Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnębienie psychiczne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu chmara gimbusów zmówiona przeciwko mnie gnębi mnie psychicznie,

bywają momenty kiedy mnie to nie rusza, ale bywają też momenty kiedy mnie to strasznie boli.

Chciałbym jakoś temu zapobiec, rozmowa raczej nie pomoże...

Czy mogę bardziej radykalnymi środkami ugasić ich że tak powiem zapęd?

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lufa w morde dobry sposób, polecam po kolei kolegów złapać ;).

Opublikowano

lufa w morde dobry sposób, polecam po kolei kolegów złapać ;).

ew. lufa do mordy

Za czasów gimbazy jak chodzilo sie w dresach byly zjeby co mnie wkurwialy mowiac "dresiarz" gangster itp itd z odczuwalną ironią

Inaczej sprawy nie zalatwisz z idiotami sie nie kłóc zniżą cie do wlasnego poziomu a potem zniszczą doświadczeniem.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Będziesz musiał ich śledzić i zlapać na nich HAKA xD A tak poważniej musisz wiedzieć kiedy każdy bd sam żeby ci wszyscy nie wjebali i po kolei i zajebać ;)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Za czasów gimbazy jak chodzilo sie w dresach byly zjeby co mnie wkurwialy mowiac "dresiarz" gangster itp itd z odczuwalną ironią wyjebalem pizde w morde na ulicy i ucichło wszystko ;)

Dobra nie mam pytań xDxDxDxDxDxDxD Dawno tak zabawnej wypowiedzi na forum nie czytałem xDxDxDxDxD

Co do tematu jesteś ciota skoro cię gnębią a takich trzeba tępić.

W necie kolegów nie znajdziesz

<3 <3 <3 <3Powiedz mamie że koledzy cię biją <3

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Ale oni są starsi i silniejsi, a ja nie mam ekipy by im wykurwić...

Jednemu, czy dwóm dam radę, reszta sie wkurwi i mnie rozpierdoli.

To podexp :D (taki mały zarcik )

Masz scyzoryk ? Ja go wezimiesz to zaraz spierdola a jednego lekko w rękę ciachnij.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Dobra nie mam pytań xDxDxDxDxDxDxD Dawno tak zabawnej wypowiedzi na forum nie czytałem xDxDxDxDxD

Nie pomagasz mi...

Opublikowano

Na gnębienie psychiczne jest dobry sposób.

INGOROWANIE

Działa to lepiej niż ripostowanie, wpierdol etc.

Ktoś kto chce Ci dociąć, ośmieszyć itd. ma potrzebę "pokazania" się w śród swoich kolegów, jak nie zareagujesz to jego sposób na ciebie nie działa i sam robi z siebie debila. Czyli krótko mówiąc wkurwia to go do kwadratu...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Łykasz trolla jak młody pelikan.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wiesz co zrob? Nie przejmuj sie, niech mowia co chca a ty badz soba. Nie odpowiadaj im i luz, jezeli ktorys do Cb. podejdzie to zaj*b mu ale niech sam podejdzie a nie ze Ty. Bo jak zglosilby sprawe na policje to bys mial problemy, a tak bys dzialal w obronie wlasnej. :)

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

1.WYPIERDOL IM FAJNE W RYJA MOZE SIE USPOKOJĄ

2. IGNORUJ ICH

3. SPRZEDAJ NAUCZYCIELCE, DYRKOWI- MOŻESZ JESZCZE ODPICOWAC HISTORYJKE ZE MIALES MYSLI SAMOBOJCZE PRZEZ TO TO ICH WYJEBIĄ NAPEWNO ZE SZKOLY ALE MUSI BYC DOBRZE GADANE.

4.ZAŁATW TO Z NIMI I SIE POPROSTU SPYTAJ CO IM ZROBILES ZE CIE WYZYWAJA CZY COO ;P

Opublikowano

1.WYPIERDOL IM FAJNE W RYJA MOZE SIE USPOKOJĄ

2. IGNORUJ ICH

3. SPRZEDAJ NAUCZYCIELCE, DYRKOWI- MOŻESZ JESZCZE ODPICOWAC HISTORYJKE ZE MIALES MYSLI SAMOBOJCZE PRZEZ TO TO ICH WYJEBIĄ NAPEWNO ZE SZKOLY ALE MUSI BYC DOBRZE GADANE.

4.ZAŁATW TO Z NIMI I SIE POPROSTU SPYTAJ CO IM ZROBILES ZE CIE WYZYWAJA CZY COO ;P

1. Postaram się

2. Również się postaram

3. Już raz sprzedałem jednego z nich i teraz wkurwieni na mnie łażą, ale w sumie jak będę ich ignorować to mogę sprzedać...

4. Nie pomaga, nie chcą mówić..

Opublikowano

popełnij samobójstwo, ty bedziesz mial spokoj, rodzina pewnie tez, a ci co cie gnębili będą dziwnie sie czuc i juz wiecej nikogo nie skrzywdzą :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

popełnij samobójstwo, ty bedziesz mial spokoj, rodzina pewnie tez, a ci co cie gnębili będą dziwnie sie czuc i juz wiecej nikogo nie skrzywdzą :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Nie jesteś pewnie w pełni świadomy o co mi chodzi i jak poważna jest sprawa...

Zastanów się co napisałeś..

Opublikowano

Kup sobie pistolet na takie pomarańczowe kulki albo kapiszona oraz czarny, błyszczący spray. Posprejuj pistolet, będzie czarny i błyszczący jak prawdziwy, i jak cię napadną to wyjmij i strzel w niebo (kapiszony lepsze, bo huk i jeszcze dymek jest), po czym wyciągnij jakiś porządny scyzoryk, jak mówił kolega :) uciekną natychmiast.

ja chce sobie sam coś takiego zrobić, bo mieszkam w nieciekawej dzielnicy jakaś banda pobiła już kilkunastu ludzi..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Pamiętaj nigdy nie sprzedawaj ! jak sie rozjebiesz to juz będziesz miał na całej lini przejebane.

najlepiej jedno po drugim dopierdol i sie odwala.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Dasz radę nawet setce takich gimbusów - wystarczy wykonać uderzenie obrotowe!

uderzenie_xsssqqn.png

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

U mnie jak ktoś do kumpla zaczynał to się podchodziło i jeb prosty na mordę i git. Znajdz jakiś kolegów w realu bo tu ich nie znajdziesz i z ekipą chodz xD

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Zakumpluj się z jakimś silnym gostkiem i idzcie na jednego z tych gimbusów i bdz to tak wyglądać

Ty - Rysiek z Klanu

Twój Kolega - Bożenka

Agresor - Maciek

http://youtu.be/saTZgn0MD-Q?t=25s

Albo 2 sposób to ich ignoruj, znudzi się to plebsom i pójdą sobie.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

możesz użyć GNT(Glan Na Twarzy) to boli i odczepią się może od ciebie

albo użyj nie scyzoryka tylko małego noża bojowego(taki co ma przy trzonku takie coś do zadawania ran szarpanych"

"Jeżeli musimy zranić wroga to rana powinna być na tyle poważna aby nie obawiać się jego zemsty."

ignoruj tzn. wycisz gracza xD

a jak jesteś niespokojny i to cie bardzo wkurwia i jest nie do wytrzymania to zastosuj się do powyższych pkt.

i nie bądz konfiturą bo jak pójdziesz do rodziców albo do pedagoga to się poprostu sfrajerzysz w klasie itd. a oni nic nie zrobią sobie z uwagi nagny etc.

jednak glan na twarzy jest dobrym sposobem w połączeniu z maczetą

1375799776-U359635.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...