Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iVeila [Dedyk]

moniś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie mogę się zalogować a w grze jak chce sie zalogować pisze że nie prawidłowe haslo...

Na stronie mogę się zalogować a w grze jak chce sie zalogować pisze że nie prawidłowe haslo...

choć wpisuje poprawnie nie wiem moze 2konto jak zrobie to coś da

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o wstawienie launchera ( tak ok 100-200mb aby wszystko było widać) ponieważ patcher mi się zawiesza i nie idzie poprać jakiegokolwiek pliku przez niego. Z góry dziękuje ;p

54.png
Opublikowano
Jednak rezygnuje, pisałem kilka razy do gm'ów i na ogólnym, że ten i ten ma wh, ale nic nie robicie.

Trudno.

Pisz na forum bo nie kazdy jest w grze a boty banujemy caly czas.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Musimy sie z czegos utrzymac by jak najdluzej istniec i zainwestowac w lepszą maszynę.

Moja wyplata z yt wynosi 10 euro na miesiac więc to tyle co nic.

Więc przynznałaś się do tego, że serwer jest pod is'a.. Nic nie osiągnę tam jeśli chcę grać bez użytkowania pieniędzy?

Opublikowano

Jednak rezygnuje, pisałem kilka razy do gm'ów i na ogólnym, że ten i ten ma wh, ale nic nie robicie.

Trudno.

Diablo, robimy co w naszej mocy, ogarniamy opisujemy.

Opublikowano

W razie czego Monia na forum to nie jestem ja.

Ja mam nick [GA]Banshee, zapamiętajcie.

Odnosnie moderatorow juz swoje zdanie powiedzialam - wywalić ich i zachować powagę jak na admina przystalo.

Robimy wszystko co w naszej mocy by zapobiec ddosom, atakom i likwidujemy bugi.

Jeszcze duzo pracy przed nami dlatego liczymy na wasza pomoc - opisujcie bugi ktore napotkacie na forum lub tutaj.

Z gory przepraszam za niektore nieprzemyslane posty administracji, dlugiego stazu nie beda tutaj miec, jezeli nie zachowaja powagi.

Opublikowano

ja rozumiem ze trzeba serwer utrzymac.. ale wy chcecie tylko zarobic moze zagram ale nie wrzuce na serwer nawet zlotowki bez przesady

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Fajny serwer.Nie podoba mi się systemy kostiumów.Sądzę,że one są zbędne i szpecą serwer.Nie ma nowych map dla niższych lvli,co ma konkurencja...Wbić,wbiję,ale dopiero do lutego.Zobaczę,czy do tego czasu nie padnie,czy coś w tym stylu...

Moje tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/830804-tutjak-poprawnie-okreslic-typ-serwera/#entry6120446

http://www.mpcforum.pl/topic/831374-tutmapy-w-metin2/

http://www.mpcforum.pl/topic/830748-tutpoczatki-z-metin2-priv/#entry6120090

52691668000374257642.jpg

Opublikowano

My jako rzetelna administracja nie odpuscimy. Jak tylko przyjdą mi pieniądze z youtuba wszystko wyloze w ten serwer.

Kolega odda tez czesc z wyplaty, tylko cierpliwosci. Poczatki sa zawsze trudne a staramy sie jak mozemy.

Niestety nasza aktualna maszyna ulega licznym ddosom, ale do czasu - niedlugo to nie bedzie miec miejsca.

@down.

Koleszko bo nie potrzebuje dedyka bo po Co mi ?:*

Radze przeczytać KU Ortografia.

Opublikowano
Pobrałem, zarejsetrowałem sie a serwer nawet przy moim zjebanym internecie nadal off...

Zakladam, iz nie jest to wina Twojego internetu. Na serwer naplywaja ataki DDoS.

Staramy sie to ogarniać jednak atakują z każdej strony.

Za jakiś miesiąc zlozymy sie na lepszą maszynę z firewallem, teraz trzeba cieszyc sie z tego co jest.

Jezeli macie jeszcze jakies propozycje odnosnie serwera to piszcie tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...