Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iVeila [Dedyk]

moniś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwój Doświadczenia I, II, III - co to jest? Do czego to? I kiedy będzie już to w grze?

Kiedy pety i system osiągnięć zawita?

Czemu wywaliło teraz wszystkich?

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to poczekam sobie do tej 00:30 i idę dalej na metki, może mniej ludzi będzie.

I taka ciekawostka o serwerze: jest zielona siła i wzmocnienie przedmiotu, to i to dodaje 4 bon *.*

a31acc0f.png

Opublikowano

http://screenshooter.net/8148184/qxfvsii

No i bum, zrąbało się, error.

@edit, naprawiłem chyba.

@edit2, chwila grania i znów off, kiedy on?

a31acc0f.png

Opublikowano

zjebane to , gry odpalam gre loguje się i odrazu mi całego metka wyłącza ZENADA

Bo offline, serwer przenoszony na inną baze.

a31acc0f.png

Opublikowano

Dobra, umówmy się tak. Albo wypowiadacie się tylko i wyłącznie na temat serwera i tego się trzymacie, albo chcecie się wyzywać i po sobie jeździć i temat zamykam ?

Opublikowano

Dobra, umówmy się tak. Albo wypowiadacie się tylko i wyłącznie na temat serwera i tego się trzymacie, albo chcecie się wyzywać i po sobie jeździć i temat zamykam ?

1. Nie masz takiego prawa bo serwer nie padł. Tylko rzucamy pliki na inny serwer z FireWallem.

2. Tutaj możemy robić co chcemy mówiąc o serwerze.

3. Nie widzę tutaj innych tematów np. Minecraft, Redtube itp. Więc all jest o serwerze.

Opublikowano

1. Nie masz takiego prawa bo serwer nie padł.

2. Tutaj możemy robić co chcemy mówiąc o serwerze.

3. Nie widzę tutaj innych tematów np. Minecraft, Redtube itp. Więc all jest o serwerze.

1. Nie na tej podstawie chciałem zamknąć temat.

2. Możecie robić co chcecie przestrzegając regulamin, a nie przestrzegacie.

3. Ja widzę, przejrzyj cały temat.

Pozdrawiam i proszę, nie każ mi tu wracać.

Opublikowano

Ale ja nie będę z Tobą dyskutował,. Albo będziecie rozmawiali o forum, albo o będziecie offtopować, że ten ma tyle widzów na yt a ten ma tyle, że ona tak nagrywa, że ona tak. Chcecie podyskutować/pokłócić się ? Proszę bardzo, macie pw, gg, ts.

@end

Zaraz padnę mod co nie zna zasad.

Temat serwer, czyli gadamy o serwerze a nie o forum <łod de fak>

Możemy rozmawiać o serwer.. Co się znajduje tu i tu. Co jak i gdzie, bug tu i tam, to tu a to tam.

Warnować nie możesz bo od tego to jest. Aby się dowiedzieć o serwerze wszystkiego.

Opublikowano

Zgadzam sie, nie da sie z tym cos zrobic ?

Da się to jest takie utrudnienie, możemy zniżyć do 7 Godzin Spec.

Ale to nie zmienia faktu że nadal nie będzie można czytać przez zwoje i rady, do tego są zwykłe instrukcje.

Zanim przeczytasz instrukcje a masz ich 17 to rozdziel na 1 tą co będziesz czytał(a)

serwer postawiony , zabezpieczony, backupy sie robia co 2h , baze sprawdza(bledy) co 6h , czysci logi (game.core ptsitp) co start serwera, wlacza sie 1ch jak chcesz wlaczac wiecej to w start.sh zmien ilosc. Serwer sie wlacza automatycznie co 10 min

Opublikowano

Zaraz padnę mod co nie zna zasad.

Temat serwer, czyli gadamy o serwerze a nie o forum <łod de fak>

Możemy rozmawiać o serwer.. Co się znajduje tu i tu. Co jak i gdzie, bug tu i tam, to tu a to tam.

Warnować nie możesz bo od tego to jest. Aby się dowiedzieć o serwerze wszystkiego.

Nadal kolego nie rozumiesz co miałem na myśli.

Chodzi mi o to, że naprzykład Pan xxx napisał:

"Nie lubie banshee, ta typiarka na youtube mówi, że popełni samobójstwo, nagrywa itd."

lub " Pierdole to idę na inny serwer ", " Synu chyba sobie kpisz "

Czy nie sądzisz, że np. wyzwiska to offtop ? A offtop jest zabroniony ?

Aby Ci to przetłumaczyć musiałbym zarwać nockę, lecz już dam sobie spokój. Jutro Istny tu zajrzy.

Opublikowano

Nadal kolego nie rozumiesz co miałem na myśli.

Chodzi mi o to, że naprzykład Pan xxx napisał:

"Nie lubie banshee, ta typiarka na youtube mówi, że popełni samobójstwo, nagrywa itd."

lub " Pierdole to idę na inny serwer ", " Synu chyba sobie kpisz "

Czy nie sądzisz, że np. wyzwiska to offtop ? A offtop jest zabroniony ?

Aby Ci to przetłumaczyć musiałbym zarwać nockę, lecz już dam sobie spokój. Jutro Istny tu zajrzy.

Myślisz, że się wystraszymy Moderatora? Czy Test Moderatora? Człowieku w jakim kraju Ty żyjesz.

Co do serwera, to online kiedy?

a31acc0f.png

Opublikowano

Wracamy do was z :

Firewallem

Lepszym procesorem - 0 Lagów

Do poprawnego działania klienta, włącz patchera.

Pozdrawiam [GA]Imige

Serwer jest w 100% Stabilny.

Opublikowano

Pety eventy, is

System osiągnięć coś podobnego.

"Witam wszystkich userowiczów. Mamy dla was 2 informacje.

1 Będzie to że mamy już maszynę z Firewallem która podobno "Maszyna odbije wszystkie ataki" od producęta.

2 Na serwer został wprowadzony Zwój Doświadczenia I, II, II jak go zdobyć bić metki 5 - 45"

Za niedługo wyjdą nowe pliki, które zostaną pobrane przez patchera.

Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam [GA]Imige.

Reklamujcie serwer gdzie się da !

Producenta kolego ^.^ Nie widze sensu dodawania zwoi zamiast pd. Dodawanie kolejnych bajerow odsuwajacy stare poczciwe itemy jest bezsensowne.

nanicz.png

Opublikowano

Producenta kolego ^.^ Nie widze sensu dodawania zwoi zamiast pd. Dodawanie kolejnych bajerow odsuwajacy stare poczciwe itemy jest bezsensowne.

Zwoje:

77438376684214810164.png

27660705832277781343.png

73074646267816787026.png

Pozdrawiam [GA]Imige

Zapraszam każdego do gry, serwer jest stabilny. Jutro event zuo za wynagrodzenie wczorajszego dnia.

Jeszcze raz przepraszamy za wczoraj. Wszystko zostało ogarnięte, 0 lagów, Firewall od hostingu dedyka.

ZAPRASZAM KAŻDEGO !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...