Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs]Konkurs w dziale Minecraft!

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kategoria 2 :

Materiały na budowle zbierz

i zbuduj co tylko ze chcesz.

Ale na potwory uważaj

i swojego życia nie narażaj.

Bo łatwo można zginąć,

w potwora stronę idąc.

Lecz gdy już przedmioty stworzysz,

z pewnością nie jednego położysz.

Więc w Minecraft'a graj

i swoją przygodę przeżywaj.

;Script by ziuto
;Source-code Autoit v3
$User = InputBox("Twoj nick", "Podaj swoj nick", "tu go wpisz")
If $User = "ziuto" Then
$gui = GUICreate("User " & $User, 175, 100, -1, -1, 0x00080000)
$button_lubie_cie = GUICtrlCreateButton("Sam sie lubie", 50, 10)
$button_dam_ci_5_gwiazdek = GUICtrlCreateButton("Dam sobie 5 gwiazdek", 30, 40)
ElseIf $User <> "ziuto" Then
MsgBox(0, "Powitanie", "Siema " & $User)
$gui = GUICreate("User " & $User, 175, 100, -1, -1, 0x00080000)
$button_lubie_cie = GUICtrlCreateButton("Lubie cie ziuto", 47, 10)
$button_dam_ci_5_gwiazdek = GUICtrlCreateButton("Dam ci 5 gwiazdek ziuto", 25, 40)
EndIf
GUISetState(@SW_SHOW, $gui)
While $User = "ziuto"
$msg = GUIGetMsg()
Select
Case $msg = -3
ExitLoop
Case $msg = $button_lubie_cie
MsgBox(0, "Lubie sie", "Sam sie lubie :o")
Case $msg = $button_dam_ci_5_gwiazdek
MsgBox(0, "Dam sobie 5 gwiadek", "Ze bym to ja mogl sam sobie dac")
EndSelect
WEnd
While $User <> "ziuto"
$msg = GUIGetMsg()
Select
Case $msg = -3
ExitLoop
Case $msg = $button_lubie_cie
MsgBox(0, "Lubie cie", "A za co ?")
InputBox("A za co ?", "Za co mnie lubisz ?", "???")
MsgBox(0, "Za to", "Aha" & @CRLF & "Dobrze to wiedziec xD" & @CRLF & "Nq")
ShellExecute("http://www.mpcforum.pl/")
ExitLoop
Case $msg = $button_dam_ci_5_gwiazdek
ShellExecute("http://www.mpcforum.pl/user/259390-ziuto/")
EndSelect
WEnd

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kategoria 2

Masz dużo pomysłów na zbudowanie czegoś naprawdę ciekawego ,ale zwykłe klocki ci nie wystarczają ! Wejdź do świata Minecraft w którym możesz zbudować naprawdę wiele i nie tylko biggrin.png

Opublikowano

Kategoria 1.

- Pewnego ciemnego wieczoru, gdy za oknem deszcz, w domu nudno...

W sumie, czemu nie! Udałem się do znajomego, pokazał mi tą oto gre, tak to MineCraft.

Moje pierwsze wrażenia były niesamowite, ścinanie drzewa, kopanie kamienia oraz pierwsza chatka.

W końcu musiałem udać się do domu, pomyślałem czemu by jej u siebie nie ściągnąć?

Tak oto rozpoczeła się moja historia z tą cudowną grą.

Po kilku godzinkach spędzonych w wirtualnym świecie, zdałem sobie sprawe dlaczego mi się tak podoba.

Jako małe dziecko kochałem klocki lego, lecz to nie o tym teraz opowiadam!

Tak, przejdzmy do rzeczy, udałem się do kopalni, ujżałem piękny błękitny surowiec.

Na początku nie zabradzo widziałem o co chodzi, próbowałem kamiennym kilofem, lecz na marne.

Wróciłem się do chatki, wziąłem żelazny kilof, bo niby jaki?

Gdy dotarłem na miejsce okazało się że to był diament, czemu odrazu na to nie wpadłem?

Po pewnym czasie grania na moim świecie zaczeło mnie to nudzić.

Postanowiliśmy wraz z kolegą stworzyć serwer gdzie będziemy mogli razem grać, ogólnie spędzać wolny czas.

I tak jest do teraz, może nie gram tak długo jak kiedyś ale zawsze znajdę nawet 15min na MC.

biggrin.png

Kategoria 2.

Jako szkrab mały klocki lego uwielbiałem.

Przeszło to w wirtualne życie, gdzie tworzę mój wspaniały świat.

Buduję jak Bob Budowniczy, niszczę miażdzę niczym Hulk.

Lubię budować, świetnie się bawie, czemu nie zagrasz i ty?

Tyle odkrywania, niesamowitych przygód!

Tak to własnie MineCraft.

Opublikowano

Kategoria 1

Dawno, dawno temu żył sobie człowiek o imieniu Steve. Znalazł się on w innym świecie. Wszystko wyglądało inaczej, tak kwadratowo, tak jasno. Liście na drzewach i trawa były w kolorze jaskrawo zielonym. Dzień i noc szybko mijały. Steve postanowił zamieszkać w nowej krainie i walczyć o przeżycie z otaczającą go przyrodą. Pod koniec dnia pierwszego wybudował swój domek. Był on bardzo mały. Przez całą noc nie spał. W koło domku słyszał dziwne odgłosy dziwnych istot wręcz potworów. Po nastaniu świtu w pobliżu swojego domu ujrzał krowy, owce oraz świnie. W swoim plecaku miał drewniany miecz, kilof oraz siekierę. Zabił zwierzęta, zyskał skórę, wełnę oraz mięso. Był on utalentowany. Zrobił skórzaną zbroję; buty, spodnie, napierśnik i hełm. Zjadłszy mięso wybrał się w podróż. Ścinał drzewa, zbierał jabłka, zabijał zwierzęta. Gdy zbliżała się noc znalazł drewniany domek w pobliżu wody. Zapukał do drzwi, w ręku trzymał miecz. Otworzył drzwi, w nich ukazała się postać przypominająca wiedźmę. Nie była ona przyjaźnie nastawiona. Przeszła do ataku, rzucając w Steve miksturę, która była trucizną. Po wygranej walce bohater postanowił zamieszkać w domku. Następnego dnia wybrał się na polowanie oraz by zaopatrzyć się w surowce takie jak kamień czy żelazo. Oba te surowce znalazł w jaskini. Udając się w drogę powrotną zapadła noc. Szedł i szedł… W pewnej chwili na jego drodze pojawił się potwór. Był on cały zielony, bez rąk. Steve zaczął czym prędzej uciekać, dziwny potwór syczał ssssss… aż w pewnej chwili wybuchł. Bohater nazwał go Creeper. Zbliżając się do swojego domku ujrzał kolejnego potwora, też zielonego, miał on ręce i dziwnie wył. Steve wyjął miecz i zabił potwora. Zyskał z niego zgniłe mięso. Nazwał potwora zombie. W końcu dotarł do domu. Zjadł zgniłe mięso, ponieważ innego nie miał. Poszedł spać. Następnego dnia, gdy nastał świt przebudził się. Usłyszał strzelanie ze strzały oraz wycie. Chwycił miecz i wybiegł z domu, założywszy wcześniej zbroję swą. Zobaczył potwora, przypominał on szkielet. Zabił go, zyskał kości i strzały. Po zabiciu potwora po raz kolejny usłyszał wycie. Jego oczom ukazał się pies. Był on biały, dziki. Miał on kości, więc postanowił go oswoić. Udało mu się, od tej pory zyskał przyjaciela, którego karmił, a on w zamian pomagał mu stawić czoło niebezpieczeństwom czyhającym w otaczającym go świecie.

Kategoria 2

Chcesz przeżyć przygodę? Walczyć z potworami? Budować? Dołącz już dziś, do świata Minecraft !

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

kategoria 2

Witam i o drogę w survival game pytam

jak do skrzynki jakiejś trafić ,

użyj ender perły by wbić na budynek

zaraz jebnie cie kliperek

UWAGA! UWAGA!

zaraz jebnie pod nogami i dedniesz pod jego nogami!

/akceptacja

Zakaz handlu na forum

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...