Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs]Konkurs w dziale Minecraft!

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1359221333-U368616.png

Wraz z dniem dzisiejszym ogłaszamy konkurs w dziale Minecraft. Do wyboru macie dwie kategorie! ;-)

Kategoria 1

Opowiadanie o Minecrafcie!

Kategoria 2

Hasło promującą grę Minecraft!

1359221358-U368616.png

1.Konkurs zaczyna się 27.01.13 od godziny 00:00, prace oddajemy do 03.02.13 do godziny 00:00

( wyniki zostaną podane kilka dni po zakończeniu konkursu )

2.Zakaz kopiowania prac. Kara: 48h + 5%

3.Mamy prawo do zgłoszenia tylko jednej pracy na kategorię.

4.Po zaakceptowaniu nie edytuj postu. (jak będziesz chciał coś zmienić pisz na PW do moderatora)

5.Post nie zgłaszający pracy na konkurs w tym temacie zostanie uznany jako spam, a autor otrzyma 5% ostrzeżeń. Wszelkie pytania, skargi, niejasności piszemy w tym temacie:

1359221387-U368616.png

1359221416-U368616.png

Kategoria 1

1 Miejsce -

9368_gold.png lub 4875_blue.png + zdjęcie z paska ostrzeżeń -5%

2 Miejsce -

9368_gold.png lub 4875_blue.png

3 Miejsce - zdjęcie z paska ostrzeżeń -10%

Kategoria 2

1 Miejsce -

9368_gold.png lub 4875_blue.png

2 Miejsce - zdjęcie z paska ostrzeżeń -10%

3 Miejsce - zdjęcie z paska ostrzeżeń -5%

(jeżeli użytkownik ma 0% ostrzeżeń nie ściągamy procentów, ani nie zapisujemy ich jako talon)

Powodzenia!

Team Minecraft, Mpcforum.pl

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Kategoria 1

Napisałem, ale po przeczytaniu stwierdzam, że nijak to się ma do MC, więc nie wrzucam.

• Kategoria 2

Klocki LEGO w wersji cyfrowej!

Stwórz swój własny świat i przeżyj w nim niesamowite przygody!

Buduj, kop, walcz o przetrwanie!

MINECRAFT!

*To jedno "hasło"

/akceptacja

Pozdrawiam,

MachoNG.

Opublikowano

Kategoria 1:

Wszystko zaczęło się we Wtorek. Znajomy, pokazał mi grę której nie lubiłem, a zwie się ona Minecraft.

Zawsze miałem na jej temat złe zdanie, ale nie o tym mowa.

Pokazał mi możliwośći tej gry - i tym mnie zaskoczył. Robiłem w niej wszystko, domy, pałace, ville i wiele wiele innych żeczy!

Tak mnie ta gra wciągła, że nie mogłem odejść od monitora.

Szybko wszedłem na przeglądarke aby zmienić piosenkę która gra w tle, aż tu nagle wyskoczył mi komunikat, że strona na której umieszczają nowości ze świata gier umieściła Newsa.

Zawsze czytam ich newsy, tak więc i tego postanowiłem nie ominąć. A było w nim coś straszliwie ciekawego - okulary, które przeniosą cię w świat gry!

Po przeczytaniu, dowiedziałem że dostępne są na tą platformę tylko 2 gry, a w tych 2 był właśnie minecraft!

Szybko wziąłem swoje wszystkie kieszonkowe które składałem na teleskop i poleciałem do sklepu.

Bez zastanowienia kupiłem owe okulary, wróciłem do domu, założyłem je i przeniosłem się w świat gry. To co zobaczyłem... było niesamowite.

Te wszystkie góry, tekstury - wszystko jak w realnym życiu!

Po prostu, przeniosłem się do gry! JuHuu! Po dłuższym czasie grania zauważyłem kogoś w odległości, a był to... gracz! Pobiegłem za nim szybko i krzyczałem czekaj! On zatrzymał się, odwrócił i powiedział odejdź. Wryło mnie w ziemię, ponieważ jego twarz była straszna.

Poczułem się bezsilny, a on poszedł dalej.

Aż w końcu nadeszła noc. Zbudowałem schron, i postanowiłem się wylogować. Ale zaraz... coś nie działa! Klikam w ten przycisk a on nie chce mnie wylogować, hmmm.

Próbowałem zgłośić to do GM'a, jednak on nic sobię z tego nie robił. Strasznie chciało mi się spać, ale pomyślałem że to wirtualny świat tak więc nic mi się nie stanie. Lecz jednak były to pozory. Byłem tak senny, że czułem się jak w realnym świecie. Zaraz zaraz... a może ta gra oddziaływuje na realne życie? Przestraszyłem się i poszedłem spać. A w śnie.. zobaczyłem coś strasznego.

Głos, który mówił "nie wyjdziesz z tąd" i tak powtarzał. Obudziłem się i był ranek. Sprawdziłem, czy GM reaguje na mój raport, lecz nic z tego. Ale zaraz zaraz... Przycisk wylogowywania zniknął! Byłem tak przestraszony jak nigdy wcześniej. Postanowiłem grać dalej, może to tylko bug... okej. Chce mi się jeść, pójdę coś upolować.

---3 dni później---

Pomyślmy. Jestem tu 3 dni, nie mogę się wylogować i ta gra oddziałowuje na mój mózg... boże, w co ja się pakowałem.

Jednak lepiej było by kupić ten pieprzony teleskop! Nagle coś się zaczęło dziać... bolała mnie - głowa. Wszystko wirowało mi przed oczyma, i się przewróciłem.

Nagle pojawiłem się w realnym świecie. Byłem w łóżku, był to szpital... wszędzie miałem krew! Ściekało ze mnie litrami, myślałem że zaraz umrę! I tak się stało.

Zdążyłem odwrócić tylko moją głowę w prawo, daleko za drzwiami była moja mama która płakała i się modliła... i zasnąłem.

Gdzieś byłem... gdzieś w.. NIEBIE! Lecz tam było wszystko kwadratowe... Pomyślałem sobię - niebo wygląda jak minecraft? COś jest nie tak... Kurde! Znowu mi się coś dzieje! Usnąłem...

---2 dni później---

Ahhh! Ale mnie boli głowa! Dobra, ale gdzie ja jestem? Rozglądam się, wszędzie biało i kwadratowo. Pojawia się obok mnie człowiek, który coś do mnie mówi. Coś... dziwnego.

-Rafał, wstawaj do szkoły!

Usłyszałem. Myśle, kurde - dlaczego to coś mówi do mnie że mam wstawać? Nagle coś się dzieje... trace obraz, śnieży! Otwieram oczy... patrzę - przed oczami widzę moją mame, musiała być na coś bardzo wkurzona.

-RAFAŁ!!! MÓWIŁAM CI, ŻE TAKIE ZABAWY DO TEGO DOPROWADZĄ!

-Ale Mamo, co się stało?

-CAŁĄ NOC KRZYCZAŁEŚ, CHODZIŁEŚ I RZUCAŁEŚ WSZYSTKIM!!!!

-Ale ja...

-DOŚC TEGO! MASZ KARĘ NA KOMPUTER, A TERAZ MARSZ DO SZKOŁY I SIĘ UCZYĆ!

-Dobrze mamo...

A teraz każdego dnia patrzę się na te okulary i zastanawiam się, co to może być... coś - dziwnego. Najdziwniejsze jest to, że na internecie i w sklepach nie ma ich śladu... Co to mogło być?

/akceptacja

1iiv6g.png

Opublikowano

Kategoria 2

Chcesz zobaczyć prawdziwy survival ? To dobrze trafiłeś ! Zbuduj własne królestwo i stań do walki z nieśmiertelnymi ! To wszystko w jednej grze Minecraft !

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria 2:

Dołącz do kwadratowego świata, Minecraft to gra, w której możesz wykreować swój własny świat. Buduj,walcz i przetrwaj!

//rozumiem kategoria druga?

/akceptacja

Lord Hades: akceptacja po zmianie.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Kategoria 2:

Czy kiedykolwiek choć raz marzyłeś by wrócić do czasów z dzieciństwa,

Kiedy beztrosko układałeś swoje niesamowite budowle z klocków lego?

Czy kiedykolwiek może naszła cię ochota na powrót do tego?

Teraz jest to całkowicie możliwe!

Załóż swoją diamentową zbroję, weź swój miecz do ręki i ruszaj z nami!

Zabierzemy cię w świat gdzie wszystko jest możliwe!

Przepiękne budowle, świat magii i potworów a to wszystko w zasięgu twojej ręki!

Przeżyj to z nami!

Weź swój los w swoje ręce!

Minecraft dołącz do nas!

@ot

zapewne palnęłam tu jakaś ort. gapę ale trudno :D<zaspana>

Dobranoc :)!

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria 1

MineCraft, jest grą w klocki lego, można budować to co się chce, ale czy to tylko tyle? Czy może gra ma w sobie jakieś mroczne tajemnice? Oczywiście, że ma... Historia znana wielu osobom, historia o osobniku, który do dziś przez wielu jest uważany za istniejącego... Nie wiesz jeszcze o kim mowa? Ja Ci powiem... Jego imię to... Herobrine.

Jest to postać, która pojawia się nawet gdy gramy na pokojowym poziomie trudności... Budzi lęk w wielu osobach, zmienia nasz świat, buduje pułapki. Jego białe oczy, mrożą krew w żyłach. Ale czy on istnieje na prawdę? Może to mit? Markus "Notch" Person twierdzi, że to kłamstwo, że nigdy czegoś takiego nie było, ale czy na pewno? Czy to nie jest może jakiś żart, sposób aby nas uspokoić? Kilka osób go spotkało, ale wiele innych twierdzi, że to mit... Ale czy oby na pewno?

Kategoria 2

Marzyłeś kiedyś o grze, gdzie możesz zbudować wszystko co chcesz? A może spróbować przetrwać? To wszystko w jedynej w swoim rodzaju grze pod tytułem Minecraft!

Wiele bloków, wspaniałe mapy, świetna rozgrywka za jedyne 100zł! Nie czekaj! Włącz kreatywność!

Gra dostępna na: Linux, Windows, MacOS

Myślę, że ładnie to napisałem :D

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria 1

Wszystko zaczęło się w lesie. Tak, to był piękny, ogromny dębowy las. Byłem kwadratowy, wszystko było kwadratowe. Chwilę później odkryłem, że byłem też nagi! Spełnił się mój koszmar - pojawiłem się w świecie Minecrafta. Pogodziłem się z tym dosyć szybko, chociaż nie cierpiałem tej gry. Byłem sam, nikogo tutaj nie było oprócz zwierząt... i okropnych potworów. Wiedziałem, że użalając się nad sobą nic nie zdołam. Postanowiłem zebrać potrzebny mi ekwipunek, czyli jedzenie, narzędzia oraz uzbrojenie. Ha, znałem wiele podstawowych receptur na przedmioty, a więc szybko się z tym uwikłałem. Czas ruszyć w drogę, a więc ruszyłem. Podróż była wyczerpującą, bolały mnie nogi, skończyło mi się pożywienie oraz woda pitna. Wędrowałem przez pustynię. Myślałem, że już nie dam rady... I wtedy, wtedy już nie pamiętam co się ze mną działo. Obudziłem się rześki, leżałem na dziwnym, niech to nazwę, łóżku. Wokół mnie stało kilku ludzi, którzy komunikowali się za pomocą nieznajomego mi języka. Przez pierwsze kilka dni dbali o mnie, opiekowali się mną i stale dostarczali mi nowe ubrania oraz pożywienie. Często nasłuchiwałem ich rozmów, powoli uczyłem się ich mowy, kultury oraz charakterystycznych zachowań. W końcu spróbowałem z nimi rozmawiać. Czasami nie mogłem znaleźć słów, więc używałem języka, który znam. Okazało się, że były to istoty bardzo mądre i one wręcz doskonale rozumiały to, o czym ja prawię. Dogadywaliśmy się dobrze, wymienialiśmy się poglądami, robiliśmy wiele ciekawych rzeczy, z którymi nigdy nie spotkałem się we współczesnym świecie. Ich budowle były raczej ubogie, chociaż osada była duża. Pomyślałem, że nauczę ich tego co umiem. Wziąłem kilku chłopów do pomocy i zacząłem budować. Sam nie wiedziałem, że mam do tego talent. Wraz z moimi pomocnikami zbudowałem całe miasto. Jego nowi mieszkańcy bardzo się ucieszyli. Kilkoro zamieszkujących tą osadę ludzi zachęciło mnie do wyborów na zarządce miasta. Spróbowałem i ku memu zdziwieniu udało mi się objąć to stanowisko. Bardzo podziękowałem im za to, że wybrali akurat mnie. Myślę, że zrobili tak dlatego, ponieważ po moim przybyciu w ich życiu wiele się zmieniło. W moim też. Natychmiastowo zmieniłem moje stanowisko co do tej gry : ta gra jest wspaniała w swojej prostocie i każdy może się w niej zakochać jeżeli tylko chce. Obudziłem się, to był tylko sen. Minecraft to teraz moje hobby, sam nastawiam ludzi pozytywnie do tej gry. Taka to moja historia.

Kategoria 2

Grasz w Minecrafta ? To dobrze, tak właśnie czyni prawdziwa szlachta.

PS. przepraszam za edyt posta, drobna literówka tekście, mam nadzieję, że mi to wybaczycie :)

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria 2

Już dziś masz szanse dołączyć do niesamowitego świata Minecraft!

Gdzie pomysły,marzenia i wolny czas przeradzają się w piękne budowle.

Jeśli jesteś kreatywny to jest to gra dla Ciebie!

Kop,niszcz,zbieraj i buduj z tego epickie budowle.

Nie czekaj i zabierz się za to już dziś!

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria 1

Pewnego dnia mały Jasio zauważył reklame Minecrafta:

- Mamo co to za gra?

- Nie wiem koteczku.

- Ja musze w to zagrać!

Jasio udał się na komputer poczytać więcej o Minecrafcie:

- Jakie to ciekawe! Można budować! Pogadam z kolegami o "Minesofcie"!

Jak Jasio powiedział tak zrobił udał się do kolegów:

- Koledzy! Wiecie co to "Minesoft"?

- Nie!

- Można tam walczyć z potworami!

- Lepsze Diablo...

- I z "ludzikami" Online!

- Lepszy LoL...

- Można budować!

- Nie lubimy budować...

- Są tam mody!

- Jak w innych grach...

- Można tam robić co ci się podoba!

- Lepsze GTA...

- Robić statki!

- Starcraft...

Jasio obrażony "poleciał" do domu. Dowiedział się że Mama kupiła mu "Minesofta". Uruchomił ją na swoim komputerze i od tego dnia wszyscy mu zazdrościli.

THE END

Kategoria 2

Minecraft to gra Sandbox o nieskonczonym terenie! Buduj własne miasta, pomniki, bądź kreatywny! Walcz z potworami! Ze znajomymi buduj fortece lub statki kosmiczne w Tekkicie! Gra na pewno ci się nie znudzi! Codziennie dochodzą ciekawe mody, pluginy na serwer! Zapraszam do kupna najlepszej gry roku!

/akceptacja

. . .

Opublikowano

Kategoria 1

Dawno Dawno Temu Znalazłem Fajna grę o nazwie " Minecraft " noto co zaczołem grać jeszcze nie wiedziałem jak przetrwać pierwszą noc :P

kolega mi mówił abym obejrzał poradniki i wszystkiego nauczyłem się na poradnikach JayyYoker (nwm czy dobrze napisałem :P)

po pół roku gry wszedłem na swój pierwszy serwer Minecraft Wersia 1.5 :D jak dobrzę pamientam, zbudowałem bardzo ładny domek miałem kolejkę noi oczywiście był to taki pół survival

wtedy mnie coś zainspirowało i załorzyłem w wakacje swój pierwszy serwer minecraft grało pare osób ale coś mi się to nie podobało, więc zrobiłem serwer 10 slot na ownserwer.pl

był to mój 1 najlepszy serwer potem zaczeła się Historia taka że zaczełem nałogowo się w to bawić i zrobiłem ok 4 serwer y minecraft 10,20,40,40 slot serwery.. bardzo mi się podobało

teraz już jestem w strefie Zaawansowanych :( znam wszystko i wszystkie modyfikacje :( :( :( a chciał bym wrócić do tamtych skromnych czasów gry w minecraft tam były najlepsze początki minecraft jakie w życiu przeżyłem :) a mój pierwszy domek postawiony z płotkiem 4x4 z daszkiem i 1 oknem :P .. mam nadzieje że się wam podobało :)

/akceptacja

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

Kategoria 1

Czy wyobrażasz sobie świat złożony z trójwymiarowych figur geometrycznych? Otoczenie zbudowane z pikselowych sześcianów? Kwadratowe zwierzęta i walkę o przetrwanie w tej dziwnej przestrzeni? Oprowadzę Cię dzisiaj po magicznym świecie – przytulnym za dnia, lecz niezwykle niebezpiecznym w nocy. Trzymaj się blisko mnie, a oprowadzę Cię po najciemniejszych zakamarkach, o których nawet nie byłeś w stanie pomyśleć. Witaj w świecie Minecrafta.

Budzisz się pewnego poranka w miejscu, którego nigdy wcześniej nie widziałeś. Słońce zdaje się wychodzić zza chmur, aby popieścić swoimi promieniami Twoje kwadratowe ciało. Lekki powiew wiatru ochładza ciało. Musisz przetrwać, poradzić sobie z trudami teraźniejszego życia, wziąć się w garść! Do przeżycia potrzebny Ci będzie podstawowy ekwipunek – miecz, kilof, zbroja i jedzenie. Nie masz jednak potrzebnych narzędzi do wydobycia surowców. Nie wiesz co począć. Uderzasz z całej siły ręką w drzewo. W tej chwili odkryłeś w sobie nadzwyczajne zdolności niespotykane w Twoim realnym świecie. Próbujesz jeszcze raz – dalej nie czujesz bólu. Wpadasz więc na genialny pomysł ścięcia drzewa ręką. W ten sposób zdobyłeś swój podstawowy budulec. Ścinasz drugi, trzeci, czwarty kawałek drewna przyczyniając się tym samym do ocieplania klimatu i zwiększania zanieczyszczenia środowiska, ale co tam! Nim się obejrzałeś ściąłeś cały las. Masz teraz dosyć materiałów, aby stworzyć swój pierwszy ekwipunek. Korzystając z „Książki Minecraftowego Majsterkowicza” udało Ci się stworzyć stół do pracy. Po tych wiekopomnych odkryciach dopadł Cię głód. Jesteś rządny mięsa. Tworzysz więc miecz i wokół swojego terenu robisz kompletną rzeź rżnąc swoim mieczem każde zwierzę, które napotkasz na drodze. Nazbierałeś mięsa, które zjadłeś surowe, bo nie posiadłeś jeszcze magicznej sztuki przepalania. Powoli wertując karki Minecraftowego Majsterkowicza Twój uwagę przykuła strona o przepalaniu. Wyczytałeś w niej, że potrzebny będzie Ci do tego niezwykły surowiec o nazwie Węgiel. Spotkasz go w jaskiniach. Potrzebny do wykopania jego będzie Ci kilof.

Zapuszczasz się w ciemną otchłań podziemi, w których czeka Cię wielkie niebezpieczeństwo. Czyhające na Twój cień potwory już oczekują na Twoją śmierć. Gonią Cię…

Umierasz i wszystko zaczyna się od nowa…

Takie tam, na spontanie... Mogłem zrobić dłuższe, ale wtedy to nie byłoby już opowiadanie.

/akceptacja

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Kategoria 2

Chciał byś być tak jak Bear Grylls?Chciał byś przetrwać?Zagraj w MINECRAFT.

Wyjaśnienie:

Bear Grylls:brytyjski podróżnik, alpinista i popularyzator sztuki przetrwania występuje w serialu Szkoła Przetrwania na Discavery channel.

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria 2

Czy myślałeś kiedyś o tym by powrócić do dzieciństwa ...

Do tych czasów kiedy czułeś się najlepiej i całe twoje życie to była wieczna przygoda ...

Kiedy odkrywałeś nowe rzeczy i smakowałeś tego co przed tobą ...

Teraz te czasy mogą do ciebie powrócić, a to za sprawą "nie wielkiej" gry Mojang'a

Która podbiła miliony serc i wciągnęła tysiące ludzi

Jeśli chciałbyś powrócić do tych czasów i od nowa toczyć przygodę, pokazać swą kreatywność

Odwiedź stronę

http://www.minecraft.net i dołącz do nas.

(Wiem że trochę długie jak na "hasło" o ile można to tak nazwać)

/akceptacja

pwhGb.png?1

Opublikowano

Kategoria 2.

Zbuduj w minecraf'cie swój własny świat!

Bo minecraft to świetna gra!

Tutaj budujesz

Tam odkopujesz

Więc czy lubisz walczyć i polować, czy też kreatywnie budować

Zagraj w minecraft'a i odmień swój świat!

/akceptacja

50dea4ba1935f.png

Opublikowano

Kategoria 2

Pamiętasz kiedy bawiłeś się klockami lego ,kiedy do stworzenia czegoś fajnego zabrakło Ci kilku klocków. Tu w Minecrafcie dziele firmy Mojang jest to możliwe możesz budować nieskończenie wielkie budowle i chwalić się kumplom lub zbudować fortece i walczyć z przeróżnymi potworami. Otworzyć własną kopalnie i mieć własne gospodarstwo domowe. Jeżeli chciałeś/aś to przeżyć Minecraft to gra dla Ciebie.

/akceptacja

sygnafranc.png

Opublikowano

cat. 2

Chcesz sprawdzić się w roli budowniczego? A może architekta? Minecraft to właśnie gra dla Ciebie! Sandbox, który pozwala budować niesamowite budowle i nie tylko, czeka właśnie na Ciebie!

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria Nr 1:

-I stało się...

Odnalazłem hipocentrum mojego wielkiego problemu...ten świat. Mój pradziadek zostawił na moim biurku kartkę, że dopóki nie skończę tego świata to nie zaliczę egzaminu.Mam znaleźć jakiś niebieski portal a nie wiem nic o tej krainie.

Zacząłem wydobywać drewno na początkowe mieszkanie, ale wydobywałem ręką bo nie miałem czym... Ściąłem 20 drzew bo to była okrągła liczba którą bardzo kochałem.

Przerobił je na deski a potem na patyki i zrobiłem kilof, podszedłem do wysokiej góry i zacząłem wydobywać kamień, a odgłos wydobywania leciał po wszystkich pustyniach i robiłem kaczki po rzekach.

Znalazłem jeszcze złoże węgla i wykopałem je całe. Wyszedłem z jamy którą wykopałem i zacząłem budować dom, deska po desce, deska po desce, a po półtorej godziny miałem dom. Jednopiętrowy z łóżkiem czerwonym jak róża.

Postawiłem, też okien 7, piekarnik i stół. I począłem spać po tym wyczerpującym dniu...

Kategoria 2:

Gra o ciekawej fabule, buduj, kop i walcz o przetrwanie

I ty też możesz zostać najlepszym graczem w MC.

Zapraszamy !.

/akceptacja

52115758315747618041.png

Opublikowano

Kategoria 2

Nieskończenie Wiele Pomysłów, Niepowtarzalny Wirtualny Świat, Niesamowite Możliwości Oraz Wyróżniająca Się Grafika!

Buduj, Walcz, Odkrywaj!

MineCraft!

Jestem Chuck Norris i zatwierdzam tę grę!

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria 1:

- To co Panowie...? Ciśniemy na Majnkrafcie? - Powiedział JodaMinecrat do Czaka. i TheJeron78

- Trochę nas mało... Może zaprosimy jeszcze Why, Ray'a , adama200 albo LordHadesa? - Powiedział Czaka.

- Hmmm. No dobrze, ale nie wiem czy będą chcieli... A może zaprosimy tych kozaków? - Powiedział Joda.

- TCQ, BR3ND i LordHades tak...? -Odparł ze zdumieniem Jeron.

Po pół godzinnych przekomarzaniach się na TS w końcu wszyscy już byli zgodni.

- No dobra... To kto stawia serwer? ;D - Powiedział z kpiną TCQ

- Czaka ma mocnego kompa, ale 0,5 Mgs internet, a reszta to komputery starodawne... - Z niepewnością co do gry odrzekł boss'u LordHades.

- No Panowie, to co? Składamy się na Dedyka? - Odparł TCQ

- Ja mam tyle co na autobus- Odrzekł Joda.

No i tak po wszystkich kłótniach udało, im się wydębić 24 zł na w sam raz dobrego dedyka.

-Panowie jest jeden problem - Odparł Joda.

-Jaki znów...?!- Ze złością odparł Czaka.

-Ataki ze strony naszego największego fana :/ - Na To Joda.

-Kaś tak... :/ ? - Czaka

- Dobra Kasia też zaprosimy, to nie będzie atakował.- Na to niespodziewanie Ray

-Nie!!! Znowu będzie rozwalał nam wszystkie budowle! - Joda.

- Hmmm. To nic nikomu nie mówimy. Jak ktoś coś komuś powie, że mamy serwa... To..... - Na to przywódca bandy TCQ.

No i tak po 3 godzinach wszystko było gotowe i zaczęli grać.

Potem jednakże skończyło się, tak jak zawsze. Wszyscy się pokłócili i wszystkie budowle rozwalili dynamitami ;D

Kategoria 2:

Bob budowniczy zawsze da radę! Bob budowniczy nie jest sam! A gdy chcesz mu pomóc Minecraft czeka.

/akceptacja

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Kategoria 2

Czy kiedy kolwiek chciałeś pograć w grę, w której zabawa nigdy się nie kończy? Czy zawsze, chciałeś poczuć klimatu SandBoxowego RPG? Minecraft Twoje życzenia spełni!

/akceptacja

svh03y.jpg

Opublikowano

Kategoria 2

Minecraft? To nie gra ani nie bajka lecz walka! Poznaj fantastyczne przygody, w których to Ty możesz stworzyć swój własny świat! Wejdź i przekonaj się sam!

/akceptacja

Opublikowano

Kategoria nr . 1 :

Sobota , dzień jak co dzień . Wcześniej wstałem , porobiłem porządki i siadłem przed komputerem .

Nudziło mi się ,że nie wiem , zacząłem szukać fajnych gierek , sandbox'owych . Wpisałem frazę w youtube : ,,gry sandbox'' po czym oglądnąłem filmik pt . ,,Pierwsza noc - Minecraft ''

Od razu gra mi zbrzydła , wyłączyłem PC i wyszedłem na spotkanie z przyjaciółki .

Po powrocie , na komputerze siedział mój młodszy brat . Zdumiony [ ponieważ nawet się nie popatrzy , nie zwrócił uwagi ,że wszedłem] , zapytałem : A co takiego ciekawego robisz ?

Odpowiedział ,że gra w minecraft'a . Od razu powiedziałem ,żeby mi nawet nie pokazywał , ponieważ byłem zły ,że sobie radzi . Kiedy zszedł z PC , usiadłem ja i zacząłem grać na jego zapisie .

Gra mi przypadła do gustu , budynki , fajny sympatyczna klockowa grafika , epickie muzyki . Od razu , poprosiłem rodziców aby mi ją zakupili [ z racji ,że nie posiadam konta bankowego = wiek ] .

Tak zaczęła się moja historyjka z tą grą , a jak zaczęła się twoja ?

Kategoria nr.2 :

Rodzeństwo cię denerwuje ? Nie masz już ochoty na gry z górnej pułki ? Wybierz Minecraft - Prosta gra , która sprawia że od razu się odprężysz .

/akceptacja

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...