Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore [Dedyk]

SGM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto potrafi zrobić autopatchera na prywatny serwer metin2 czekam pod gg 42625999 nagroda czeka.

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poinformujcie jak będą jakieś nowości to zagram sobie od nowa :) bo mam 250lv wp ale to tylko pomoże w expie :P

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Mogli byście zrobić tańsze bodzie i metale? Na 44 lvl zrobiłem sobie eq do expa i chciałem je ulepszyć... na metale mnie nie stać, na bodzie też.. Wybrałem te zwoje boga czegoś tam.. To zmarnowałem ich 40 i z itemu +8 zrobił się +1... Jak w godzinę wybonuje 3 itemy to będzie dobrze...

Zbieram like ;x

Opublikowano

nie polecam serwa, żeby zrobić coś lepszego np. od stalki trzeba zabić bossa w av3, na którego na każdym ch czeka jakiś dwóch 250lvl

Po 2. nawet żeby tam expić i wbić ten 100 to w stalce jest bardzo ciężko a gdzie dopiero zabić tego smoka żeby tą stal ulepszyć na hwanga

Opublikowano

@up jakoś inni dali rade to zrobić :P Czasem wystarczy uprzejmość i jest o wiele lepiej ^^

@Edit. co się dzieje z serverem?

@Edit2 Wsio już ok ;P Miałem jakiś błąd..

Zbieram like ;x

Opublikowano

co do dropu ulepszaczy to prawdziwa porazka... instrukcje jedno badz dwurecznego wydropic to juz wogole zenada, 2h w av3 i ani jednego dropu...

Opublikowano

Super serwer.Jeden z lepszych :D Jedyną wadą jest mała ilość graczy,ale zwiększa się z czasem :) .Może kiedyś będzie 1k+...Poza tym się strasznie miło gra ;) .Klimat idealny!Co do strony,jest przejrzysta i przyjemna dla oka.Polecam grę na serwerze

@Edit

Popraw linki w code.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Witam Was Wszystkich Serdecznie

Chciałbym Was Poinformować Że W Dniu 8 Lutego 2013 r O Godz 18.00.

Na Naszym Team Speak IP: [ ts3-nightcore.pl ] Zorganizowany Zostanie Konkurs Idol.

Spośród Wszystkich Biorących Udział W Konkursie Idol

Zostanie Wyłoniona 3 Uczestników Która Znajdzie Się W Wielkim Finale.

I To Wy Gracze I Uczestnicy Będziecie Oddawali Głosy W Załączonej Ankiecie Na Forum.

Finałowych 3 Uczestników Zostanie Oczywiście Nagrodzona Przez Team Serwera NightCore.

Ankieta Potrwa 2 Dni Tzn Do Niedzieli Do Godz 15.00

Do Wygrania Są Następujące Nagrody

Nagroda Za 1 MiejsceRanga VIP Na Forum / Ranga VIP NaTeam Speak Oraz 3 x KD +10 Do Wyboru + 5 szt Wybranego Rodzaju Ulepszacza

Nagroda Za 2 Miejsce Ranga VIP Na Team Speak Oraz 2 x KD + 10 Do Wyboru + 4 szt Wybranego Rodzaju Ulepszacza

Nagroda Za 3 Miejsce 1 x KD + 10 Do Wyboru +3 szt Wybranego Rodzaju Ulepszacza

Opublikowano

Zajebisty serwer,polecam.

Nie działa strona gówna.

Ile teraz jest osób online ?Mam nadzieję że wypali,bo serwer odróżnia się od innych.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Zajebisty serwer,polecam.

Nie działa strona gówna.

Ile teraz jest osób online ?Mam nadzieję że wypali,bo serwer odróżnia się od innych.

500 osób online

Opublikowano

Serwer bardzo fajny gdyby nie te ulepszacze dropiące ze smoka v3, same 250 lvle przy nich stoją a kupić te ulepszacze to są znikome szanse

Opublikowano

Konkurs OX Na Serwerze NightCore

Zapraszamy Na Dzisiejszy Konkurs OX

Godz 18.00 I 20.00

Npc Uriel CH1

;) Czekają Wspaniałe Nagrody Oraz Nagrody Pocieszenia ;)

Życzymy Miłej Zabawy

Opublikowano

A czy będą takie same lagi jak na poprzednich??? PROSZĘ CIĘ!!! Dopilnuj zdejmowania eq... nawet nie wiesz , jak to pomoże... :)

Modki to dźiffki

Opublikowano

A czy będą takie same lagi jak na poprzednich??? PROSZĘ CIĘ!!! Dopilnuj zdejmowania eq... nawet nie wiesz , jak to pomoże... :)

Postaram się ale nie wiem czy mi się uda ogarnąć tylu graczy.

Opublikowano

:) Konkurs OX wyszedl super jak Gracze będą się tak zachowywać jak dziś to gratuluje Wam jesteście spoko :)

Pozdrawiam SGM Nico

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...