Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore [Dedyk]

SGM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer miły przyjemnie się gra gracze są bardzo mili poprośisz ich o coś np zwolnienie spota oni zejdą bardzo super atmosfera

Opublikowano

Czy Szef to nie Tosiek00?

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Grałem wczoraj i stwierdzam, że ulepszanie jest do dupy, na broń na 80lvl potrzeba 3 certy, które dropią ze smoka, który jest oblegany przez 150+ lvle, co czyni wydropieniem ich niemożliwym, w v3 też się prawie expić nie da bo zawsze tam po 5-8 osób siedzi na każdym CH..

Minus.png
Opublikowano

Tosiu kurwa kope lat :) Od avalona aż do dziś, już ze 3 lata minęły. Podajcie tsa strony, czy serwera, adminów :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Serwer słaby.. Nie polecam.. Czemu? Ulepszacz potrzebny by zrobić itemy na 80 lvl jest prawie najcenniejszym ulepszaczem.. Dropi ze smoka który respi się co 15 min, a idą na niego 250 lvl... 1 cert, czyli ten ulepszacz na itemy od 80 lvl = 1 smok.. A jak idzie na niego 6 osób z czego np 2 to 250 lvl to jest olbrzymia szansa że taki 90 lvl zrobi sobie eq.. Mam 100 lvl i jedyne co zrobiłem to broń.. potrzebne 3 certy.. Świetnie.. 3 certy czyli koło 45 min dropienia + jeszcze jak ktoś inny ubije.. Tutaj trzeba dłużej dropić ulepki niż na medium z 150 lvl.. Podziękuje.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Serwer słaby.. Nie polecam.. Czemu? Ulepszacz potrzebny by zrobić itemy na 80 lvl jest prawie najcenniejszym ulepszaczem.. Dropi ze smoka który respi się co 15 min, a idą na niego 250 lvl... 1 cert, czyli ten ulepszacz na itemy od 80 lvl = 1 smok.. A jak idzie na niego 6 osób z czego np 2 to 250 lvl to jest olbrzymia szansa że taki 90 lvl zrobi sobie eq.. Mam 100 lvl i jedyne co zrobiłem to broń.. potrzebne 3 certy.. Świetnie.. 3 certy czyli koło 45 min dropienia + jeszcze jak ktoś inny ubije.. Tutaj trzeba dłużej dropić ulepki niż na medium z 150 lvl.. Podziękuje.

Jakoś innym psuje tylko tobie nie pasuje :)

Opublikowano

Popieram Nico.

Do tej pory nikt się nie skarżył, ale to oczywiście twoja opinia na temat serwera.

Grałem na serwerze, ale mało ludzi się zrobił.

Polecić mogę :)

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli chcecie się natrudzić z ulepkami to polecam wejść, a jak nie chcecie się wnerwiać to lepiej nie wchodźcie, ja grałem z 5h i żałuję bo nawet nie mogłem eq na 80lvl zrobić ;/.

Minus.png
Opublikowano

Jakoś innym psuje tylko tobie nie pasuje :)

Innym? Jeśli ktoś lubi zarywać nocki by wydropić ulepki na 80 lvl gdzie server to 4fun to może i nie będą narzekać.. Poza tym.. Wiele osób uważa podobnie :)

@Edit. Inną sprawą są skille ... Niby wbijają się przy 17 na P, ale jak ciężko wbić to P przy 17 pkt.. Usuwałem skilla chyba 13 razy zanim weszło na P przy 17 pkt...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Masz rację... Wszystko tanio kosztuje itd. Tylko to wkurzające jak 15 razy musisz usuwać skilla by znowu wbić na 17 pkt. i znowu usuwać...

Zbieram like ;x

Opublikowano

24 osoby na TS o godz 17. w czwartek.. no dupy nie urywa, zakładam, że podobna ilość graczy siedzi na serwerze.. Czyli generalnie słabo, chyba nie opłaca sie ściągać :huh:

Opublikowano

24 osoby na TS o godz 17. w czwartek.. no dupy nie urywa, zakładam, że podobna ilość graczy siedzi na serwerze.. Czyli generalnie słabo, chyba nie opłaca sie ściągać :huh:

Graczy w tyg online 400 w weekendy 600-700 :mellow: a co wogóle ts ma wspólnego z grą? kto chce niech siedzi na ts kto nie chce nie siedzi proste :)

Opublikowano

600-700? Pokaż jakiś ss bo nie uwierzę :) Na ch1 w godzinach popołudniowych w shinsoo biegało może ze 20 osób.. Sądzę że w 2 pozostałych będzie podobnie..

Zbieram like ;x

Opublikowano

600-700? Pokaż jakiś ss bo nie uwierzę :) Na ch1 w godzinach popołudniowych w shinsoo biegało może ze 20 osób.. Sądzę że w 2 pozostałych będzie podobnie..

Skończyłem z tobą dyskusje :)

Opublikowano

gralem tam gra tam sporo graczy ale po zrobieniu eq juz nie gram bo nudy a max lvl w pare h idzie wbic jak nie dropicie certow z smoka to dt solo wam zostaje z ripa tez leca sam na niego chodzilem jak z zmoka na poczatku nie droplem bo mialem maly lvl i mnie dedali na smoku

Nowicjusz
Opublikowano

a ja POLECAM

jesli ktos lubi latwo, szybko i przyjemnie :P

a z ankiet wynika, ze poooonad polowa graczy woli takie wlasnie serwery ^^

tu jest zabawa a nie expienie godzinami na spotach

ulepszacze dropia tez super

exp dopasowany do dropu idealnie

wbijam lvl`e i mam ulepszacze na kolejne...

wystarczy wejsc na forum

zakladka PORADNIKI

i juz all wiemy i nie marnujemy czasu na szukanie ulepkow:P

POLECAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajny serwer polecam

Profa: WP

jinno

Lv:229

Nick: IP

jezeli ktos chce kupic tzn Blotka,Certy i tp td Mam duzo na sel pisac gg 44304416 lub w grze nick IP kupie ostrza :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...