Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Plakietki

SebuśPL

Plakietki  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Teraz bez plakietek wygl?da ?adnie (estetycznie)

• Tak
      39
    • Nie
      44
    • Nie mam zdania
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa szary styl, czarne okienko pisania postów, czarne/szare wszystko. Możecie może zrobić taka propozycje czy aby gówno na logo nie wniosło by trochę koloru.

Denna propozycja.

Opublikowano

Bez plakietek lepiej.Może skończy się niektórym "Plakietkowym Maniakom" parcie na nie.

Bo widzę że niektórzy na tym forum są wyłącznie dla plakietek

Opublikowano

To usunmy reputacje, bo niektore osoby tylko dla reputacji sa.

Usunmy posty, bo niektore osoby tylko dla tego tu sa.

Wkoncu usunmy rangi , bo niektore osoby dla tego tu sa.

Boooze, ale rozumowanie .

Opublikowano

BTW. Popieram to co napisał Larron.

Przykładowo mamy jakiegoś moda i jego główną rangą jest "Moderator xxx". I teraz ten mod jest np. w MPC Coders Team. Więc raczej nie wiadomo czy ten ktoś jest MCT (np. gdy chce się tej osoby poradzić) a chyba bez sensu by było wchodzenie na każdy profil z nadzieją że ten użytkownik jest akurat w MCT. Mam nadzieję że zrozumieliście.

Więc mamy tu taką oto sytuację...

Game Over

Opublikowano

To usunmy reputacje, bo niektore osoby tylko dla reputacji sa.

Usunmy posty, bo niektore osoby tylko dla tego tu sa.

Wkoncu usunmy rangi , bo niektore osoby dla tego tu sa.

Boooze, ale rozumowanie .

Powiedział random 2k10 xD

Repka musi zostać bo to nagroda za pomoc i tp

Ale kto pisze o całkowitej kasacji plakietek ? :unsure:

Repka jest tylko w profilu i nikt nie płacze -.-

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Mam pomysł ,a gdyby była możliwość włączenia/wyłączenia widzenia plakietek ? Np. Ja chce u każdego widzieć a drugi nie. Widzieć będą Ci którym to potrzebne ,a dla innych to będzie u każdego całkowicie schowane.

Opublikowano

Mam pomysł ,a gdyby była możliwość włączenia/wyłączenia widzenia plakietek ? Np. Ja chce u każdego widzieć a drugi nie. Widzieć będą Ci którym to potrzebne ,a dla innych to będzie u każdego całkowicie schowane.

Ten pomysł już się pojawił 10 razy i jest co dwa posty. Czytać nie umiecie ?

Teraz wyłączyli całkowicie nagrody od kilku dni a dalej życie

Opublikowano

Rozchodzi się tutaj również o rangi podrzędne, nagrody informują innych użytkowników o ich posiadaniu. Nie zważając tutaj na nagrody tj. Blue, Gold, Black, Champion, Elita, Sponsor, tylko MMT, MCT, Mentor, są to rangi funkcjonalne, jeżeli posiadasz KM, czy Moderatora danego działu, przeciętny Kowalski nie ma pojęcia, czy spełniasz inną funkcję, musi wejść na Twój profil, nie oszukujmy się, kto wejdzie i sprawdzi, może 20% społeczności? Ewentualnie dopiski w sygnaturze, jednak... ;]

Jestem na TAK/NIE.

TAK - większa estetyka.

NIE - wyżej

true.

Opublikowano

Jestem na nie, wolę mieć te plakietki przy poście - dla mnie wyglądało to ładniej, o wiele ładniej.

Ktoś ciężko pracował na to by wygrać konkurs (no, może otrzymać za darmo na święta) to teraz wypada się pochwalić. Nie wiem jak dla Was, ale z plakietkami było lepiej, wygodniej. Wolę widzieć choćby z ciekawości, kto ma jakie plakietki, a w profil nie będę wchodzić tylko dla nagród.

challenger.png

Opublikowano

Plakietki = wyścig szczurów. Tak jak to już kiedyś mówiłem: 3 najważniejsze rzeczy to:

- Lajki

- Plakietki

- Liczba Postów.

Ja jestem za przywróceniem tych plakietek, bo nie chce mi się czytać w pogaduszkach, statusach i sugestiach stękania "Ja cem mojom plakietem, bo wygrauem konkurs"

9368_gold.png

Opublikowano

Plakietki = wyścig szczurów. Tak jak to już kiedyś mówiłem: 3 najważniejsze rzeczy to:

- Lajki

- Plakietki

- Liczba Postów.

Ja jestem za przywróceniem tych plakietek, bo nie chce mi się czytać w pogaduszkach, statusach i sugestiach stękania "Ja cem mojom plakietem, bo wygrauem konkurs"

No nie mów, ja mam trzy plakietki. :D Według mnie powinno zostać jak jest i to chyba nawet lekko odciąża bazę z niepotrzebnych dodatków. Zostawiamy jak jest, odpalamy hakszildy i skupiamy się na pomocy generale.

Opublikowano

Larron ma 100% racji, można zrobić nagrody informujące o randze MMT/MCT/Mentor a schować te konkursowe.
Jakby było to pod informacjami to by wyglądalo lepiej.

Opublikowano

Widziałem na pewnym forum opcje pod rangą "Pokaż nagrody" i w tedy przenosi nas do profilu w miejsce "Nagrody" to penie nie jest płatne bo to tylko przekierowanie :)

Opublikowano

Niechże wypowie się ktoś, kto wie co z plakietkami będzie? :> Żeby znowu nie doszło do niepotrzebnych spięć i kłótni. :)

A po co ci te plakietki?

76561198001815076.png
Opublikowano

A po co ci te plakietki?

Bo brałem udział w konkursie i chcę coś z tego mieć ?

Dzięki aktualizacji straciłem talony ( a nowych nie dajemy) i champion którego wygrałem też poszedł w chuj i zostałem bez żadnej nagrody.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Bo brałem udział w konkursie i chcę coś z tego mieć ?

Dzięki aktualizacji straciłem talony ( a nowych nie dajemy) i champion którego wygrałem też poszedł w chuj i zostałem bez żadnej nagrody.

Czyli głównie do lansu O_o

76561198001815076.png
Opublikowano

Czyli głównie do lansu O_o

Tak, do lansu championem, który nie daje mi żadnych uprawnień

Skoro go wygrałem to chcę go mieć - nieważne czy pod avatarem czy w profilu, po prostu ma być

s2c77Oa.png

Opublikowano

Mi po prostu podobało się to jak miałem pod swoim avatarem plakietkę.

Może w profilu w zakładce nagrody powinna być do wybrania 1 plakietka jaką można mieć pod avkiem?

Chociaż tyle..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...