Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Plakietki

SebuśPL

Plakietki  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Teraz bez plakietek wygl?da ?adnie (estetycznie)

• Tak
      39
    • Nie
      44
    • Nie mam zdania
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja jestem na NIE, bo wygląda to wg. mnie estetycznie i właśnie dla tej estetyki brałem udział w konkursach/pracowałem w MMT...

To jest normalne że bierzesz udział w konkursie po plakietkę bo innej nagrody nie ma.

Ale po co ona obok postów ? Chce ktoś zobaczyć jakie jesteś ambitny wchodzi w profil "nagrody"

Wogóle za dużo jest kolorowych użyszkodnikufff.
Po co tyle kolorów. Moda rozumiem, adma i globca też, nooo blacka jeszcze skumam,
Ale nie, że codziennie jakaś osoba zdobywa golda/blue.
Oczywiście że lepiej bez plakietek.
Nie dlatego ze nie mam plakietki, ale dlatego,
Że jest estetyczniej.
Tak samo exmodzi... ale to już nie moja sprawa.
Chwila refleksji:
Zjedź na dół na głownej i policz kolorowych, zwykłych i admówi globców.
Kolory rang akurat są potrzebne ;) Twoje rozumowanie jest dziwne :s

1000093817-removebg-preview-1.png

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Jeszcze raz "synku", a inaczej pogadamy.
  2. Ty jakieś problemy ze masz?
  3. Zejdź na ziemie.

Po chuj edytujesz posty?

ad. 1

Nic mi nie możesz zrobić, trololo

ad. 2

Nie mam, po prostu nienawidzę ludzi, którzy są dwulicowi, właziłeś mi w dupę po mentora, potem odwróciłeś się ode mnie, wiele takich sytuacji było. A to z plakietką to mała cząstka tego co ty wyprawiasz.

ad. 3

jestem na ziemi i nie będziesz mi mówić co mam robić, bo akcja z plakietą mmt to prawda, to chyba był gamus albo marselo nie pamiętam już, że lizałeś komuś dupę o te plakietkę, żeby ci została.

Reasumując, te plakietki to i tak gówno, lepiej patrzeć co daje dana ranga. Cieszcie się, że w ogóle macie je jako podpisane Blue Member, Gold Member, a nie Postwriter, a nagrody sprawdzasz w profilu.

Opublikowano

Wg mnie przy poście może być tylko główna, np mentor, mmt, gold i blue.

Czyli ta plakietka jaką mamy rangę ?

Też dobry pomysł ale lepiej wygląda jak nie ma w cale ;)

Opublikowano

Lepiej było z plakietkami

Jestem na nie lepiej jest widzieć czyjeś nagrody bo jeśli ktoś ma np kid moda czy moderatora/gm to trzeba wchodzić na profil by patrzeć po nagrodach

Opublikowano

Dla mnie też one są w sumie zbędne. Wystarczy spojrzeć, jaką kto ma rangę i wiadomo, że zapracował na coś.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hmm...

Na Nie - dlaczego ? Ponieważ nowe pijawki forumkowe szukają swojego mentora - zazwyczaj szukają go po randze albo widzą właśnie po plakietce pod nickiem - ok, jeżeli ktoś ma rangę Mentora - ale jak ma główną np. Kida ? Mniej osób będzie go postrzegać jako mentora.

Na tak - dlaczego ? Estetyczny wygląd, brak wyścigu szczurów kto więcej plakietek pod nickiem itd.

Szczerze mówiąc, nie mam zdania.

#edit, dałem w sygnaturze plakietki xD

@down, dałem je dla szpanu - bo coś na tym forum osiągnąłem ;)

Ale na środku jest mentor i o to mi chodziło ...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up

Niby jesteś na Tak i nie, ale po co dałeś je w sygnaturze? Powiem ci:

Dla szpanu.

Ja bym radził, aby plakietki typu black member, gold member, blue member i mpc champion były widoczne tylko na profilu.

Zaś inne typu mpcmedia team, coders team lub mentor Powinny być widoczne.

Kolega u góry wytłumaczył dla czego.

Lepiej było z plakietkami

Jestem na nie lepiej jest widzieć czyjeś nagrody bo jeśli ktoś ma np kid moda czy moderatora/gm to trzeba wchodzić na profil by patrzeć po nagrodach

Od kiedy jest plakietka "Moderator" i "kidmod" ?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Hmm...

Na Nie - dlaczego ? Ponieważ nowe pijawki forumkowe szukają swojego mentora - zazwyczaj szukają go po randze albo widzą właśnie po plakietce pod nickiem - ok, jeżeli ktoś ma rangę Mentora - ale jak ma główną np. Kida ? Mniej osób będzie go postrzegać jako mentora.

Na tak - dlaczego ? Estetyczny wygląd, brak wyścigu szczurów kto więcej plakietek pod nickiem itd.

Szczerze mówiąc, nie mam zdania.

#edit, dałem w sygnaturze plakietki xD

Kto patrzy na to czy masz plakietkę mentor czy sremtor ?

Jak widzi ktoś że znasz się na tym i na tym to do cb pisze ;)

Co do MMT to one też są "dla szpanu" bo kto na nie patrzy ?

Opublikowano

@up

Niby jesteś na Tak i nie, ale po co dałeś je w sygnaturze? Powiem ci:

Dla szpanu.

Ja bym radził, aby plakietki typu black member, gold member, blue member i mpc champion były widoczne tylko na profilu.

Zaś inne typu mpcmedia team, coders team lub mentor Powinny być widoczne.

Kolega u góry wytłumaczył dla czego.

Od kiedy jest plakietka "Moderator" i "kidmod" ?

Widzisz gdzieś napis plakietka moderatora ? NAPISAŁEM ŻE JEŚLI KTOŚ MA RANGE MODERATORA KIDA LUB GM TO NIE WIDAĆ JEGO GRUP-/NAGRODY A TAK TO WIDAĆ POD AVATAREM LOL CZYTAJ UWAŻNIE A NIE SPAMUJESZ

Opublikowano

@up

A co moderator czy kid,GM ma do plakietek?

Jak już wycofać plakietki widoczne w każdym poście, to każdemu, bo co to za rożnica czy GM ma plakietke czy zwykła pijafffka

@edit

Kto patrzy na to czy masz plakietkę mentor czy sremtor ?
Jak widzi ktoś że znasz się na tym i na tym to do cb pisze ;)

Co do MMT to one też są "dla szpanu" bo kto na nie patrzy ?

Po za tym nowe osoby nawet nie wiedząc co to jest mentor, więć watpie, że widząc plakietke mentor pomyśla: "to jest ten gość! On mi odpowie na pytanie, pomoże STANĄŁ MI!"

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Po cholere te rangi konkursowe w ogóle.

To jest forum, a nie ...

Nie było by konkursów to niektóre działy by umarły z pustki ;)

Dużo tutków postało z inicjatywy na konkurs i dzięki temu forum żyje ;)

A po za tym temat nie dotyczy tego :D

Opublikowano

To się zrobi regulamin że w sygnie max 1 grafika :D

Trzeba tępić szpanerów

Dla naszego kochanego teamu dodac punkt w regulaminie jest za bardzo skomplikowane

trzeba wałkować 8ms tak jak w moim przypadku :D

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie było by konkursów to niektóre działy by umarły z pustki ;)

Dużo tutków postało z inicjatywy na konkurs i dzięki temu forum żyje ;)

A po za tym temat nie dotyczy tego :D

No to za konkursy by bylo lepiej gdyby po prostu zdejmowali %

@down

a jak 0, to nie musi przeciesz brać udziału w konkursie.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Wg. mnie każdy powinien mieć prawo decydować o tym czy chce 'szpanować' tymi nagrodami, czy nie. W końcu po to są konkursy, aby dostać nagrodę. Jedni wolą mieć je pod avatarem, a inni wolą tylko na profilu. To jest temat rzeka i w tej kwestii nie dojdziemy do porozumienia. Jedynym sensownym wyjściem jest kompromis. Chcesz to ustawiasz widoczność nagród, nie chcesz to nie. :) Proste.

Opublikowano

wg. mnie, najlepszym wyjściem było by aby każdy sobie wybrał czy chce widzieć plakietki czy też nie.

Nic dodać, nic ująć. Teraz wg mnie jest zbyt "szaro", wcześniej było troszkę lepiej ale jestem za opcją lenarta.

Opublikowano

A nie można po prostu zamiast usuwać czy dodawać plakietki to po prostu dać opcję ukrywania nagród(plakietek) i każdy będzie miał jak chce?

No dokładnie. O tym pisały już chyba trzy osoby. Nie wiem po co odgórnie narzucać innym, że ma nie być i koniec. ;) Są osoby, które pracowały na te plakietki i w jakimś celu zostały one zrobione. :) A ich widoczność powinna być ustalana przez użytkowników.

Opublikowano

Wg. mnie każdy powinien mieć prawo decydować o tym czy chce 'szpanować' tymi nagrodami, czy nie. W końcu po to są konkursy, aby dostać nagrodę. Jedni wolą mieć je pod avatarem, a inni wolą tylko na profilu. To jest temat rzeka i w tej kwestii nie dojdziemy do porozumienia. Jedynym sensownym wyjściem jest kompromis. Chcesz to ustawiasz widoczność nagród, nie chcesz to nie. :) Proste.

Pomysł fajny ale to jest modyfikacja a wiecie jak to jest by na forum dodali coś nowego ...

Co do tych konkursów to muszą być plakietki bo innej nagrody niema ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...