Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnębienie psychiczne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Nie czytam postów pozostałych*

Więc.. nie bądź pipą i weź się w garść i się postaw. Zgaś ich jakimś tekstem (mądrym ale śmiesznym, a nie typu "twoja stara"). Pewnie to są cwaniaki, które się popisują przed dziewczynami, a tak naprawdę w środku są ciotami i jednostrzałowcami. Jak nie pomogą odzywki to po prostu spróbuj im zagrozić, że jak nie przestaną to im obijesz pysk. Albo Cie wyśmieją albo się wystraszą - bo uwierz, że większość z nich to aktorzy i udają takich chojraków.

Swoją drogą to pewnie musiałeś ich czymś wkurzyć. Zachowaniem, ubiorem, upodobowaniami lub po prostu im czegoś nie dałeś czy nie pomogłeś (ściąganie itp).

Mnie osobiście czasem wkurzają takie pipki, które boją się postawić. Sam byłem taki jak Ty ale się postawiłem i od 4lat nikt mi nie wchodzi w drogę jeśli chodzi o osiedle czy szkołę.

photo261314.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam uważam ze to wszystko zalezy od wrażenia jakie wywołujesz. Ja tam chodziłem do gimbazjum gdzie tego typu ludzi bylo po brzegi, ale mnie jakoś nikt nie tykał. Nie wiem, może uważali ze byłem tak słaby ze jak mnie uderzą to umrę? Ale nie.. w sumie raz była sytuacja ze ja byłem w 1 klasie a gosciu w 3, wyzszy silniejszy, popchnał mnie na schodach to ja od razu do niego z ryjem. Coś tam powiedział ja mu odpowiedziałem juz nawet nie pamietam dokladnie jak i na odchodne mu rzuciłem ze jak mnie bedzie zaczepiac to dostanie w ryja. A potem srałem w gacie bo myslalem ze mi w ryja da. xD Ale nie, okazało się ze dał mi spokój.

Także wiesz, jak dajesz od początku dupy to potem to wykorzystują, jak od razu się stawiasz to sobie odpuszczą. To jest własnie mentalność frajerów, szukają łatwego kąska.

PS: Nie czytałem poprzednich postów.

Opublikowano

*Nie czytam postów pozostałych*

Jak cie zrobili kozlem klasowym to pol biedy gorzej jakbys byl szkolnym kozlem ;p

A tak na serio to mocne przyjebanie :D i odpuszcza, lub jak sam nie umiesz tego zrobic (nie lubisz sie bic, czy boisz sie konsekfencji itd.) to skumpluj sie z kims kto by im przyjebal ^^

@EDIT a jak oni cie gnebia psychicznie to ty ich fizycznie mozesz :>>>

Opublikowano

Musisz poznać słabości każdego z nich, ich lęki, rodzinę. Będzie to wymagało czasu i poświęcenia, ale umożliwi ci to zniszczenie psychiczne swojego wroga, dosłowne wgniecenie go w podłogę. Po poznaniu ich pięt achillesowych będziesz mógł to wykorzystać, szantażować, doprowadzać do obłędu, tak samo jak oni to robili. Jeżeli uda ci się tego dokonać, to będą się ciebie bać, a ty ich będziesz trzymał w garści, niczym mrówki w piaskownicy, gdzieś bawi się duże dziecko.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Wypatrz sobie takiego w miare najsłabszego z nich i zaczaj się gdzieś na niego, potem musisz go złapać ogłuszyć go tubą w mordę i skopać, aż się przewróci, potem już pestka bo jest ogłuszony i nie wie co sie dzieje możesz mu tak wpier***, że już nic ci nie zrobi, lub go zostawić i powiedzieć mu, że jeszcze raz to go tak zlejesz, że do domu nie wróci ^.^.

Minus.png
Opublikowano

Jak ja patrze jakie tu odpowiedzi padają to mam napady śmiechu :D

haha xD Takiego tematu dawno nie widziałem :P

A co do tematu to przygotuj sobie jakieś dobre powiedzonka i ich hejtuj a jak podejdzie do dzwona mu jebnij i spokój :P

Opublikowano

miałem to samo kolega powiedział pociśnij z nimi raz a porządnie a jak się będą pruli to napierdalaj wylądujesz w szpitalu oni w poprawczaku i po kłopocie :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...