Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz czegoś więcej się dowiedzieć na temat turnieju? To tutaj.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

# ile sie zdobywa za wygraną i przegraną gre rankingową? (mam bana więc nie wiem)

# ile czasu teraz jest za wyjścia z gier rankingowych pierwsze, drugie, trzecie..

# czy minus punktów za wyjście nie zwiększa się wraz z ilością wyjść?

Opublikowano

# ile sie zdobywa za wygraną i przegraną gre rankingową? (mam bana więc nie wiem)

# ile czasu teraz jest za wyjścia z gier rankingowych pierwsze, drugie, trzecie..

# czy minus punktów za wyjście nie zwiększa się wraz z ilością wyjść?

Nie ten temat kolego, tutaj pytamy tylko i wyłącznie o turniej MPCForum.pl

w83od2.jpg

Opublikowano

Czy można by tak zmienić nagrodę ? bo czampion to coś mało xD lepszy gold/blue i co jest tą niespodzianką jakieś eq w lolu :D?

Opublikowano

Czy można by tak zmienić nagrodę ? bo czampion to coś mało xD lepszy gold/blue i co jest tą niespodzianką jakieś eq w lolu :D?

kiki. pozwól że ja odpowiem... no więc gold i blue jest do zdobycia za konkursy natomiast champion za turnieje.

wszystko masz opisans w zakladcę nagrody na pasku strony MpcForum

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Czy jest jakiś wymóg postów ?

Bo ja zapomniałem hasła do starego konta (opcja odzyskaj nie działa) i byłem zmuszony stworzyć nowe konto.

Opublikowano

kiki. pozwól że ja odpowiem... no więc gold i blue jest do zdobycia za konkursy natomiast champion za turnieje.

wszystko masz opisans w zakladcę nagrody na pasku strony MpcForum

Pozwól, że zabronimy Ci się wpieprzać w sprawy wewnętrzne działu LoLa, jeśli ktoś już ma championa, to rzecz jasna może upomnieć się o inną rangę.

Niespodzianką jest coś, co nigdy nie było do wygrania w turniejach LoLa, coś... Co się każdemu przyda.

Jedynym wymogiem jest: 'Do turnieju będą mogły się zapisać tylko osoby z 30 poziomem, które grają na EU Nordic/East oraz posiadać minimum 14 championów.'

Opublikowano

Jeżeli turniej i jego organizacja przebiegnie zgodnie z planami, to nie powinno to zająć więcej niż kilka dni.

Prawdopodobnie rozgrywki rozpoczną się ~7 lub trochę mniej dni po zapisach.

Opublikowano

Czyli jest normalne 1v1, na drafcie, z banami, jo?

Bo w informacji jest napisane, że będzie to coś jak ARAM, a ARAM i draft się wykluczają..

@edit

Jeśli draft to ile rund będzie? Przecież skontrować można człowieczka w blue team'ie.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

O co b z ; nagrody poza forumowe? co wyślecie? może rp dacie? :O

@edit

A co jeśli bym nagle podczas gry wyszedł? Nie chodzi, że muszę, tylko u mnie w bloku pojeb.. coś się z prądem i czasami wywala (aktualnie od 3 dni nie wywaliło B) ).

@up

Aram + draft = Mapa proving grounds z banowaniem.

<>

Opublikowano

Czy jest jakiś wymóg postów ?

Bo ja zapomniałem hasła do starego konta (opcja odzyskaj nie działa) i byłem zmuszony stworzyć nowe konto.

Nie, kto pierwszy ten lepszy.

Czy turniej przebiegnie w max tydzień?

Mam nadzieje, że to zajmie 2, 3 dni.

Postaramy się to zrealizować jak najszybciej, to też zależy od innych graczy.

mam pytanie mniej wiecej od którego (dzien/mies) bedzie turniej? (rozgrywki)

W tym miesiącu rozgrywki się zaczną, postaramy się jak najszybciej to zorganizować. Na pewno ruszą w tym samym tygodniu co ruszą zapisy, lecz dokładnej daty nie jestem na obecną chwilę podać.

Draft 1vs1? Rly?

Rly.

O co b z ; nagrody poza forumowe? co wyślecie? może rp dacie? :O

@edit

A co jeśli bym nagle podczas gry wyszedł? Nie chodzi, że muszę, tylko u mnie w bloku pojeb.. coś się z prądem i czasami wywala (aktualnie od 3 dni nie wywaliło B) ).

@up

Aram + draft = Mapa proving grounds z banowaniem.

To zobaczymy czy podczas gry, ale raczej wątpię, że będzie jakiś przywilej dla Ciebie. :)

w83od2.jpg

Opublikowano

O jakie inne odznaki oprócz MPC Champion ew. mozna się ubiegać?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

O jakie inne odznaki oprócz MPC Champion ew. mozna się ubiegać?

Logiczne, masz Champa to dostaniesz Golda/Blue...

Opublikowano

kiki, mam 28lv. Dobije 30 do wtorku/srody. Moglbys zaczekac z turniejem? I czy moglbym sie zapisac?

Zapisy są od poniedziałku to tak zostanie. Nie będziemy przedłużać turnieju dla jednej osoby.

Opublikowano

kiki, mam 28lv. Dobije 30 do wtorku/srody. Moglbys zaczekac z turniejem? I czy moglbym sie zapisac?

Nie, nie zaczekamy.

Jak się zapiszesz i do środy/czwartku wbijesz 30lvl to będziesz grał, jeżeli nie to dostaniesz warn'a i ktoś inny wejdzie w twoje miejsce :)

w83od2.jpg

Opublikowano
Widać, że MPC. Tylko dla eastowych, słabszych graczy turniej.

~Pozdrawiam, westowy 1600elo oburzony gracz.

ty lonyy niezly gracz jestes mowisz ze 1600 a na lolking 1430 XDD, SK SrelumPolelum Fnatic SrelumPolelum

btw czy jesli gramy na aramie to bedzie mozna korzystac z apteczek tam bedacych? czy pojedynki beda mialy miejsce tylko raz? czy bedzie runda rewanzowa? czy trzeba bedzie zabijac nexusa na tej mapie, czy gramy do pierwszego killa?

Opublikowano

Podtrzymuje pytanie Elhant'a.

Przecież gościa w blue teamie można skontrować...

Trochę bez sensu...

Podtrzymuje pytanie Elhant'a.

Przecież gościa w blue teamie można skontrować...

Trochę bez sensu...

W najbliższym czasie, czytaj dziś wieczór, zmienię to.

Będzie banowanie 'chatowe' przed wybieraniem championów.

Ustalimy też na co gramy.

AD/AP etc.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...