Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Plakietki

SebuśPL

Plakietki  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Teraz bez plakietek wygl?da ?adnie (estetycznie)

• Tak
      39
    • Nie
      44
    • Nie mam zdania
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście podzielam zdanie cioci Moniki, żeby plakietki były, aczkolwiek sam pisałem o tym, że mi to obojętne. Według mnie powinna być opcja wyboru, że jak ktoś chce mieć pokazane swoje "pucharki" to zaznaczy że chce, a jak nie to nie, logic.

Ja i tak mam tylko jedną, więc mi to różnicy nie robi ;p Ale są osoby, które lubią szpanować na forumku swoimi nagrodami, więc nie wiem, po co cała ta spina jest :)

EOT.

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie można by po prostu dodać opcji "Ignoruj plakietki"?

Każdy w ustawieniach profilu mógłby sobie wybrać, czy chce widzieć plakietki innych użytkowników, czy też nie.

Game Over

Opublikowano

Ja jestem za tym pomysłem.

A nie można by po prostu dodać opcji "Ignoruj plakietki"?
Każdy w ustawieniach profilu mógłby sobie wybrać, czy chce widzieć plakietki innych użytkowników, czy też nie.

Będzie uczciwie.

Kto będzie chciał widzieć, to będzie widział, a kto nie bedzie chcial widzieć to nie będzie widzial.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Macie się o co czepiać ...

Przed upgrade'm forum wam to jakoś nie przeszkadzało...

Dopiero kiedy one zniknęły wydaje się wam, że jest ,, ładniej, estetyczniej "

Ładniej - nie ( bo jest bardziej szaro )

Estetyczniej - może tak ale to nie o to tu chodzi na forum.

Niech zostanie tak jak było bądź dać jakąś zakładkę nagrody zamiast pod nickiem np. nad sygnaturą ;)

Zmieniłem zdanie na nie...nie widzę sensu

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie. Czekać tylko, az zostaną przywrócone - jednak jestem za tym, by plakietki były pod informacjami czyt. GG, Lokacja, Hobby - było tak kiedyś i wyglądało o wiele lepiej.

mo.png

Opublikowano

Mi osobiście bardziej podobają się pod avatarem. ;f Ale no to już gusta i guściki. :D Każdy ma swój. :)

Teraz to już wymyśliłaś....

Plakietka ważniejsza niż ranga ? -.-

Nie. Czekać tylko, az zostaną przywrócone - jednak jestem za tym, by plakietki były pod informacjami czyt. GG, Lokacja, Hobby - było tak kiedyś i wyglądało o wiele lepiej.
mo.png
Sam koń przyznał że ranga jest po to by fajnie wyglądała a plakietki nie potrzebne :P

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Jeżeli jest możliwość to dałbym opcji widoczności plakietek , i każdy by zrobił jak by chciał . Samemu jest mi to obojętne

Opublikowano

in true. Jeśli ktoś wrzuci do sygnatury 5 plakietek to i tak jest taka sama choinka jak pod nickiem. Po coś w końcu są te plakietki tak? Niech wrócą. ;c

he?

Opublikowano

Nie polecam pomysłu, żeby samemu ustawiać widoczność plakietek. Znajdzie się wtedy taka grupka osób, którzy będą szydzić z innych, mówić jak to oni się nimi chwalą.

Niech admini zadecydują jak będzie, mi tak to rybka.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Rozchodzi się tutaj również o rangi podrzędne, nagrody informują innych użytkowników o ich posiadaniu. Nie zważając tutaj na nagrody tj. Blue, Gold, Black, Champion, Elita, Sponsor, tylko MMT, MCT, Mentor, są to rangi funkcjonalne, jeżeli posiadasz KM, czy Moderatora danego działu, przeciętny Kowalski nie ma pojęcia, czy spełniasz inną funkcję, musi wejść na Twój profil, nie oszukujmy się, kto wejdzie i sprawdzi, może 20% społeczności? Ewentualnie dopiski w sygnaturze, jednak... ;]

Jestem na TAK/NIE.

TAK - większa estetyka.

NIE - wyżej

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja jestem neutralny. Z jednej strony fajnie, że były te nagrody, a z jednej nie jest to potrzebne. Moje zdanie nie jest tak ważne ponieważ owej plakietki jak na razie nie udało mi się zdobyć, ale osoby mające jakąś rangę, czy plakietkę nie powinny robić z siebie ,,Lepszych" , że ją posiadają, bo wszyscy jesteśmy równi.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@majkel

Polegało by to na tym że ja bym w ogóle nie widział plakietek , a ci którzy chcieli włączyli by to i by widzieli plakietki wszystkich

Opublikowano

Z tego co pamiętam od praktycznie większego rozwinięcia forum (nie wiem jak tam ogólnie z początkiem, jeszcze mnie nie było) zawsze już były plakietki ;) Więc po co tradycje usuwać hmm.. to tak samo jak by wigili nie było na świecie - a po co hmmm.. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...