Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nexanity for Android - Wyznaczamy nowe standardy ! HIT

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze musicie zrobić jakos, żeby zmniejszyć zdeczka te wymagania :P. Bo na takim dobrym tablecie a takie scinki :).

skpUo.png

Opublikowano

Prosiłbym o odanie filmiku jak klikasz na tablecie i poruszasz sie.

To co teraz wrzuciłeś to może być puszczony filmik z tableta.

Nie robimy tego po to, żeby Ci coś udowadniać... reszta niedowiarków musi poczekać na finalną, lub chociaż bardziej zaawansowaną wersję Nexanity dla systemu Android™.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Jak dla mnie pic na wode fotomontarz.

Filmik? Koles odpalił filmik na tablecie i zsychronizował filmik z naciskaniem przez siebie przyciskow.

Moze i sie myle ale takie jest moje zdanie.

Jesli nie mam racji to jak ktos pisal wyzej, biolog i ku, do niczego innego sie nie nada.

To juz lepiej malego netbooka brac do szkoly :D

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Niezły pomysł.. Do oddawania do biologa przyda się ot co. też do czytania KU ;]

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Gra bedzie przystosowana tak, ze bedzie mozna wszystko na luziku robic oprocz pisania poniewaz nawet mnie ono denerwuje w tej aplikacji nie mam pomyslu jak sprawic zeby bylo przyjemne.

Zwiedzanie 100%

Exp 100%

PvP 100%

Dropienie / Metki 100%

Pisanie 5%

Rozwijanie umiejetnosci 70%

Misje 90%

Tak wlasnie klasyfikuje uzytkowanie owej aplikacji.

razerv.png

Opublikowano

Co do pisania - nie mam pojecia jak obecnie ono wyglada... ale nawet jak dla mnie pisanie nawet smsow na dodtyku jest uciazliwe... Nie wiem jak tam stoicie z tym jezykiem na androida, bo obilo mi sie o uszy ze podobny do javy jest, ale w momencie klikniecia szeptu gdzies musi pojawiac sie klawiatura... i tu moze byc problem, bo w przypadku ogolnego czatu ktory jest na dole gra musiala by chyba " zmieniac " rozdzielcozsc ... ewentualnie zrobicz taki myk i czat gry dac na gore ekranu clienta... Ewentualnie jest opcja jeszcze taka jak na GG na starych symbianach - klikasz w pole wolaj/szeptu ... na caly ekran pojawia sie pole tekstowe tam wpisujesz - zatwierdzasz - text wskakuje do gry - i dopiero z gry do wysylasz.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Odpowiedź na to jak zrobiliśmy, znajdziesz tu :

Krótki film pokazujący jak to wygląda na tablecie :

http://www.youtube.com/watch?v=6CRGWgAIsOA&feature=youtu.be"]http://www.youtube.c...eature=youtu.be

W związku z tym że wersja clienta jest bardzo wczesna prosimy o wyrozumiałość.

zapewne puszczone na team viewer.. pzdr. fake i tyle, szum w około serwera

nowe konto, KaMeR1337 nie działa

Opublikowano

Gowno prawda , nie da sie uzyskac kontroli nad gra w postacin ap

Kazdy idiota wie ze nie obsluguje takiej wielkosci plikow tablet , tym bardziej ze api nie pozwoli uzyskac grywalnosci

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Gowno prawda , nie da sie uzyskac kontroli nad gra w postacin ap

Kazdy idiota wie ze nie obsluguje takiej wielkosci plikow tablet , tym bardziej ze api nie pozwoli uzyskac grywalnosci

Aplikacja wazy 33mb z groszem i potrzebuje plikow SD data jakies 1.1Gb, to duzo dla Ciebie?

Taki The Dark Knight Rises potrzebuje prawie 3Gb i smiga az milo.

Ta aplikacja jak narazie jest tylko testem, jezeli uda sie zapewnic grywalnosc to super, ale jezeli sie nie uda to zawsze bedzie mozna przy projekcie pokombinowac chociaz jestem dobrej mysli. :)

Oczywiscie sa tez ludzie ograniczeni co mysla, ze jest to fake poniewaz nie Oni na to wpadli... Przykre.

Pozdrawiam.

razerv.png

Opublikowano

Narobicie szumu dookoła serwera, a przed starem napiszecie, że wykryliście poważny błąd w tej aplikacji na androida i nie możecie jej udostępni ;-) Ciekawy sposób na reklamę :)

Opublikowano

Narobicie szumu dookoła serwera, a przed starem napiszecie, że wykryliście poważny błąd w tej aplikacji na androida i nie możecie jej udostępni ;-) Ciekawy sposób na reklamę :)

Jak już napisał Urt4ns, wersja clienta dla systemu Android jest na razie testem, czy robimy tym szum?

My jak i każda inna administracja udostępniamy temat, zdjęcia, filmy i odpowiadamy na pytania.

Za szum odpowiadają użytkownicy forum, nad którymi nie mamy kontroli i myślę że nikt inny też.

Opublikowano

Przez takich ludzi czuje, ze jestem elita inteligencji na tym forum. Szkoda bo chcialbym czuc sie rowny.

Co tak na prawde ma znaczyc caly ten temat? Ma pokazac, ze IT nie ma ograniczen i mozna stworzyc na prawde fajne rzeczy.... (Nie, to nie jest lans ani fake)

Chcialem pokazac screenami i filmikiem (Ktorych bedzie pewnie wiecej) ze da sie to stworzyc i kazdy moze sprobowac waszych sil, chetnie bym zobaczyl innych forumowiczow proby...

Przynajmniej razem z elita inteligencji na tym forum bysmy mogli stworzyc cos na prawde konkretnego bo co dwie glowy to nie jedna ale nie.... Lepiej shejcic bo przeciez ktos inny to zrobil i zabral zainteresowanie

Przyklad: Kamer, czlowiek ktorego uwazaja, za dobrego informatyka ktory tak na prawde kopiuje linijki z pliku do pilku i nic wiecej (Sorry mistrzu! jeszcze robisz interfejsy do niemieckich/wloskich programow i mowisz, ze sa Twojego autorstwa!)

Pozdrawiam was wszystkich czule i mam nadzieje, ze bedziecie czytac tego posta i bedziecie rozumiec co w nim sie zawarte.

razerv.png

Opublikowano

Pokażcie jak włączacie całą aplikację i wybieracie różne opcje. Skoro to nie fake, to możecie to potwierdzić? ;)

Opublikowano

Przez takich ludzi czuje, ze jestem elita inteligencji na tym forum. Szkoda bo chcialbym czuc sie rowny.

Co tak na prawde ma znaczyc caly ten temat? Ma pokazac, ze IT nie ma ograniczen i mozna stworzyc na prawde fajne rzeczy.... (Nie, to nie jest lans ani fake)

Chcialem pokazac screenami i filmikiem (Ktorych bedzie pewnie wiecej) ze da sie to stworzyc i kazdy moze sprobowac waszych sil, chetnie bym zobaczyl innych forumowiczow proby...

Przynajmniej razem z elita inteligencji na tym forum bysmy mogli stworzyc cos na prawde konkretnego bo co dwie glowy to nie jedna ale nie.... Lepiej shejcic bo przeciez ktos inny to zrobil i zabral zainteresowanie

Przyklad: Kamer, czlowiek ktorego uwazaja, za dobrego informatyka ktory tak na prawde kopiuje linijki z pliku do pilku i nic wiecej (Sorry mistrzu! jeszcze robisz interfejsy do niemieckich/wloskich programow i mowisz, ze sa Twojego autorstwa!)

Pozdrawiam was wszystkich czule i mam nadzieje, ze bedziecie czytac tego posta i bedziecie rozumiec co w nim sie zawarte.

IT nie ma ograniczeń, ale my mamy, ponieważ nie mamy source :-)

No chyba, że kupiliście od badarka to nie mam zastrzeżeń ;)

Pokażcie jak włączacie całą aplikację i wybieracie różne opcje. Skoro to nie fake, to możecie to potwierdzić? ;)

Oczywiście, że nie nagrają. Zaraz będzie głupie tłumaczenie :)

Opublikowano

dla mnie nie musi być to fake ;d tylko source może być problemem skoro inni (np Niemcy) robią autorskie MMORPG na androida to czemu by nie Polacy? problemem może być to że będzie potrzeba do tego dobrego tableta bo raczej zwykły telefon tego nie uciągnie tą apke ;d

DR5ChPt.png

Opublikowano

Takie coś w 100% jest możliwe. Android to przecież linux, trzeba tylko odpowiednie liby i już działa.

Opublikowano

jeżeli na Linuksie się da odpalić mt2 to na Androidzie też, tylko że do tego trzeba emulator <lol>

ps. ale się tnie jak skurczybyk.

Gratuluje, trafiles w 10. Polac temu Panu ktory rozkminil jak zrobilismy gre na androida.

Dodam, ze jak widac niepozorni tylko tutaj mysla bo wszyscy niby wielcy informatycy na tym forum to cienkie gowna ktore sie slinia z zazdrosci. ^^

razerv.png

Opublikowano

Gratuluje, trafiles w 10. Polac temu Panu ktory rozkminil jak zrobilismy gre na androida.

nie wiem co mi chciałeś powiedzieć ale popisanie się przed innymi coś ci nie wyszło :(

Dodam, ze jak widac niepozorni tylko tutaj mysla bo wszyscy niby wielcy informatycy na tym forum to cienkie gowna ktore sie slinia z zazdrosci. ^^

no właśnie,

btw.

nie ślinie się z Zazdrości, bo edycja tej gry nigdy mi przyjemności nie sprawiała.

..x..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...