Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore [Dedyk]

SGM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server przyzwoity , naprawdę fajnie się gra.

Jest kilka minusów ( m.in. 250 lvle na smoku itp) ale tak czy siak serwer naprawdę polecam.

Mam jedno pytanie skąd wziąć niebieskie dyski , kolce i zielone zioła? (proszę o wymienienie wszystkich możliwych źródeł zdobycia tych przedmiotów)

Niebieskie dyski dropią z mobków na mapce 210, kolce i zielone zioła z nieśmiertelnej mumii :) Aa i kolce możesz dropnąć także z metka na 250 (wypada z każdego) :D

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GA prosze o odbugowanie av3 zeby smoki i generaly sie respily

Przecież respią się :p Kiedy kolejny event albo exp 50%? :D
Opublikowano

Event OX w każdą sobotę o godz 18.00 i 20.00 :) Event Zuo w każdą niedzielę o godz 19.00 cała pustynia ch1 50% Expa w piątek od rana :)

Opublikowano

Event OX w każdą sobotę o godz 18.00 i 20.00 :) Event Zuo w każdą niedzielę o godz 19.00 cała pustynia ch1 50% Expa w piątek od rana :)

Ok, dopiero zacząłem grę więc dzięki, że odpisałeś :D Zapraszam na serwer! :x
Opublikowano

To jakie są ceny w ItemShop to jest ŚMIESZNE, polecam zróbcie s2 z broniami na 65 :) Nie zagram .

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

W chwili obecnej trwają prace nad team speak 3 jak również nad forum :) forum zostaje przeniesione na inny hosting i będzie dostępne w środę Pozdrawiam Wujek Nico

Opublikowano

@up, może trochę kulturalniej? Bez przekleństw?

Skoro podajecie link do strony, na którą mają nie wchodzić, to dajcie lick w code. wtedy nikt przez przypadek na nią nie kliknie.

@Nico, skoro chwilowo forum nie działa, to gdzie wysłać Wam zgłoszenia typu: Nieregulaminowy nick itp. ?

No i może zróbcie coś z Lagami na serwie, np. Dzisiaj ok 13:50 zaczęły się tak potężne lagi, że dobrze było, jak się zalogowało do gry. No i lekka lipa z KD jest. Cięzko jest dostać +9/10 a jeszcze trzeba je włożyć do broni/zbroi.

Opublikowano

@up, może trochę kulturalniej? Bez przekleństw?

Skoro podajecie link do strony, na którą mają nie wchodzić, to dajcie lick w code. wtedy nikt przez przypadek na nią nie kliknie.

@Nico, skoro chwilowo forum nie działa, to gdzie wysłać Wam zgłoszenia typu: Nieregulaminowy nick itp. ?

No i może zróbcie coś z Lagami na serwie, np. Dzisiaj ok 13:50 zaczęły się tak potężne lagi, że dobrze było, jak się zalogowało do gry. No i lekka lipa z KD jest. Cięzko jest dostać +9/10 a jeszcze trzeba je włożyć do broni/zbroi.

Forum będzie dostępne za 2-3 dni zgłoszeń na graczy chwilowo nie możecie wysyłać.Co do kd tylko ulepszanie jest możliwe np na +9 i +10 a szansa na włożenie kd jest 50%.

Opublikowano

Serwer Night Core Jest Typowym Easy /4Fun Więc W Przyjemny Sposób Będziesz Mógł Toczyć Bój O Bycie Najlepszym Na Naszym Serwerze

Niby serwer easy/4 fun a bardzo trudno zrobić eq dajmy na to :

Chcemy podropić sobie Kolce/Zioła/Zielone Diamenty - Idziesz sobie na spot gdzie jest mumia (jest ich ok 4-5 chyba) Ku twojemu zdziwieniu jest zajęte,przychodzisz za godzine to samo,wejdziesz wieczorem to samo i cały czas jakis 250 lvl w full eq 250 siedzi tam i dropi -.- jak osoba która dopiero weszła na mape ma zrobić eq ?

Moim zdaniem powinien być Dungeon - W którym są bossy,i gdzie pojawiamy się sami -.- Ponieważ na ten czas jest bardzo trudno o ulepy -.- Co prawda dostajemy jakieś na OX,ale jest ono raz w tygodniu w soboty ...

A o kase na ulepszenie na 250 lvlu,to już tylko marzyć i śnić,nie chce mi się robić drugiej postaci na drop golda.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie wiem jak na tych mumiach jest, ale także jest problem z innymi ulepszaczami, np. instrukcje 1h/2h zdobyć je można z generała w v3, który respi się co ok 10 min, jednak być samemu w komnacie, gdy zrespi się generał? Trzeba mieć wielkie szczęście, zwykle nawet w nocy jest tłum ludzi, nawet 10 osób i to z 200+ lv. Normalny gracz, który dopiero zaczyna, musi się nieźle postarać żeby pozdobywać te ulepszacze. W IS także jest nie zbyt ciekawie. Ludzie nie mogąc nic dropić sprawdzają IS, jedna instrukcja kosztuje ok 30zł SMS/10zł przelewem, to kupią coś może, ale to strasznie drogo, patrząc na ilość dropu... no tak... tylko najpierw trzeba mieć możliwość dropnąć...

Proponowałbym zrobić coś podobnego, jak pisał rafikol123, bo tak jak teraz jest, to początkujący gracze na serwerze mają ciężko.

Opublikowano

Nie polecam, za dużo kolorowych stalek, hwangów, nie lubię czegoś takiego ;x

Pozdrawiam,

maher8.png

Daj "Lubię to" jeśli napisałem według Ciebie coś pożytecznego :)

Pozdrawiam Cię IstnyDiabel za 5 procent za nic (no tak za opinie o serwerze)

"Serwer polecam ;) Bardzo ciekawy i fajne rozwiązania ;) Prezentacja bardzo ładna ;)Pozdrawiam :)" Myśl za co rozdajesz te punkty Diable.

Opublikowano

Po co wgl dodawać Dugeony??? ZABLOKOWAĆ DOSTĘP WYŻSZYM LVL NA DANĄ MAPKĘ CZYLI 131 Nie może wejść już na mapkę od 100 ITD :)) bo to masakra...Sam mam 131 lvl ;D z ulepkami jakoś sobie radze ... ale nieźle się trudze ;/

Modki to dźiffki

Opublikowano

Po co wgl dodawać Dugeony??? ZABLOKOWAĆ DOSTĘP WYŻSZYM LVL NA DANĄ MAPKĘ CZYLI 131 Nie może wejść już na mapkę od 100 ITD :)) bo to masakra...Sam mam 131 lvl ;D z ulepkami jakoś sobie radze ... ale nieźle się trudze ;/

W pełni się z tobą zgadzam. Ja mam 120lvl a biegam w stalce, bo na smoka ciągle ktoś chodzi ... Albo dodać dungeony z bossami, zdecydowanie ułatwiłoby to grę.
Opublikowano

Witam Serdecznie. Ile osób z teamu ma dostęp do Navi? Pytam z czystej ciekawości bo jak SGM juz szuka miłości może nie być ciekawie ;]

http://zapodaj.net/1b0052b921226.jpg.html

PS. od którego lvla są rosy na magie ponieważ na 150 wyskakuje " nie masz odpowiedniego poziomu".

PS2. poprawcie błędy na stronie "2-4 tygonie puzniej"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...