Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TDF nieźle, ale chyba na razie najgorszy singiel :/ Na kodexie tylko Kęki mi podszedł.

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano

Ja czasami słucham rapu, w Polsce jest dużo młodych ludzi, ktorzy rapują, żeby coś przekazać, z sercem, a są tacy co rapują dla kasy - niestety.

Opublikowano

Ja czasami słucham rapu, w Polsce jest dużo młodych ludzi, ktorzy rapują, żeby coś przekazać, z sercem, a są tacy co rapują dla kasy - niestety.

Teraz Rap stał się modny wśród gimbusów więc na pewno znajdą się tacy co wykorzystają sytuacje na zbicie jak największej ilości pieniędzy na naiwnych matołach co wiąże się z tandetnymi wersami które niczym się od siebie nie różnią. Ostatnio mam wrażenie że słucham cały czas tego samego w kółko tak jakby te teksty pisał jeden wykonawca. Moim zdaniem najlepszymi raperami w Polsce są: Shellerini, Słoń, Peja, Paluch, Gural, Sitek, Hans, Rafi, Bezczel, i Kubiszew.

Opublikowano

Teraz Rap stał się modny wśród gimbusów więc na pewno znajdą się tacy co wykorzystają sytuacje na zbicie jak największej ilości pieniędzy na naiwnych matołach co wiąże się z tandetnymi wersami które niczym się od siebie nie różnią. Ostatnio mam wrażenie że słucham cały czas tego samego w kółko tak jakby te teksty pisał jeden wykonawca. Moim zdaniem najlepszymi raperami w Polsce są: Shellerini, Słoń, Peja, Paluch, Gural, Sitek, Hans, Rafi, Bezczel, i Kubiszew.

Wymieniasz Słonia, ktory od samego sawojego poczatku do konca nawija o tym samym w jednym stylu, a hejtujesz ludzi, ktorzy robia latwe proste zwrotki dla gimby, dobre.

I jeszcze Sitek do tego? #gimb_money 

Fak, nie wiem czemu nakarmilem tego trolla, dopiero teraz sie skaplem, ze to jakies marne prowo, amator anime.

Opublikowano

A ja nie mam 16 lat bo stać mnie na narkotyki których nadużywałem więc muszę być dorosły i mieć stałe źródło dochody, prawda up?  :rolleyes: A poniżej wrzucam mój osobisty klasyk każdego melanżu z węgorzami.

Opublikowano

A ja nie mam 16 lat bo stać mnie na narkotyki których nadużywałem więc muszę być dorosły i mieć stałe źródło dochody, prawda up?  :rolleyes: A poniżej wrzucam mój osobisty klasyk każdego melanżu z węgorzami.

nie no spoko zawsze zostaje dawanie dupy za kreskieeee 

kawalek zajebisty, podziemnie pelna geba, elitarne takie

Opublikowano

nie no spoko zawsze zostaje dawanie dupy za kreskieeee 

Od miesiąca nie ruszam węgorzy, więc wygryw mocno.  B)

topic.

Czy tylko mi nowy peżot nie podchodzi całkowicie?

Opublikowano

Od miesiąca nie ruszam węgorzy, więc wygryw mocno.  B)

topic.

Czy tylko mi nowy peżot nie podchodzi całkowicie?

Tak, jak dla mnie ujdzie.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

e : dobra już wiem sprawdzam tego beefa tyga vs lil durk.

ps.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Kto? Najlepszymi raperami w Polsce, oni? xD Jak kiedykolwiek myślałeś, że rap daje 'jakiś przekaz' to się myliłeś. B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...