Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore [Dedyk]

SGM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Tylko exp z 120 na 130 jest strasznie ciężki. Ulepszacze to nie problem jak dla mnie. Sprzedać coś kupisz i kasz :) Wymieniać też się można :) Pozdrawiam! Nick: 13lackBubbly

Opublikowano

W tej chwili mamy ataki na serwer :) ale już po 20 lutego będą mocniejsze zabezpieczenia serwera i już nie będzie z tym problemu.

Opublikowano

4fun jak 4fun, szybko sie nudzi i raczej nie ma co robic.

Tylko expienie a expienie jest najnudniejsze, do tego na ktorymstam lvlu, nie pamietam dokladnie ktorym, exp sie buguje i leci 0,5% ze spotu :)

Nie polecam, sa duzo lepsze 4funy na rynku.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Ehh te ataki nie daja spokoju widac,ale coż poczekamy.Osobiście polecam serwer fakt, że trzeba troche sie natrudzić żęby dropnąć dane ulepy ale nie jest tez tak źle.JEszcze raz napisze Serdecznie Polecam I zarazem Zapraszam : )

Opublikowano

A tylko spróbujcie cofkę zrobić... Łby pourywam :D

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Ehh kazdy pisze co innego ze serwer jest dupny ze serwer spoko sam juz nie wiem czy grac w kazdym razie pobiore obczaje. Jednak podobno ulepy tragicznie dropia a tak wgl gdzie jest ten caly smok?

Nowicjusz
Opublikowano

wejsc mozesz na kazdym lvl`u

ale od 80 chyba dropia certyfikaty

no ale masz jeszcze dt, gdzie tez masz certyfikaty z niebieskiej smierci

potrzebujesz po 3 tylko na zbrojke i miecz

a jak juz przebrniesz przez certyfikaty to juz bajka

bijesz metki

wbijasz lvl

i jeszcze dropia ulepki na kolejne ulepszanie

do Hekser :

nie ma lepszych czy gorszych...

...sa inne

kazdy na kazdym znajdzie cos dla siebie i tyle :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nico nie wkurwiaj mnie, nie dropią ulepszacze jak chcemy bo jeśli chcemy zrobić eq na tym pseudo 4fun jak reklamujecie to trzeba wydać kasy na IS, Nico sam wiesz że pewne ulepszacze cienko dropią po to żeby je zakupić z IS, ceny za IS to jakaś porażka, kilka setek złoty z reala wydać na priwa, hmm, chyba pojeby tyle wydadzą a potem starzy jak zobaczą rachunek za telefon to zajebią ich.

Napisz krótko, chcesz grać na tym niby 4fun, musisz być bogaty.

Nabiłem 250lev i ganiam w gaciach na 180 bo nie mam ulepszaczy a na priv nie wydam złotówki bo to serwy do zabawy i tyle.

godzina 0.00 wiecznie chanele: state

co wy robicie??? nie piszcie że ulepszacie bo tak jest co dzień

Opublikowano

Nico nie wkurwiaj mnie, nie dropią ulepszacze jak chcemy bo jeśli chcemy zrobić eq na tym pseudo 4fun jak reklamujecie to trzeba wydać kasy na IS, Nico sam wiesz że pewne ulepszacze cienko dropią po to żeby je zakupić z IS, ceny za IS to jakaś porażka, kilka setek złoty z reala wydać na priwa, hmm, chyba pojeby tyle wydadzą a potem starzy jak zobaczą rachunek za telefon to zajebią ich.

Napisz krótko, chcesz grać na tym niby 4fun, musisz być bogaty.

Nabiłem 250lev i ganiam w gaciach na 180 bo nie mam ulepszaczy a na priv nie wydam złotówki bo to serwy do zabawy i tyle.

godzina 0.00 wiecznie chanele: state

co wy robicie??? nie piszcie że ulepszacie bo tak jest co dzień

Co do IS zgadzam się jest drogi ale to nie ja ustalałem ceny tylko [GA]Szef.Co do chaneli że są state dostajemy ataki jak już wcześniej wspomniałem po 20 lutego kupujemy mocniejsze zabezpieczenia i już z tym nie będzie problemu.

Opublikowano

Dodano w koncu te bryłki do pireiscienia teleportacji? Bo nie wiem czy wrocic do gry ;)

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

Ja to zmieniłem zdanie co do serwera,podoba mi się,lecz jest jeden - ... Noobstwo

Nie wydropisz błota na mapce od 130 bo jakiś 250 lvl z full eq 250 przyjdzie i ma Cie na 2 hity -.^.

@Lecz się sprężyłem i zrobiłem dzisiaj full eq 160 !! :D razem z bizu do 150 :) fajny serwer,myślałem że jest trudniejszy ^^

I sorki Nico za to co wtedy pisałem ;p zmieniłem zdanie co do serwa ^^ Kozak :D !

Polecam !!!!!

I proszę o zwiększenie "wejscia"KD do ekwipunku,troche nie jest to smieszne ze wkladam 6 KD +9 do eq a nie wchodzi -.-...

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Serwer polecam 250lv surka wp :) ale wbijasz 250lv i sie nudzi 250lvle z full eq dropią ulepszacze dla kolegów i dedają ;C nieda sie grać za słaby resp bossów jak by były nowości to bym zagrał od nowa narazie siedze na innym serwie hard i czekam aż na nightcore będzie coś fajnego i łatwiej o tatry i certy :C bo eq oddałem

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Zróbcie coś z tym expem na mapie 160 !!!!!! 50 metinów klątwy na 186 lvlu i exp nie chce sie bugować !! a za moba leci mi po 0.01 ? to są jakieś jaja ?!

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...