Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz czegoś więcej się dowiedzieć na temat turnieju? To tutaj.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustalimy też na co gramy.

AD/AP etc.

Bez sensu, dajmy ludzia grac tym czym chca, troche ryzyka tez trzeba podjac. Ostatnio tak bylo to sie ludzie pluli ze jakas postac jest typowo AD a budowana pod AP, do tego itemy wtedy sa ograniczeniem.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy osoba biorąca udział w turnieju będzie mogła oglądać mecze innych uczestników?

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Proponuję nie srać się z jakimś losowaniem ad/ap, tylko gramy blind picka i bany piszemy na czacie i gramy sobie czym chcemy.

Opublikowano

moj post zostal pominiety, chcialbym zeby ktos na niego odpowiedzial licze na to ze nie dostane zadnych 5%

czy jesli gramy na aramie to bedzie mozna korzystac z apteczek tam bedacych? czy pojedynki beda mialy miejsce tylko raz? czy

bedzie runda rewanzowa? czy trzeba bedzie zabijac nexusa na tej mapie, czy gramy do pierwszego killa?

Opublikowano

Proponuję nie srać się z jakimś losowaniem ad/ap, tylko gramy blind picka i bany piszemy na czacie i gramy sobie czym chcemy.

O tym wlasnie mowie.

czy jesli gramy na aramie to bedzie mozna korzystac z apteczek tam bedacych?

Lol, wrzuc przeciwnika knockbackiem na apteczke, bij sie o walkowera bo typ zlamal zasady :O

Opublikowano

O 18:30 są zapisy, a kiedy będzie cała gra ?

W weekend, czy kiedy ?

Opublikowano

Na pewno nie mogę jak mam 25lvl i 18 postaci? :C

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Nie nie mozesz. 14 postaci jest wymagane by zagrac w draft mode. Turniej dla lvli 30. Byc moze w przyszlosci zorganizowny zostanie dla wszystkich lub tylko -30lvl.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Z tego co mi kiki mówił to 30lvl jest po to aby nikt nie miał przewagi run. Rozumiem, ale dla mnie to nie problem nawet jak się zbłaźnię to tylko zabawa przecież i mogę zagrać nawet jak ktoś by miał 10* więcej i lepszych run ode mnie ;)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

A teraz takie pytanie. Bany są na czacie, a w grze ma to być draft to każdy z graczy ma po 6 banów? -_-

Czy po prostu to będzie blind i gracze równocześnie będą pickować postacie? A co w przypadku gdy oboje będą mieli tą samą postać?

@EDIT:

A co z specjalnym zabijaniem się pod wieżą w celu kupienia itemów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...