Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa już , ale dlaczego nie używa się automatycznie zmianek? Pisze tam luranie automatyczne co xxx s a nie lura się;/ musze coś kliknąć by się lurało? pomocy !

Opublikowano

Na Triadorze działał, a teraz jakiś LOG wyskakuje jak wrzucę pliczki do paczki z Triadorem, o co chodzi? ;3

@EDIT:

Dobra, ogarnąłem sprawę... Jeżeli komuś nie działa ten oto MobberHack v3 i wyskakuje LOG, podczas, gdy włącza grę i posiada system operacyjny WIN 7 bądź Windows Vista niech wykona następujące kroki:

1. Wchodzimy w STARTWszystkie programy Akcesoria Wiersz polecenia (jako administrator)

2. Klikamy w wiersz polecenia, powinno nam się pojawić czarne okienko, które powinno wyglądać tak:

19996242352888331794.png

3. Na końcu dopisujemy to: bcdedit/set IncreaseUserVA 2800.

4. Powinno wyglądać to tak, przykład: C:\ ... \ ... >bcdedit/set IncreaseUserVA 2800

5. Wciskamy enter.

6. Resetujemy komputer i GOTOWE!

Jeżeli sposób nie będzie działał lub będą jakieś efekty uboczne (w co wątpię), a nie spotkałem się z kimś takim, żeby mu nie działało, to przywracamy ustawienia standardowe, wchodząc znowu w: START Wszystkie programy Akcesoria Wiersz polecenia (jako administrator)

Tyle, że na końcu wpisujemy, przykład: C:\ ... \ ... >bcdedit/set IncreaseUserVA 2048

To tyle, w razie pytań piszcie na PW ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przydaje się na PL, ale trzeba uważać ;D + Zostawiam.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

+ Działający Mobberhack By Misiekantos253

http://speedy.sh/3CjZu/mobberhack-by-Misiekantos253.rar

SKAN :

https://www.virustotal.com/pl/file/833ef111e69d76e7fc97a2a02b585481dc30ff1db941df16ff449aff49f5db3e/analysis/

z mojego upa dla tematu :

www.mpcforum.pl/topic/1115961-dlwh-na-dreikonpl/

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dało by się wrzucić to na inny hosting, bo przecież z tego gówna nie idzie pobrać...

Ledwo co kliknąłem, od razu limit wyskoczył, nie mogę pobrać ino tylko kupić premium ;* ...

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...