Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki procesor

GameOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pentium G2020 + H61 P20 G3 ? Nie ma bata żeby nie obsługiwała, raczej uszkodzony fabrycznie procesor, to się czasami zdarza

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pentium G2020 + H61 P20 G3 ? Nie ma bata żeby nie obsługiwała, raczej uszkodzony fabrycznie procesor, to się czasami zdarza

i5 2400 + H61 P20 G3 ;P

Opublikowano

Aa bo ty w końcu tego i5 kupiłeś. To tym bardziej powinno działać bo to SB, najwidoczniej jakiś uszkodzony, dla pewności możesz sprawdzić w serwisie albo coś

Opublikowano

Zasilacz/płyta tylko i wyłącznie, możesz jeszcze wyjąć RAM i grafikę w czasie testowania żeby to wyeliminować

Opublikowano

Ale w jakim sensie nie działa?

Nie pojawia się obraz? Nie włącza się w ogóle? Włącza się i od razu wyłącza? Czy może inaczej?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak by Ci się chciało (co by było świętem ;p) to byś przeczytał że się włącza i wyłącza po kilku sekundach, ja stawiam na walnięty zasilacz bo miałem to samo z uszkodzonym fabrycznie Deusem

Opublikowano

xD komu by się chciało czytać 6 stron tematu xDDDDD

W takim razie albo zasilacz, albo jebnięta mobo która ma walnięty rozruch i CPU nie może zaskoczyć.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobra napisze od nowa co i jak:

Włączam komputer i wyłącza sie po tych 3-4 sek obrazu nie ma. Wg mnie zasilacz ODPADA bo na starym jakims gorszym miałem tak samo, kupiłem nowy i to samo( OCZ SXS 500w) ;D Byłem pewny że u kolegi komp też się wyłączy to bym miał przynajmniej to już z głowy a tu nie ;p

---------

Po wyciągnięciu procesora z płyty komputer się nie wyłączał, po włożeniu znowu się wyłączał

Opublikowano

Zasilacz/mobo jak mówiłem, możliwe że kupiłeś uszkodzony fabrycznie tym bardziej że SXS to zasilacz niezbyt wysokich lotów

Opublikowano

Pipkało by raczej, sam źle u siebie włożyłem i raz nie wykrywało kostki a raz pipcznęło coś<

zresztą mówiłem jak masz wytestować, zrób tak

Opublikowano

Napisali mi, że płyta została PRZYJĘTA WARUNKOWO, co to znaczy? Wydłuży się ten cały okres?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No dobra, przyszła mi NOWA MOBO i wszystko działa ;P ale kiedy włączam kompa jest na monitorze napis:"no bootable device is detected system will enter the bios setup utility" Co mam z tym zrobić?

Opublikowano

JUż sobie z tym poradziłem, ale mam następny problem. Podłączyłem kabel od neta i wyskakuje mi takie coś:System Windows nie wykrył prawidłowo zainstalowanej karty sieciowej.Jeśli masz kartę sieciową konieczne jest ponowne zainstalowanie sterownika.

Możliwe jest to żebym nie miał tej karty i skąd wziąć do niej sterowniki?

Opublikowano

Dzięki a jeszcze pytanie, czy dla gtx 460 palita po fabrycznym o/c 67C to dużo? przy stresie tak mam, a procek i5 2400 ponad 50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...