Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Dragon ball Online v.0.2

ScoTube

DBO  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pne wersje Spolszczenia ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekamy ;p

Spokojnie, dzisiaj było dużo zamieszania z banem. Spróbuję wziąć się do roboty ale ciężkie to jest bo moderuje 3 działy ;x

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Mam problem z patchem. Jak wgram spolszczenie to mam popsuty plik lang.pak. I mnie wyrzuca z gry. Co zrobić?
Bo jak wgram Standardowy plik lang to działa ale nie mam wszystko po polsku tak jak powinno być.

Opublikowano

moze ktos udostepnic pliki do podmiany bo nie mam netf v4 ?

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

A istneje wersja w której spolszczone są misje albo częsć?

P.S

puki co dobra robota i to bardzo

Nie, nie istnieje i wątpię że będzie istnieć.

Opublikowano

Nie, nie istnieje i wątpię że będzie istnieć.

a mozna wiedzieć dlaczego mialby nie powstać? To co rozpoczełes to kawał dobrej roboty i gdy dbo naprawde zacznie sie promować w polsce i stanie sie popularne to naprawde bedzie to warte kazdej uwagi , puki co moze duzo ludzi w to nie gra jaki udzielać sie na forum odnosnie tejże gry ale z czasem wszystko sie zmieni

moge podać przykład metin2 gdy zaczynałem grać wtedy jeszcze nawet PL nie bylo , miałem moze niewiem 12?14? lat , i to do czego zmierzam to ze polaków mozna bylo tam liczyc na jednej rece tak samo szukałem wiele czasu stron odnosnie questów itp i rzadko co znalazlem , natomiast teraz? do zajeb..nia

Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie

Opublikowano

a mozna wiedzieć dlaczego mialby nie powstać? To co rozpoczełes to kawał dobrej roboty i gdy dbo naprawde zacznie sie promować w polsce i stanie sie popularne to naprawde bedzie to warte kazdej uwagi , puki co moze duzo ludzi w to nie gra jaki udzielać sie na forum odnosnie tejże gry ale z czasem wszystko sie zmieni

moge podać przykład metin2 gdy zaczynałem grać wtedy jeszcze nawet PL nie bylo , miałem moze niewiem 12?14? lat , i to do czego zmierzam to ze polaków mozna bylo tam liczyc na jednej rece tak samo szukałem wiele czasu stron odnosnie questów itp i rzadko co znalazlem , natomiast teraz? do zajeb..nia

Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie

Mówię o wersjach od innych osób na 100% nie powstaną.

A co do mojej wersji to robię ją cały czas od piątku zaczynam na v.0.3 i będę miał kanał na YouTube gdzie będę wstawiać zapowiedzi i pokazy co spolszczyłem.

Opublikowano

a czyli jest szansa ze od Ciebie powstaną spolszczone misje itp? jesli potrzebujesz pomocy smiało mogę pomóc w miare mozliwośći

to tak naprawde niektóre misje to totalna porażka i niewiem o co chodzi :D

Opublikowano

a czyli jest szansa ze od Ciebie powstaną spolszczone misje itp? jesli potrzebujesz pomocy smiało mogę pomóc w miare mozliwośći

to tak naprawde niektóre misje to totalna porażka i niewiem o co chodzi :D

Misje spolszczę ale tylko te najtrudniejsze bo nie ma sensu spolszczać misje w których jest "Zabij 5 psów" bo takich questów jest milion.

Opublikowano

no tak tak a jesli chodzi o nazwy potworów? to jest juz cos do tego?

Aktualnie jak widać kilka zostało spolszczonych u humanów to znaczy te podstawowe.

Opublikowano

jak się spolszcza byś napisał i byśmy pomogli,a tak zanim się doczekamy następnego spolszczenia to troszkę czasu minie.

Wolę sam robić.

Jutro pobiorę DBO i zaczynam prace.

Wkrótce powstanie kanał na którym będzie udostępniony v.0.3 a także tu na forum.

Opublikowano

ScoTube daj mi jakieś pliki to Ci pomogę przetłumaczyć,pisz mi na gg 24511954,juz kiedyś pisałeś że dasz mi teksty i mam tłumaczyć więc czekam ;p

Opublikowano

zamiast robić zespołowo 10000000x szybciej to wolisz sam robić <_< (baaa dopiero ściągasz dbo :D) a tak w tydzień byście się dorobili ładnego spolszczenia, a masz chętnych. chyba lepiej już poczekać na english patch bo niedługo ma wyjść spory update. bo nawet na ten czas english patch ma więcej tłumaczeń niż to a był wydany miesiąc temu. i nie żeby hejt czy coś tylko pytanie Dlaczego ? ^<^

//sithload

Poszło info na pw jak spolszczać więc do dzieła :D

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

zamiast robić zespołowo 10000000x szybciej to wolisz sam robić <_< (baaa dopiero ściągasz dbo :D) a tak w tydzień byście się dorobili ładnego spolszczenia, a masz chętnych. chyba lepiej już poczekać na english patch bo niedługo ma wyjść spory update. bo nawet na ten czas english patch ma więcej tłumaczeń niż to a był wydany miesiąc temu. i nie żeby hejt czy coś tylko pytanie Dlaczego ? ^<^

Bo wolę pracować samodzielnie.

Opublikowano

Bo wolę pracować samodzielnie.

a zamierzasz spolszczać cała grę? czy jednynie najwazniejsze rzeczy? bo jezeli tylko najwazniejsze to moglbys miec ludzi od mało znaczących rzeczy a w miare czasu mieli bysmy pieknie spolszczoną całość

i czy tez macie nazwy niektorych potworow MONSTER [COSTAMCOSTAM] I NPC[324234] ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...