Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem 1 hosting 1 nie dziala .

Nic Dodać Nic Ująć. matius3m . Wiem bardzo dużo o metku i minecrafcie w celu pomocy pisz PW !!!

Opublikowano

Mógłby ktoś ogarnąć sposób na DiamondMT2? Jak wrzucam do czystego folderu z grą, to jest ten błąd, że biblioteka kamera nie została odnaleziona, jak robie sposobami z www to wgl nic się nie pojawia jak klikam 'run' -,- Jak wrzucę do klienta z kamerem to też nic się nie pojawia...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa. Uzywając sposobu 3 po kliknięciu f9 pisze na czacie ze hack został pomyślnie uruchomiony, lecz nie wyświetla się żadne okienko.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Wszystko jest ok ale .... (3 sposob, ostatni pkt) klikam f9 pisze, ze hack dziala poprawnie ale wylacza mi metka i te okno ... co robic?

Opublikowano

Wszystko jest ok ale .... (3 sposob, ostatni pkt) klikam f9 pisze, ze hack dziala poprawnie ale wylacza mi metka i te okno ... co robic?

Wiekszosc serwerów sie juz przed tym zabezpieczylo, logic.

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Wrzuć to chłopie na inny hosting bo na 1 pisze mi błąd tego kodu chociaż jestem MISZCZEM w wpisywaniu tych kodów a na drugim że mam za słabe łącze 9mb/s -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...