Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iVeila [Dedyk]

moniś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ciągle będzie wywalało serwer, to proszę o wyrozumiałość oraz proszę się nie denerwować.

Jutro wróci kolega co ma dostęp do panelu na hostingu i to ogarniemy.

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ciągle będzie wywalało serwer, to proszę o wyrozumiałość oraz proszę się nie denerwować.

Jutro wróci kolega co ma dostęp do panelu na hostingu i to ogarniemy.

Ale co chwile jest ta cofka głupia, bez sensu gra. Raz jak wyłącza nie cofnie nic, a raz cofnie.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

a co to sie tu tutaj dzieje , czemu tutaj off mam , co mnie tak loga co jest ?

Coś crashuje serwer, Sheila nie wiedział co to i czeka z tym do rana na tego co ma hasło do hostingu i będą to naprawiać, tak to serwer jak off to za 10 min się powinien włączyć.

Zajebiscie off all rly?

Crashuje serwer, ale jak widzę i strona padła, o. No to pewno jakiś DDoS.

SERWER NAWET JAK PADA, POWINIEN WŁĄCZAĆ SIĘ ZA 10 MINUT, ALE COŚ NIE TAK. ;xx

@no, no dalej offline ; )

@jakoś po 6 był offline i dalej offline ; )

a31acc0f.png

Opublikowano

Hmm czyli kiedy to ogarniecie ?

Ogarną jak wstaną, Sheila wczoraj po 2 poszedł spać, więc mu się chce spać. A reszta to nie wiem. :c

a31acc0f.png

Opublikowano

Najbardziej mnie to rozśmieszyło

- Reklama na stronie Kamera dożywotnia, anty kamer mod ( W Formie hackshilda )

Tylko wiecie o tym że kamer nie zrobi do waszego serwera moda ale inni już tak ?? z chęcią zmierzę się z tym zadaniem i pobiorę clienta. A po 2 na stronie kamera jest jak ominąć ""hackshilda""

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Z gory mowie ze do banshee nic nie mam, bo to wspaniala dziewczyna. Długo bylam z nia na m2.pl jako Grafik, podziwiam ją za to co robi na youtube, ale przegladajac to wszystko odnioslam wrazenie jak by wzieli ja do teamu tutaj tak jak FuBu na Ba**orze tylko zeby zrobila reklame i była maskotką serwera. Moze jest to moje mylne spostrzezenie, ale porpostu jako osoba neutralana tak to odebralam.

Pozdrawiam

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Z gory mowie ze do banshee nic nie mam, bo to wspaniala dziewczyna. Długo bylam z nia na m2.pl jako Grafik, podziwiam ją za to co robi na youtube, ale przegladajac to wszystko odnioslam wrazenie jak by wzieli ja do teamu tutaj tak jak FuBu na Ba**orze tylko zeby zrobila reklame i była maskotką serwera. Moze jest to moje mylne spostrzezenie, ale porpostu jako osoba neutralana tak to odebralam.

Pozdrawiam

my nikogo nie braliśmy do jakiejś "reklamy"

34870.png
Opublikowano

I kończe chyba przygodę.

Kto czyta opisy ksiąg? Ja np. nie i takim o to przypadkiem straciłem 8x czarowane ostrze, a nie 1x czarowane ostrze.

A 4CH BY SIĘ PRZYDAŁY BY METKI BYŁY.

a31acc0f.png

Opublikowano

Za reklamę serwera na youtube lub forach do tego poswieconych dajemy smocze monety. : )

4 ch będą, jezeli liczna graczy sie zwiększy. na razie nie ma takiej potrzeby.

Odwracasz kota ogonem, zreszta nie pierwszy raz... Dyskutujemy o administracji serwera tak czyli o tym, ze administracja jest falszywa i ma doswiadczenie w oszukiwaniu ludzi

Opublikowano

Odwracasz kota ogonem, zreszta nie pierwszy raz... Dyskutujemy o administracji serwera tak czyli o tym, ze administracja jest falszywa i ma doswiadczenie w oszukiwaniu ludzi

Haha, człowieku.. Jeszcze nikogo nie oszukaliśmy i nie oszukamy.

I kończe chyba przygodę.

Kto czyta opisy ksiąg? Ja np. nie i takim o to przypadkiem straciłem 8x czarowane ostrze, a nie 1x czarowane ostrze.

A 4CH BY SIĘ PRZYDAŁY BY METKI BYŁY.

Dziś będą.

Na księgach jest napisane, przed użyciem rozdziel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...