Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz czegoś więcej się dowiedzieć na temat turnieju? To tutaj.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

# Czy osoba z poza MPCForum (np mój kolega) będzie mógł się zapisać na turniej ?

raczej tak jak sobie stworzy konto, przecież nie ma żadnych wymogów na temat rejestracji, postów itp.

<>

Opublikowano

A teraz takie pytanie. Bany są na czacie, a w grze ma to być draft to każdy z graczy ma po 6 banów? -_-

Czy po prostu to będzie blind i gracze równocześnie będą pickować postacie? A co w przypadku gdy oboje będą mieli tą samą postać?

@EDIT:

A co z specjalnym zabijaniem się pod wieżą w celu kupienia itemów?

Bany na czacie, w grze Blind Pick (inaczej bez sensu).

Jesli beda te same picki to stanie sie NIC.

Jest to element mapy, powinno byc dozwolone bo jakby inaczej.

Opublikowano

Mam pytanie. Jak będzie wyglądało losowanie do tabeli ? Przykładowo: Gracz, który się zapisał pierwszy, z graczem który się zapisał drugi? Czy będzie to przez jakieś losowanie ?

@down

To mi się podoba! xD

279981407253602336505.png
Opublikowano

Mam pytanie. Jak będzie wyglądało losowanie do tabeli ? Przykładowo: Gracz, który się zapisał pierwszy, z graczem który się zapisał drugi? Czy będzie to przez jakieś losowanie ?

do każdego gracza dam numerek, wypiszę karteczki i wrzucę do koła losującego, po czym nastąpi zwolnienie blokady.

w83od2.jpg

Opublikowano

Napisałeś, że ustalamy czy gramy AP czy AD, czyli jak to będzie wyglądać ? Piszę z przeciwnikiem, że chcę AD a on chce AP to Co wtedy ?

Opublikowano

Mam pytanko Moje aktualne konto 30 lvl dostało bana do 06.02.2013 jakos do 3 w nocy moge te konto zglosic ? bo innego zapasowego 30 lvl nie mam mam inne do trollowania na 10 poziomie i kiedy bede mecze i czy moge wziasc udzial w konkursie ;]

Tylko odrazu mowie ze 1 mecz 30 lvl bede mogl zagrac 06.02.2013

Tak pasi ? Założycielu turnieju ? Pro kiki Junior ????

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Mam pytanie czy inni też mieli problem z napisaniem posta w temacie bo ja miałem czarne pole w miejscu gdzie powinienem móc zrobić post tylko ma komórce.

Opublikowano

Widze ze Admin turnieju olal temat i nie doczytal co sie dzialo z forum, nie dalo sie pisac... dopiero teraz sie dowiaduje ze mozna pisac z telefonu... pff

Opublikowano

Nie zebym sie klocil ale o czym ty teraz wgl gadasz? Jakie zycie prywatne? Rozmawiamy o sytuacji ktora wynikla po otwarciu tematu a nie o tym co np dzialo sie dzis o 6:00. Otworzyles temat, poszedles na impreze, wrociles i zamknales? Nie, siedziales jak my na forum.

Problem lezy w tym ze wiekszosc osob ktora byla pierwsza (a na tym zabawa polegala), nie byla w stanie napisac postu bo jest jakis bug i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...