Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem, otóż po wklejeniu plików do głównego folderu Dreikon, przy włączaniu wyskakuje log.

Jest to dość dziwne bo używałem tego bota dość długo, musiałem zrobić formata i coś się spier***

Jakieś pomysły ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Mam taki problem, otóż po wklejeniu plików do głównego folderu Dreikon, przy włączaniu wyskakuje log.

Jest to dość dziwne bo używałem tego bota dość długo, musiałem zrobić formata i coś się spier***

Jakieś pomysły ?

pobierz od nowa client'a :) mi pomogło =)

Potem po prostu wrzuć to , powinno działać :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

dziła to jeszcze na pl'u i jak jest z kickami bo mobber hack z kamera + wait hack = się porażka nie exp zwłaszcza w v3:(

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

ten mobber hack się wrzuca do clienta czy do packa ?
potrzebny jest do tego injector ?

pytam bo jak wklejam do Clienta Mortisa to wyskakuje LOG
proszę o pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak pobralem tego hacka i wkleilem do LIB ( 750 plikow o.O )  odpalam moda i nic sie nie otwiera

pobralem tego metin2 python loader odpalam comand line ( te okno) wpisuje immport python mobberhack v3 i nic sie nie dzieje ...

jak to odpalic ?

Opublikowano

Gdzie sa te kurwa jebane biblioteki -.-. Zajmij się tą twojąstroną smieszna, bo tylko na adl.fly i turbobit a na tym gównie sie sciagac nie da, i nie klam, że za darmo -.-

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

REUP :

DL:

http://www.multiupload.nl/H6JP8WUVHT
chrome://mega/content/secure.html#!UtcGFJJQ!LcGSikQIvgvcleca1QahO1X2EgVSd3nF98XIU8q32yQ

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/833ef111e69d76e7fc97a2a02b585481dc30ff1db941df16ff449aff49f5db3e/analysis/

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ja mam taki probem że nie mam klawiatury numerycznej i nie mogę włączyć auto przyciągania a ta kalwiatura ekranowa nie działa w grze. Da się cos z tym zrobić???

Opublikowano

Twoja stronka nie działa więc jak mam to uruchomić aby okienko wyskakiwało ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...