Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Dragon ball Online v.0.2

ScoTube

DBO  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pne wersje Spolszczenia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suuuuuuper to wygląda takie spolszczone questy :D kiedy sie można spodziewać łatki następnej? bedą w niej częściowo spolszczone questy już?

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Suuuuuuper to wygląda takie spolszczone questy :D kiedy sie można spodziewać łatki następnej? bedą w niej częściowo spolszczone questy już?

Aktualnie czasu nie mam na robienie questów i spolszczenia ale od soboty wezmę się za spolszczenie pełną parą ;-)

A łatki będzie można się spodziewać za tydzień góra dwa.

//edit : Spolszczyłem także Tutorial początkowy :

ir3ls5.jpg
wwtt6z.jpg

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

scuś. Mam tego DBO no i teraz tak. Pobrałem spolszczenie i wklejić je do głównego fodleru z grą czy do jakiegoś innego? a i czy tą łatkę zamienić z tym z spolszczenia czy zachować oba ;D

z góry THX

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

mi tez nie działa Spolszczenie jakiś problem 183,zrobiłem to co w poradniku i nic dalej nic kur de

Windows XP czy Windows 7 ?

Opublikowano

witam mam pytanie odnosnie spolszczenia czy to prawda odnosnie tej wersji i kojelnych ZE LIPA Z MISJAMI W POZNIEJSZYCH ETAPACH GRY????????????? ------> UWAGA! Przez spolszczenie mogą wystąpić utrudnienia gry! (np. nie można
teleportować nikogo za pomocą petów, nie można przywołać smoka)
Spolszczenie polecam początkującym lub słabo znającym język angielski...
w późniejszych etapach gry zalecam jednak zrobić zangielszczenie... ;) OPIS FILMIKU NA YT PIERWSZE SPOLSZCZENIE 0.1 link filmu http://www.youtube.com/watch?v=HX3TJfkL1O0 PROSZE O ODPOWIEDZ!

Opublikowano

witam mam pytanie odnosnie spolszczenia czy to prawda odnosnie tej wersji i kojelnych ZE LIPA Z MISJAMI W POZNIEJSZYCH ETAPACH GRY????????????? ------> UWAGA! Przez spolszczenie mogą wystąpić utrudnienia gry! (np. nie można

teleportować nikogo za pomocą petów, nie można przywołać smoka)

Spolszczenie polecam początkującym lub słabo znającym język angielski...

w późniejszych etapach gry zalecam jednak zrobić zangielszczenie... ;) OPIS FILMIKU NA YT PIERWSZE SPOLSZCZENIE 0.1 link filmu http://www.youtube.com/watch?v=HX3TJfkL1O0 PROSZE O ODPOWIEDZ!

Wszystko można, sam testowałem więc nie wkręcaj kitów, każdemu działa.

edit: Ty mówisz o spolszczeniu v.0.1 a to jest v.0.2

Opublikowano

mi tez nie działa Spolszczenie jakiś problem 183,zrobiłem to co w poradniku i nic dalej nic kur de

Windows 7 posiadam ;p

Opublikowano

Windows 7 posiadam ;p

Ale on mówił o spolszczeniu v.0.1 które było zbugowane, zobacz filmik który dał.

A co do twojego problemu sprawdź czy dobrą wersje tego programu MSXML 4.0 pobrałeś to znaczy czy pod swoją wersje, bo jak pobrałeś service pack 2 to źle 3 ściągnij i powinno działać.

Opublikowano

czemu usuneliscie moj post????? to jak jest z tym 0.2 nie bedzie problemow z questami w pozniejszym czasie???? bo 0.1 pisali ze sa problemy!!! http://www.youtube.com/watch?v=HX3TJfkL1O0 OPIS O CO MI CHODZI POD FILMIKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pisz po polsku bo nic nie rozumiem. Nikt twojego posta nie usunął przecież jest wyżej. Nie, nie będzie problemów z questami itd...

A jak wyżej napisałem 0.1 było zbugowane, a 0.2 nie jest.

Opublikowano

no i wszystko w teamcie! rzeczywiscie nie dopatrzylem sie jest wyzej tamten post ;p napisz mi jeszcze kiedy planujesz wydac wersje patcha 0.3??? :D

Opublikowano

PObra

Ale on mówił o spolszczeniu v.0.1 które było zbugowane, zobacz filmik który dał.

A co do twojego problemu sprawdź czy dobrą wersje tego programu MSXML 4.0 pobrałeś to znaczy czy pod swoją wersje, bo jak pobrałeś service pack 2 to źle 3 ściągnij i powinno działać.

pobrałem na servis pack 3 i dalej nic,albo będzie lepiej jak byś mógł podać linka od razu do pobrania bo może wgl nie to pobrałem ;p
Opublikowano

no i wszystko w teamcie! rzeczywiscie nie dopatrzylem sie jest wyzej tamten post ;p napisz mi jeszcze kiedy planujesz wydac wersje patcha 0.3??? :D

0.3 nie wiem kiedy się pojawi ale myślę że szybko, to zależy w jaki dzień będę miał czas.

Brawo, genialne spolszczenie, bardzo przydatne. Dlaczego nie masz jeszcze mentora? :>

Widocznie na mentora nie zasługuję ;-)

PObrapobrałem na servis pack 3 i dalej nic,albo będzie lepiej jak byś mógł podać linka od razu do pobrania bo może wgl nie to pobrałem ;p

Sprawdź czy masz pakiet językowy a także wgraj jeszcze raz spolszczenie ale zaznacz pierwszą opcję.

Opublikowano

i thx fajnie że są bony przetłumaczone teraz czekamy na misję ;p

Nie pisz posta pod postem bo za to warn ;-)

A z tłumaczeniem nie potrzeba mi pomocy ;-)

Opublikowano

lux malina czekam z niecierpliwością na nową werjsie spolszczenia. Też mialem kiedyś taka zajawke że by zrobić spolszczenie ale jedynie co to na planach sie skończyło

Opublikowano

po sprawdzeniu plików wyskakuje mi takie ostrzeżenie, ale nic z tego nie rozumiem

gra chodzi bez zarzutu po kliknięciu "START"

jakby ktoś mógł powiedzieć, czy to coś poważnego czy nie warte uwagi, to był bym wdzięczny

Nick w grze: Marianus617

dbo ostrzeżenie.doc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...