Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Konkurs w dziale Minecraft!

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1359221333-U368616.png

W tym temacie zadajemy wszystkie pytania dot. konkursu!

:)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak się zgłosić i gdzie słać to swoje opowiadanie/hasło?

I o czym ma dokładniej być to opowiadanie?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

@K4P1K

Nigdzie się nie zgłaszasz. Wystarczy się wysilić i przeczytać całą treść tematu. Od godziny 0:00 rusza konkurs, więc temat zostanie otwarty. Wtedy będziesz mógł napisać.

Co do opowiadania, wymyśl jakąś historyjkę o minecrafcie i ładnie ją napisz.

Opublikowano

Opowiadanie o minecrafcie ma być jakieś dłuższe/krótsze? Ma dotyczyć całego minecrafta czy można np. opisać przygodę jakiegoś pojedynczego Steva? :D

Pozdrawiam,

MachoNG.

Opublikowano

@macho1230

To nie ma znaczenia. Ważne, aby było ciekawe i wykazywało Waszą kreatywność. Nie zrozum tego tak, że napiszesz opowiadanie na 2 zdania max. Po prostu napisz na tyle, na ile uważasz za słuszne. Pamiętaj także o interpunkcji i ortografii.

Opublikowano

Hasło dotyczące miencrafta ma być rymowane ?

Opowiadanie o minecrafcie może być w wersji filmowej (na youtube ? )

Opowiadanie może być w postaci komiksu ?

Opublikowano

@DaN1o2pL

Ad 1. Nie musi być rymowane. Ma promować grę minecrafta i tyle. Ważne, aby nakłonić graczy do grania w tą grę.

Ad. 2 Nie. Opowiadanie to opowiadanie, a nie film...

Ad. 3 Nie. JW

Opublikowano

Edytowalem posta, ale tylko dopisalem " kategoria 2: ".

Mam pytanie - dlaczegp nie dajecie talonow nawet gdy kros ma 0% na pasku ostrzezen

@down

Nie za bardzo rozumiem

1361453243-U739101.png

Arcymistrz
Opublikowano

Golden chodzi o to, że talony były zbyt dobrą metodą na odwoływanie się, był one dostępne na wyciągnięcie ręki.

Sam miałem ich 60%, to powodowało, że ludzie mogli spamować ile chcieli i nie musieli się martwić o %.

Administracja podjęła decyzję o wycofaniu talonów, a tym, którzy mieli ich dużo (jak ja) przyznano tylko 10%.

Dlatego nie można teraz dawać talonów. Jeśli masz 0% a zajełeś miejsce, które obniża Ci % to nagroda niestety, ale nie zostanie Ci przyznana w formie talonów.

Opublikowano

Ok rozumiem, ale teraz mam inne pytanie, a mianowicie:

Dlaczego pare osob wzielo udzial w dwoch kategoriach, a mozna w 1. I jeszcze wy te prace zaakceptowliscie

Edit

Moge edytowac posta? Chcialbym cos dodac do mojego hasla

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Można dać pracę kolegi ale mocno przerobioną :D? pozwolił mi na umieszczanie swojej pracy w internecie ;x

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

@Blondyneczka

Nie, praca ma być napisana własnoręcznie, a nie skopiowana od kolegi/koleżanki. Jeśli kolega chce to niech założy konto i napisze.

Pamiętajcie, że jeśli hasło promujące minecraft zawiera rymy, słowa, które przekonują i argumenty, praca będzie bardziej brana pod uwagę!

@Golden

Myślę, że możesz, ale dopisz, co edytowałeś i daj raporta, że czekasz na kolejną akceptację, bo edytowana praca to tak, jakbyś napisał ją ponownie. Co do kategorii, trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Jedna praca na jedną kategorię, czyli możesz dać z każdej kategorii jedną pracę.

Opublikowano

@Blondyneczka

Nie, praca ma być napisana własnoręcznie, a nie skopiowana od kolegi/koleżanki. Jeśli kolega chce to niech założy konto i napisze.

Pamiętajcie, że jeśli hasło promujące minecraft zawiera rymy, słowa, które przekonują i argumenty, praca będzie bardziej brana pod uwagę!

@Golden

Myślę, że możesz, ale dopisz, co edytowałeś i daj raporta, że czekasz na kolejną akceptację, bo edytowana praca to tak, jakbyś napisał ją ponownie. Co do kategorii, trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Jedna praca na jedną kategorię, czyli możesz dać z każdej kategorii jedną pracę.

Tam ejst tylko kawałek jego i kawałek mojego powiedzmy 50% mojego i 50% jego ;x

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

@Blondyneczka

@Golden

Tylko, że ja się po prostu skarże, iż zostały zaakceptowane 2 prace z obu kategorii, jednego użytkownika.

@edit

jak długie ma być to hasło. Bo nie wiem czy to ma być takie krótkie które wpada do ucha czy na 3-7 zdań

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@Blondyneczka

Musisz napisać sama w całości to opowiadanie.

A jak trochę zapożyczę od kolegi to rozumiem że uznacie to jako plagiat ?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

@Up wytlumacze Ci:

jeżeli w internecie będzie chociaż jeden taki sam wers opowiadania, co będzie w twoim to będzie to uznane za plagiat. Jeżeli kolega ma to napisane na kartce czy penisie, to to nie jest plagiat jeśli on ci te opowowiadanie "pożyczy".

@edit powiedzcie wkońcu ile ma mieć te hasło. 1-3 zdań czy 4-X

1361453243-U739101.png

Opublikowano

A jak trochę zapożyczę od kolegi to rozumiem że uznacie to jako plagiat ?

Nie ogarniam. Jak można na konkurs dawać nie swoją pracę? Głupota jak sto pięćdziesiąt. I założę się, że to nie jest opowiadanie kolegi, a po prostu chciałeś/aś zerżnąć z internetu.

@topic

Opowiadanie musi być ściśle związane z Minecraftem czy można puścić troszkę wodze fantazji?

Opublikowano

@Blondyneczka

Jeżeli znajdziemy to w internecie to tak.

@Golden

Bez znaczenia. Ważne, aby promowało grę.

@Miyoshi

Opowiadanie ma być o minecrafcie, ale nie zabijemy Cię, kiedy będzie zawierało elementy fantastyczne (latające krowy, magiczny Steve).

Opublikowano

Zglaszam sie

"Pszykro mi, ale to nie konkórs GiftKołd, gdzie musisz napisać komentaż bjore ódział, dać łapke w gure i zasópskrybować kanał."

//spam

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...