Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nexanity for Android - Wyznaczamy nowe standardy ! HIT

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przesyl Wi-Fi to jakies 50-100mb/s wiec nie bylo by zadnych lagow. Niestety spaliles kolego.

ehm, to spróbuj sobie coś przerzucić z kompa na fona, lub tableta przez wi-fi ;), 50 mb w sekunde Ci się nie przerzuci, przesył wi-fi jest spory, ale z routera do głównego źródła pobierania, z nie z komputera, do routera i do źródła

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu na początku filmiku na tablecie widać przyciski " Play, pausa, next" itp. ?

Bo to film?

Każdy może sobie frapsem nakręcić filmik z metka, wrzucić na telefon a następnie "podłączyć" do niego kabelki niby że to klawiatura.

Drugim telefonem/kamerą nagrywasz obraz telefonu który odtwarza filmik z serwera i wrzucasz na mpc robiąc "reklame" dla serwera.

Opublikowano

100% ze to filmik jesli nie wierzycie sciagnijcie go i odpalcie w zwolnionym tempie pierwsza sekunda i widac przyciski play itp :)

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nexanity for Android wyznacza nowe standardy! HIT

Jak zrobić was w ch*ja za przeproszeniem :)

xdeh.png

hihi oglądałem ten filmik chyba z 20 razy i nie zobaczyłem tego szczegółu

szkoda że tak późno ich rozgryzłeś bo tym zrobili dobrą reklamę : P

Nima :rolleyes:

Opublikowano

xdeh.png

Fakt widać to ;p .

Czytając ten temat , posty itd... myślałem , że padnę ze śmiechu .

Przerobienie metina na Androida bądź inne system jest możliwe , lecz bardzo bardzo dużego nakładu pracy oraz znakomitej znajomości tego systemu + oczywiście jav'y .

To nie jest tak , że sobie pobiorę emulator i przerobię grę z kompa na fona , to bzdura .... Gra musiałaby być maksymalnie zminimalizowana pod względem wymagań .

To praktycznie robienie gry od podstaw .... ;)

Opublikowano

Panie "developer" masz takie pojęcie jak jak kurwa w balecie "srine" nie wine a ty kurwa architektury procesora nie rozróżniasz? Możesz się wyplątywać qemu-i386 ale niestety majster bez fizycznego wspierania karty graficznej metinka nie włączysz.Chcieli ludzi w chuja zrobić ten kto uwierzył to uwierzył poszedł na to.

Najgorsze jest to że on to chciał jeszcze zrobić na tanim chińskim tablecie za 200zł

Pjona pewien user pokaże prawdę about "Nexanity" ELo

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...