Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ Pokecraft ■ [RP][30S][24/7][Dedyk] ■ Pierwszy w Polsce serwer z POKEMONAMI! ■ MODY! ■

SGT Otlet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To trzeba pobrac mody...

@Topic

Nie znajduje mi tego IP... Pisze go i nic...

WIEM! DLATEGO NIEWIEM SKĄD POBRAĆ AKTUALNĄ PACZKE!

@ Wiem że napisał to założyciel tego tematu że tam jakis instalator w fazie BETA Ale kuźwa niewiem jak go ogólnie pobrać zainstalować itp potrzebuje z kimś kontaktu z administratorem!

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam ; d

A ja tak. Czemu nie polecasz? Bo zapewne nie masz Premium, tak?

Server jest naprawde zajebisty polecam go bardzo mimo ze dla mnie jest dziki jak nie wiem co xD

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Liszkowski admin ma w dupie takich jak ty bo nie chcę mu śie odpisywać co zajmuje min 5 min ten admin to kompletne dno spamujące dzieći z no-premium? nie spotkałem się jeszcze z takimi ludzie z premium uważają śię za lepszych nie wiem dlaczego bo mają kupionego minecrafta?

równie dobrze moga znalezc się spamujące dzieci neo z premium nie polecam serwa Admin ma w dupie takie osoby jak liszkowski Pozdrawiam:)

Opublikowano

Liszkowski admin ma w dupie takich jak ty bo nie chcę mu śie odpisywać co zajmuje min 5 min ten admin to kompletne dno spamujące dzieći z no-premium? nie spotkałem się jeszcze z takimi ludzie z premium uważają śię za lepszych nie wiem dlaczego bo mają kupionego minecrafta?

równie dobrze moga znalezc się spamujące dzieci neo z premium nie polecam serwa Admin ma w dupie takie osoby jak liszkowski Pozdrawiam:)

Ty asreonan ja ci teraz pomyle nicki bo nie umiesz nawet czytać, w dupie jesteś ty , bo co ? piracisz, Ciesz sie że wogóle powstało coś takiego jak minecraft PIRAT , bo takto to byś mógł iść pieprzyć w tibie lub metina. Coś co zajmuje 5 minut ? kuźwa, ogarnij dupke bo nie tylko ja mam z tym problemu, Admin to dno OHH Pierwszy raz sie zgadzam z dzieckiem pirat, Admin dno w dupie ma tych co chcą sobie pograć.

Opublikowano

Juz macie -10 graczy bo premium zrobiliscie +ja to -11

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

ehh... Dzieci... Admin nie siedzi na MPC non-stop... Admin pracuje od tego zacznijmy, więc ogarnijcie się... Nie zależy nam na graczach pirackich. Mają dla siebie serwery, a to że jeden na 200 graczy jest ogarnięty to nie jest warte tego, by pozwalać na piractwo. Chcesz grać na singlu? Pirać, ale MULTI zostaw w spokoju :)

Adres do paczki: http://panotlet.pl/dl/Pokecraft.exe (skan na 2 stronie publikacji).

Instalator się buguje, nie wiem czemu, ale jak naprawię to wrzucę. Na razie sami musicie zainstalować Minecraft Forge i dwa mody: CustomNPC i Pixelmon (wszystko w najnowszych wersjach).

Jak uda mi się naprawić instalator to wrzucę go, ale na razie uspokójcie się -.-

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

-12 graczy chętnie bym zagrał jak byście zrobili launcher i nopremium a tak to bym zaprosił jeszcze kolegów a szkoda a jestem fanem pokemonów a mój kolega epickim

Opublikowano

Non-Premium - Nigdy :) Nie zależy nam na piratach :*

Launcher - pracujemy nad nim :)

Opublikowano

Wiem, że zaraz Ci z Premium hate na mnie, ale... Ty mówisz, że chcesz uniknąć dzieci, spamu itd... Naprawdę to ty jesteś dzieckiem... Uważasz, że każdy, który ma Non - Premium to dzieciak, który wchodzi na serwer, żeby wkurzyć... To nie to czy jest Premium, czy nie świadczy o człowieku... Jesteś jak prawie każdy obcokrajowiec. Wrzucasz nas do jednego worka... Nie tolerujemy piractwa. Ta jasne. Pewnie nigdy nie ściągnąłeś żadnej muzyki, filmu, gry, programu, nic, tak ? Nigdy nic nie zpiraciłeś ? To teraz zaczynajcie Hate.

Opublikowano

Wiem, że zaraz Ci z Premium hate na mnie, ale... Ty mówisz, że chcesz uniknąć dzieci, spamu itd... Naprawdę to ty jesteś dzieckiem... Uważasz, że każdy, który ma Non - Premium to dzieciak, który wchodzi na serwer, żeby wkurzyć... To nie to czy jest Premium, czy nie świadczy o człowieku... Jesteś jak prawie każdy obcokrajowiec. Wrzucasz nas do jednego worka... Nie tolerujemy piractwa. Ta jasne. Pewnie nigdy nie ściągnąłeś żadnej muzyki, filmu, gry, programu, nic, tak ? Nigdy nic nie zpiraciłeś ? To teraz zaczynajcie Hate.

Racja. Nie wszyscy mają kasę na jedną gierkę. Jak można w nią zagrać za darmo.

Opublikowano

Skoro można w nią zagrać za darmo to nie będzie rozwijana :)

Dzieckiem nie jestem. Prowadzę parę portali, unikam wszelkiego co pirackie (nie powiem, że nigdy nic nie spiraciłem, bo kłamać nie będę, ale od jakiegoś roku kupuję muzykę i programy regularnie).

Nie wpuszczamy piratów, bo po pierwsze kłóci się to z naszą polityką prawną, po drugie jako prestiżowa sieć do której należymy, wystrzegamy się piractwa i naprawdę nie zależy nam na waszych -1 gracz... I co przez to chcecie osiągnąć? Zmianę typu serwera? Dla was jest sterta idiotycznych często serwerów non-premium (czasem są dobre, ale takich jeszcze nigdy nie widziałem co by wytrzymały dłużej niż parę miesięcy). Tam idźcie ;)

Nie powiem, że każdy non-premium to n00b. W większości tak jest, ale jest parę osób "normalnych". Ale zmiany nie było i nie będzie :)

Nie masz kasy - pirać, ale nie wymagaj tego od innych!

Można zagrać za darmo? Jasne, ale przez te wasze "za darmo" nie powstanie wiele sequeli dobrych gier, wiele też nie będzie rozwijane (przykład Bulletstorm, czy Project Zomboid, które padły przez to, że ludzie woleli piraty i NIGDY nie powstaną ich kontynuacje, czy rozwój dalszy).

Czemu Minecraft jest rozwijany? Bo przynosi zysk i osoby, które go robią z tego żyją. Mają robić za darmo? Dla was, którzy jeszcze nie potraficie tego uszanować? Żałosne...

Po dłuższej chwili zastanowienia popieram DRMy...

Opublikowano

Nie chodzi mi o to, żebyś zmieniał serwer, nie ! Stanowczo nie ! Jest to sprzeczne z twoimi zasadami, więc ich nie niszcz. Chodzi mi o to, żebyś tylko nie wrzucał nas do jednego worka. Rozwijanie ? Już się nacieszyli, teraz już raczej nikt nie kupi MC, bo to jest ok. 70 zł na legalu... Większość to niewypały ? Wystarczy podać taki DG-Craft... I te " idiotyczne " serwer dla nas - no premium " noobkow " w 70 % są bardziej dopracowane, niż byś pomyślał... Mówisz o upadkach serwerów, ale tak naprawdę na 100 % ty nie będziesz kilka miesięcy opłacał ze swoich pieniędzy serwera... Tak nie zyskasz nic, i w końcu pójdzie dużo kasy na serwer. Więc zobaczymy czyj serwer upadnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...