Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie taka jest prawda ze Ci od rpk kupuja caly asortyment jaki sie tylko da a o plytach nie wspamne, dlatego taki kalen drenażuje olis i jest (chyba) top 10. A to ze rasmentalizm nisko na olisie to dlatego ze nie maja jeszcze takiego fejmu. Slyszalem ze maja teraz tloczyc edycje limitowana hotelu *** wiec szukajcie kabony bo warto miec taki krazek na polce

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

idz sluchac miolsza gosciu albo palucha XDD

jesteś mało zabawny i zgaduję że już parę osób wrzuciło cię do ignorowanych. Paluch czy inni płaczkowie stoją na liście chujozy zaraz obok twojego ALC więc co ty próbujesz udowodnić ?

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Widział to ktoś, nie wiem jak Queba mógł przegrać - jeszcze Białas i Solar w jury. On na wolnym ma lepsze teksty niż ci na legalu xD

Opublikowano

Widział to ktoś, nie wiem jak Queba mógł przegrać - jeszcze Białas i Solar w jury. On na wolnym ma lepsze teksty niż ci na legalu xD

nie wiem też, dokładnie na wolnym ma lepsze

Opublikowano

godzina na skan

weź ty idź ogórki ubij na obiad i nie wchodź tutaj do tematu. Nikt cię tu nie chce.

@topic

queba ostatnio ma jakiś regres na wolnym bo z edziem też dostał i to tak mocno że nie ma co wspominać edzio go w 5 wersach wysrał 5 razy.

Opublikowano

weź ty idź ogórki ubij na obiad i nie wchodź tutaj do tematu. Nikt cię tu nie chce.

@topic

queba ostatnio ma jakiś regres na wolnym bo z edziem też dostał i to tak mocno że nie ma co wspominać edzio go w 5 wersach wysrał 5 razy.

No tak ale kawałki cały czas nagrywa epickie.

Opublikowano

Młody byłem, głupi byłem. :/ 

KAŻDY TO PRZEŻYŁ.

ps beef niedługo #

Opublikowano

@ UP

Ta nutke co podałeś uważasz za fajną?

bo według mnie to katuje uszy

A te co ty dałeś uważasz za fajne? Kolejny na liście ignorowanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...