Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnębienie psychiczne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdole ale beka w tym temacie xDDDDDDDDDDD

Ja jak reszta innych "internetowych koksów" polecam rozwiązanie siłowe ;)

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu chmara gimbusów zmówiona przeciwko mnie gnębi mnie psychicznie,

bywają momenty kiedy mnie to nie rusza, ale bywają też momenty kiedy mnie to strasznie boli.

Chciałbym jakoś temu zapobiec, rozmowa raczej nie pomoże...

Czy mogę bardziej radykalnymi środkami ugasić ich że tak powiem zapęd?

Proponuje gaz łzawiący, łatwo dostępny i łatwy w użyciu.

Opublikowano

Proponuję na hejt odpowiadać hejtem, może się uda, jak dalej będzie hejcił to powiedz że mu zajebiesz, nawet jak jesteś słabszy.

Ewentualnie pałka teleskopowa xD

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Powiedz mamie, w wieku 12 lat to jeszcze jakieś usprawiedliwienie.

Jeśli nie to zacznijcie sobie, kurwa, radzić w życiu, a nie przychodzić na forum z każdym problemem. Na co ty baranie liczysz, że ktoś cię za rękę poprowadzi? Jesteś aż tak naiwny?

Trolling is a art.

Opublikowano

Hahahaha... Boże. Rozdałem w tym temacie kilka dobrych like'ów. Jednak wierzę jeszcze w forumowych trollów, ale zapewniam, że ten Pan Suavek napisał to na poważnie, a więc jak by tu pomóc w najłatwiejszy sposób. Niby powinieneś pójść do dyrektora, ale wtedy wyjdziesz na kapusia, jak to się przyjęło w polskich szkołach. Mógłbyś porozmawiać, ale pewnie trzymają się w kupie i Cię wyśmieją. Jest też trzecia opcja, a konkretniej cięta riposta bez przemocy. Załóżmy kiedy powiedzą "fajne spodnie, męskich nie było?" to Ty możesz odpowiedzieć (tak aby wszyscy słyszeli i mieli z nich bekę, nie z Ciebie) coś w stylu "ja przynajmniej nie mam twarzy jakby mi Jezus przy ostatniej wieczerzy z bańki przy*ierdolił."

Opublikowano

Udokumentuj to jak cię wyzywają albo coś ;)

No chyba, że chcesz to załatwić szybko to wpadnij z kolegami pod szkołę to się zesrają :)

Opublikowano

Jeśli jesteś na tyle silny psychicznie żeby to olewać to rób to dalej, to jednak nie pomoże. Jeśli natomiast chcesz załatwić to po męsku to radzę się zapisać na mieszane sztuki walki, bo w innym przypadku gówno zdziałasz bijąc się sam przeciwko kilku. Generalnie nigdy nie miałem takiego problemu, a nawet jeśli, to kończył się w sekundę rękoczynem przedstawiającym co sądzę na czyjąś zaczepkę. Jeśli już masz się bić z kimkolwiek to trzymaj łokcie blisko żeber, nie spinaj mięśni i przy każdym ciosie wypuszczaj powietrze. Z drugiej strony jeśli nie bijesz się regularnie, to po każdym przyjętym uderzeniu od kogokolwiek będziesz otłumiony, krótko mówiąc zesrany. Ja tam wszystko rozwiązuje na swoją rękę, mimo tego, że mam takie kontakty, że połowa mogłaby skończyć z nożem w plecach. To niema sensu. A co do trenowania sztuk walki to niedość, że pomogą Ci m.in. w takich sytuacjach, to pomogą Ci panować nad emocjami. Trener mi zawsze mówił, że zły umysł to słaby umysł.

$Maxiu

Swoją przecudną opowieścią jak podlecieliście w czterech do jednego pokazujesz najbardziej jaki z Ciebie kozak. W grupie każdy silny się wydaje, a 90% ludzi to ofermy. Wysyłanie kogoś do szpitala z połamanymi kośćmi to w jego wieku totalny idiotyzm, jeśli chcesz żeby ten chłopak dostał kuratora sądowego to może sam dojedź tych jego kolegów.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Widzę tutaj sami uliczni wojownicy wypowiadają się w temacie xD

Jest kilka sposobów na takie gnębienie.

- Olewaj to co do Ciebie mówią, nie odzywaj się ani nic. - zaczepki pewnie nie ustaną i pewnie przybiorą ostrzejszą formę.

- Jak Ci coś mówią to się śmiej razem z nimi (że niby oni z siebie głupa robią) - sposób ogólnie ok, ważne by mieć dystans do siebie

- Możesz poskarżyć się komuś (wychowawca, dyrektor, pedagog - dość kiepski sposób i na 90% nie zadziała.

- Obicie ryja największemu kozakowi z całej bandy. Jak to mówią najmniejszy pies najgłośniej szczeka. - Sposób pewnie skuteczny a i gwarantuję że nikt wtrącał się nie będzie do waszej walki. Po prostu stawiasz sprawę jasno 1vs1 a jak koleś wydyga to będzie ciota i w tym wypadku koledzy mu nie pomogą.

- Możesz udawać że masz trochę nie ten tego pod sufitem, mianowicie chodzi mi tutaj o jakiś hardkor typu krzesłem przez głowę albo możesz ich z nożem pogonić. Oczywiście to z nożem to tylko tak dla picu coby się Ciebie bali. Gwarantuję Ci że każdy będzie się bardziej bał takiego "świra" aniżeli koksa z siłowni który ma 2m wzrostu. Nigdy nie wiadomo co takiemu "świrowi" przyjdzie do głowy to Ci dadzą spokój - gwarantuję.

Co do ostatniego sposobu to jest on z życia wzięty. Do mojej klasy chodził typek co go zawsze maltretowali wszyscy - z wyjątkiem mnie bo ja akurat miałem wyjebane na nich wszystkich. Gościu był cały czas gnębiony, popychany, ubliżali mu, śmiali się z niego i takie tam "pierdoły". Trwało to trzy lata aż gościu nie wytrzymał i jednemu wjebał krzesłem po ryju a drugiego ścigał z młotkiem po warsztatach szkolnych. Pewnego razu nawet rzucił młotkiem i młotek przeleciał typkowi centymetry od głowy. Od tego czasu miał spokój, nikt mu już nie dopiekał ani nie zamykał w bagażniku samochodu na kilka godzin :)

Pewnie zastanawiacie się co oni od niego chcieli. Już tłumaczę, gość był poniewierany za to że był spokojny.

Looool ale się spisałem, przynajmniej mam nadzieję że w czymś pomogłem ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Może właśnie mają coś do mnie za to że ja nie mam takich odpałów jak oni.

Zachowanie ów ludzi świadczy jak najbardziej o ich zazdrości czegoś, w stosunku do mnie.

Opublikowano

Kup sobie paralizatorek (Nie jest drogi, a boli jak...) Nie podskoczy żaden. :)

Opublikowano

Idioci wszędzie idioci pan suavek pisze, że oni są starszi i nie da rady ich pobić rozumiem bo oni pewnie chodzą po 5 i pro elo koxy w grupie i gdzieś jeszcze wyczytałem, że nie masz też jakieś dobrej ekipy. No dobra co nawet jeśli ich pobijesz ? Pewnie się zemszczą jak będziesz sam. Jednym z najlepszych sposobów to wpierdol ale jeżeli umiesz się bić albo chociaż pokazać całej szkole, że się nie boisz i nie pozwolisz żeby Tobą pomiatali. Wyobraż sobię, że oni tłuką Cię w 5 przed szkołą, a Ty jesteś sam przecież normalny człowiek by stanoł w twojej obronie bo jesteś słabszy i ich jest więcej chociaż ja tak bym zrobił. Albo jak jesteś zdesperowany i nie masz co robić z kasą bierz bejsbola kup trochę amfy i wciągnij nie dadzą ci rady tylko potem będziesz miał problem bo będziesz uzależniony.

Opublikowano

Propsuje osoby w tym temacie, co gówno się znają (tak za przeproszeniem) na takich sprawach , a tyrają huh.

Ja powiedziałem swoje strone wcześniej, wjazd na ryj i tyle w temacie, jak nie raz to kilka razy, wystarczy że pierwszy raz ich uwalisz ew. 2 i odpuszczą - pff.. nawet pewnie bd się z Tb witać jeszcze ;) Jeżeli boisz się z nimi bić, a nie chcesz wyjść na frajera - czego nie polecam możesz zawsze zamiast iść do nauczycielki, rodziców - spróbuj z pedagogiem szkolnym o tym pogadać , poproś o zwinięcie jednego/2 tam do gabinetu i odrazu "lamusy dupa cicho".Jest kilka wyjść, ale ten 1 mój ulubiony ( <3) a zarazem sprawdzony w 100%.

I radze abyś szybko coś z tym zrobił, bo jest szansa że większa grupa tych gimbusów się zbierze vs. Tb.

Opublikowano

Idioci wszędzie idioci pan suavek pisze, że oni są starszi i nie da rady ich pobić rozumiem bo oni pewnie chodzą po 5 i pro elo koxy w grupie i gdzieś jeszcze wyczytałem, że nie masz też jakieś dobrej ekipy. No dobra co nawet jeśli ich pobijesz ? Pewnie się zemszczą jak będziesz sam. Jednym z najlepszych sposobów to wpierdol ale jeżeli umiesz się bić albo chociaż pokazać całej szkole, że się nie boisz i nie pozwolisz żeby Tobą pomiatali. Wyobraż sobię, że oni tłuką Cię w 5 przed szkołą, a Ty jesteś sam przecież normalny człowiek by stanoł w twojej obronie bo jesteś słabszy i ich jest więcej chociaż ja tak bym zrobił. Albo jak jesteś zdesperowany i nie masz co robić z kasą bierz bejsbola kup trochę amfy i wciągnij nie dadzą ci rady tylko potem będziesz miał problem bo będziesz uzależniony.

Amfa ci gówno pomoże jeżeli zwyczajnie nie umiesz się bić. Wytrzymasz tylko trochę dłużej i tyle.

@TOP

Wbij na TOR'a i poszukaj jakiegoś płatnego zabójcy xD

Opublikowano

omg, ale masz problemy.

idź do ich rodziców!

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

z ciekawości to wszystkich ze szczególną uwagą wyczytałem i trochę się pośmiałem że tutaj tacy uliczni fighterzy są (rozumiem wasze uwzględnienia) powiem jedno najważniejsze to mieć swoją grupke koleszków , kto może Ci pomóc np jak Cie tyra tych 5 lamusków to możesz liczyc na pomoc koleszków że wkroczą też do akcji . Ja ogólnie mam takich i jest spoko nikt mi nie dokucza po za tym ja żyje w takim mieście gdzie gangsterka wozi się wszędzie i pełno kiboli.. U mnie w szkole nie ma takich grupek co tępią jedną jakąś osobę, każdy ma swoich koleszków i każdy może na swojego ziomka liczyć . Jak któryś napisał wyżej polecam Ci iść na jakąś dobrą imprezke i poznać jakichś wporządku kolesi, problem byś z tymi lamusami od razu rozwiązał. Bierzesz kumpli łapiesz 1 lamusa który najbardziej Ci dokuczał a kumple się zajmą resztą i proste. Pamiętaj aby nie sprzedawać się np. nauczycielom,rodzicom lub pedagogom. Muszisz pokazać wkońcu kto jest silniejszy i że się nie zlamusisz ;))

Pjjoona !

Opublikowano

Wystarczy że zrobisz jednemu gościowi tak :

1126.gif

Gwarantuje że się odpierdolą .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...