Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turniej]Haxball turniej #8 2vs2

OgarnijSię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się zapytam tylko o jedno.

Jakim cudem ja jako w pierwszym poście jestem wpisany do Cheri cheri lady , wygrałem parę meczy i dochodzimy do finału a potem moje miejsce bez mojego uprzedzenia zajmuje majkel (żadnego info).

Następny raz immoral jak będziesz chciał wygrać turniej to nie pisz do mnie , elko.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Ja się zapytam tylko o jedno.

Jakim cudem ja jako w pierwszym poście jestem wpisany do Cheri cheri lady , wygrałem parę meczy i dochodzimy do finału a potem moje miejsce bez mojego uprzedzenia zajmuje majkel (żadnego info).

Następny raz immoral jak będziesz chciał wygrać turniej to nie pisz do mnie , elko.

Dzięki za taką informacje. Nie byłem na wszystkich meczach, więc nie wiem jak to wyglądało.

Jezeli nie dostaliscie nagrody, ubiegajcie się o nią u administracji...bo jak widać makin na gg nie reaguje :x

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Dzięki za taką informacje. Nie byłem na wszystkich meczach, więc nie wiem jak to wyglądało.

Jezeli nie dostaliscie nagrody, ubiegajcie się o nią u administracji...bo jak widać makin na gg nie reaguje :x

Raczej za takie oszustwo Immoral i Majkel nie powinni dostać nagrody.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Raczej za takie oszustwo Immoral i Majkel nie powinni dostać nagrody.

Ja tylko dostałem informacje, że mam grać. Dlaczego masz do mnie pretensje ?

@Btw. nie zależy mi na niej, bo i tak już ją miałem ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

These individuals portray couples and singles who are in a frenzy over the holiday. Recent reports have proven that by upholding your phone near to your genital organs can help to eliminate the functionality of the organs. Who wouldn't want these beautiful pieces wit... xxx

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...