Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iVeila [Dedyk]

moniś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdziele.

Jak wy chcecie utrzymać ludzi na serwerze? Co jakiś czas usuwacie bugi, co jakiś czas NIBY dodajecie te nowe mapy do tych dwóch królestw, co jakiś czas NIBY poprawiacie serwer, co jakiś czas NIBY coś dodajecie.

Z takimi przerwami co chwile, ludzie odejdą na inne serwery i nie mówcie mi tutaj, że ZOBACZYMY KTO JEST PRAWDZIWYM GRACZEM I WYTRWA Z NAMI - to jest żałosne tyle powiem. Według mnie ten serwer na potencjał, ale jeśli co chwilę są jakieś przerwy, to nawet TYCH STAŁYCH GRACZY stracicie, bo to zaczyna robić się denerwujące.

+ Serwer offline do 3 dni? No i teraz tracicie jeszcze więcej graczy, peace.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra sheila podziekuje za gre u was , masz tego harda zrobionego od kilku tygodni , stoi kilka dni i pierdolnol wes se ten hajs za ten is w tym 11 zl odemnie zamiast zrobic all przed startem musiales spierdolic wiekszosc. dzis gralo raptem 20 osob moze mniej nawet , gralem na kazdym twoim serwie i zaden nie utrzymal sie conajmniej miesiac albo 2 tyg o co wgl chodzi kurwa ? 12 dni? po chuj? po chuj dodawac te inne krolestwa WYSTARCZY ZROBIC JEDEN DOBRY HARD A NIE NAPIERDOLIC dupereli a jak juz to jakas ankiete na forum albo cos a nie ..tak sie najaralem ze dzis moze bede mial aure m8 taki chuj .. Pozdrawiam caly serwer oraz administracje bo co by nie powiedziec umiecie nawet odroznic kto ma camer moda ^^ Kubuchna mialem nick jbc odezwij sie ktos na gg 3033644 ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...