronce też ale na clientcie pisze Wyłączone czekamy czekamy

wiem teraz dziala przez kilka sek wyskakiwal blad msql ;p

no teraz tylko czekac :D

trudno bylo zalozyc przed pobieraniem bo ja mam konto :D

Istny Diabel/// tak a co

Opublikowano

Działamy. Strona już ON . Co do wcześniejszego posta o zbroje i ulepy - nieco si z tym zgadzam. Lecz te pokazane na prezce to zbroje + 0 żebyście nie mieli szoku jak zobaczycie piękne +9 a paskudne 0 . Wiem że niewiele się różnią ale przez spam waszych kolegów nie mieliśmy opcji - musieliśmy działać szybko. Myśl ze z czasem usuniemy brzydkie ulepy i pozmieniamy zbroje . Wlasnie dostalam wiadomosc ze serw ON:D

Serwer ON, ale poczkajcie jeszcze moment, pracujemy by kazdy mogl wejsc .

Opublikowano

Działamy. Strona już ON . Co do wcześniejszego posta o zbroje i ulepy - nieco si z tym zgadzam. Lecz te pokazane na prezce to zbroje + 0 żebyście nie mieli szoku jak zobaczycie piękne +9 a paskudne 0 . Wiem że niewiele się różnią ale przez spam waszych kolegów nie mieliśmy opcji - musieliśmy działać szybko. Myśl ze z czasem usuniemy brzydkie ulepy i pozmieniamy zbroje . Wlasnie dostalam wiadomosc ze serw ON:D

To masz chyba złe info bo serwer nie działa ;O

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...