Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz czegoś więcej się dowiedzieć na temat turnieju? To tutaj.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, dlaczego tak spamujecie ?

Stepień ma racje, narzekają i płaczą teraz tylko osoby które się nie dostały, bo prawdopodobnie byłby zbyt wolne a teraz chcą jeszcze raz.

Posty da się pisać i właśnie normalnie go piszę, jak 3/4 osób z forum.

Owszem problem był, ale tylko kilka osób nie poradziło sobie z tym.

Przecież kilka minut po otwarciu tematu z zapisami już był taki spam, że spokojnie zrobiłby 4 takie turnieje. Więc dało się ? - Dało.

Sorry za offtop, ale na prawde nie mogę zrozumieć ludzi którzy teraz tak płaczą.

Ale żeby nie było, to zadam jakieś pytanie :

Czy będzie można pauzować mecz podczas gry jakby coś wypadło ? Bo wiem że była taka opcja, ale później przeciwnik mógłby z tego powodu domagać się powtórzenia meczu lub czegoś w tym stylu. : )

Opublikowano

@Shiniox

Ciesze sie twoim szczesciem ze sie dostales, ale sprawa cie nie dotyczy wiec nie wiem po co piszesz glupoty.

Prosze dowod

http://img401.imageshack.us/img401/2072/333ij.jpg

Forum do teraz nie dziala mi normalnie, musze uzywac stylu mobile.

Nikt tu nie placze o to ze nie zdazyl, tylko o to ze nie dalo sie napisac postu.

Opublikowano

@Pro kiki

No nie wygralbym, hyhyhyhy, tylko co ty mozesz o tym wiedziec przepraszam?

Najwpierw wbij elo, potem podnos ego bo ranga na forum skilla nie daje.

Opublikowano

@Pro kiki

No nie wygralbym, hyhyhyhy, tylko co ty mozesz o tym wiedziec przepraszam?

Najwpierw wbij elo, potem podnos ego bo ranga na forum skilla nie daje.

Zauważyłeś gdzieś, że moją rangą się w jakikolwiek sposób wywyższam?

Skończ kolego. Wszystko byłoby ok gdyby nie Ty tak na prawdę, byłbym skłonny zrobić nowy temat lecz przez twoje "ratowanie świata" nici z tego.

Jak masz jeszcze argumenty jakiekolwiek do dyskusji to zapraszam na pw.

w83od2.jpg

Opublikowano

Zauważyłeś gdzieś, że moją rangą się w jakikolwiek sposób wywyższam?

Skończ kolego. Wszystko byłoby ok gdyby nie Ty tak na prawdę, byłbym skłonny zrobić nowy temat lecz przez twoje "ratowanie świata" nici z tego.

Jak masz jeszcze argumenty jakiekolwiek do dyskusji to zapraszam na pw.

Napisalbym pw ale... nie da sie, jest bug.

Tak wmawiaj ludziom ze przeze mnie nie bedzie drugich zapisow, ile ty masz lat bo powoli brak mi slow.

Juz dawno napisales ze nie bedzie drugiego podejscia, teraz nie obracaj kota ogonem.

Sugerujesz ze jestem slaby mowiac ze i tak bym nie wygral, ale jesli ja jestem slaby, to nie wiem jaki ty poziom reprezentujesz.

Znudzilo mi sie to, jak juz wczesniej napisalem "Admin olal sprawe" poszedl na latwizne, GL w turnieju.

Opublikowano

Napisalbym pw ale... nie da sie, jest bug.

Tak wmawiaj ludziom ze przeze mnie nie bedzie drugich zapisow, ile ty masz lat bo powoli brak mi slow.

Juz dawno napisales ze nie bedzie drugiego podejscia, teraz nie obracaj kota ogonem.

Sugerujesz ze jestem slaby mowiac ze i tak bym nie wygral, ale jesli ja jestem slaby, to nie wiem jaki ty poziom reprezentujesz.

Znudzilo mi sie to, jak juz wczesniej napisalem "Admin olal sprawe" poszedl na latwizne, GL w turnieju.

16 osób zapisało się w 3 minuty, dla mnie sprawa prosta.

Gdybym olał sprawę to tabeli drużyn nie byłoby teraz w czasie edycji.

cls.

// każdy kolejny post z płaczem odpowiednio nagradzany.

w83od2.jpg

Opublikowano

Michnik, temat byl otworzony z automatu nikt tego nie otwieral wiec ogarnij sie bo my nie jestesmy botami.

Bug nie jest nasza wina, wiec temat zostaje, jak widac wiekszosc sobie poradzila i tylko ty masz problem.

Koniec spamu, kazdy post bedzie nagradzany, jesli bedzie tu wystepowac nagminny spam posypia sie bany i bloki.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja dalej na kompie postów pisać nie mogę , nie wiem wogle poco ta kłótnia cieżko organizatorowi się jasno wypowiedzieć ? Albo coś robi w związku z problemami jakie były przy zapisach (u mnie dalej są) albo nie proste , należy się chociaż mały komentarz odnośnie zaistniałej sytuacji a nie kłocicie się jak dzieci . GG

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

WOW po 26 godzinach moge pisać nie no zajebiste zapisy do turnieju najlepsze jest to że Pro kiki Junior uważał że nic się nie dzieje na

forum po prostu rewekla Błedy na mpcforum ale zapisy i turniej jest PZDR Teraz sie zastanawiać czy przeciąż system mpcforum czy mieć to w dupie ;D chyba to 2

Riki odpowiedz do twojego postu nr w temacie #86 bo i tak forum dalej dobrze nie dziala

Gdyby nie te zasrane problemy na mpcforum bym sie wpisał o 18:30-31

Odrazu jak była możliwość pisania można sprawdzić moja aktywność na logach mpcforum ip/http połączenia co 10 s było F5

Więc mi nie pier^$^% że było wszystko oki bo w 1 min było by 30 osób zapisanych na turniej jak w czasie otwierania Zapisów było hmmmm 50 osób +(zalogowanych ) Dla mnie to ty zwaliłeś turniej ;]

Tak a propo fajnie że nawet nie moge siebie zgłosić wszystko w normie czekawe czy 5% dostane ;]

HAHA do tego Wszystkie % znikneły LOL nie no ładnie wam w dupe dają na danych xD

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Mam pytanie, czy jak przykładowo chcę zbanować Sorakę, a przeciwnik nie posiada Soraki, ban i tak pozostaje? Czy on mi ma napisać, że nie posiada tego championa ?

279981407253602336505.png
Opublikowano

WOW po 26 godzinach moge pisać nie no zajebiste zapisy do turnieju najlepsze jest to że Pro kiki Junior uważał że nic się nie dzieje na
forum po prostu rewekla Błedy na mpcforum ale zapisy i turniej jest PZDR Teraz sie zastanawiać czy przeciąż system mpcforum czy mieć to w dupie ;D chyba to 2
Riki odpowiedz do twojego postu nr w temacie #86 bo i tak forum dalej dobrze nie dziala
Gdyby nie te zasrane problemy na mpcforum bym sie wpisał o 18:30-31
Odrazu jak była możliwość pisania można sprawdzić moja aktywność na logach mpcforum ip/http połączenia co 10 s było F5
Więc mi nie pier^$^% że było wszystko oki bo w 1 min było by 30 osób zapisanych na turniej jak w czasie otwierania Zapisów było hmmmm 50 osób +(zalogowanych ) Dla mnie to ty zwaliłeś turniej ;]
Tak a propo fajnie że nawet nie moge siebie zgłosić wszystko w normie czekawe czy 5% dostane ;]
HAHA do tego Wszystkie % znikneły LOL nie no ładnie wam w dupe dają na danych xD

Nie wiesz to nie gadaj głupot.

Upgrade ipb.

Mam pytanie, czy jak przykładowo chcę zbanować Sorakę, a przeciwnik nie posiada Soraki, ban i tak pozostaje? Czy on mi ma napisać, że nie posiada tego championa ?

Ma napisać, że nie posiada.

w83od2.jpg

Opublikowano

Można zapisać się jeszcze z kumplem ?

Spokojnie dzisiaj zapewne o 17:00 będą zapisy do Turnieju 4FunPlay (mojego) co i jak się dowiecie jak Ferex wejdzie na mpcforum i odczyta Pw albo wiadomość poleci dalej zapewne do 16:00 będzie Info co i jak więc sie raczej zapisze bo liczba osób = 16-64 :]

Jak coś Serwer EUNE wym 30 lvl no i 16 postaci(z rotacją ) ;]

Pro kiki Junior Jeśli wiesz coś na temat zamknięcia mojego tematu z turniejem to i tak będzie ponownie otworzony ponieważ nie złamałem regulaminu i nic takiego tam nie ma że normalny użytkownik Forum nie może stworzyć i zaprosić ludzi to turniej to tyle co mam do powiedzenia.

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Spokojnie dzisiaj zapewne o 17:00 będą zapisy do Turnieju 4FunPlay (mojego) co i jak się dowiecie jak Ferex wejdzie na mpcforum i odczyta Pw albo wiadomość poleci dalej zapewne do 16:00 będzie Info co i jak więc sie raczej zapisze bo liczba osób = 16-64 :]

Jak coś Serwer EUNE wym 30 lvl no i 16 postaci(z rotacją ) ;]

Pro kiki Junior Jeśli wiesz coś na temat zamknięcia mojego tematu z turniejem to i tak będzie ponownie otworzony ponieważ nie złamałem regulaminu i nic takiego tam nie ma że normalny użytkownik Forum nie może stworzyć i zaprosić ludzi to turniej to tyle co mam do powiedzenia.

Nic na temat twojego turnieju nie wiem.

Czemu masz promować na MPC swój turniej?

w83od2.jpg

Opublikowano

Nic na temat twojego turnieju nie wiem.

Czemu masz promować na MPC swój turniej?

Moze dlatego?

7. Bez względu na posiadaną funkcję, stopnia zaangażowania czy innych czynników zewnętrznych, każda zarejestrowana na forum osoba może podejmować dowolną działalność ( w tym tworzenia serwerów prywatnych, zbierania truskawek czy nagrywaniu vlogów ).

Cytat z globalnego regulaminu forum.

Opublikowano

Ja mam pytanie dot. lagów i dc podczas rundy turniejowej. Mój internet ma to do siebie, że czasami lubi się wyłączać, albo mam skoki pingu 30-500, albo wypadnie coś bardzo ważnego w czasie meczu i będę musiał iść. Tu nasuwa się pytanie, czy w razie czego można dany mecz przerwać i zagrać go w innym terminie?

PS."Możecie grać rewanż jeżeli obydwaj wyrazicie zgodę i ten pierwszy mecz się nie będzie w ogóle liczył" - Coś takiego jak dla mnie jest bezsensu. Taką wiadomość otrzymał mój znajomy po tym jak przegrał pierwszą rundę pomimo tego, że wygrywał całą grę, tyle, że wypadło mu coś bardzo pilnego i musiał wyjść z gry. Jak wiemy, chyba nikt normalny się nie zgodzi po wygranym meczu na rewanż. Okazanie replay'a z gry także nic nie zmieniło. Ja się pytam o co tu chodzi? Koleś wygrałby grę, ale przegrał przez coś co się nazywa "życiem" ._.

Mam tu na myśli mecz Szymico vs MikiQ22. Przy czym Szymico okazał się tylko wulgarnym chamem co można było zobaczyć na czacie podczas ich gry...Ten koleś przechodzi ludzkie pojęcie. Kto takich dopuszcza w ogóle do gry.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...