Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nexanity for Android - Wyznaczamy nowe standardy ! HIT

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co mi chciałeś powiedzieć ale popisanie się przed innymi coś ci nie wyszło :(

no właśnie,

btw.

nie ślinie się z Zazdrości, bo edycja tej gry nigdy mi przyjemności nie sprawiała.

Kompletnie nie zrozumiales mojego posta ale to nic nie szkodzi, wytlumacze.

W pierwszej czesci Cie chwale a druga czesc jest w strone Kamera, Nismo i innych co mysla, ze sa informatykami.

razerv.png

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W pierwszej czesci Cie chwale a druga czesc jest w strone Kamera, Nismo i innych co mysla, ze sa informatykami.

spoko, to przepraszam.

ja tam nie wiem kto co umie, bo mnie to nie obchodzi :D

..x..

Opublikowano

Przyklad: Kamer, czlowiek ktorego uwazaja, za dobrego informatyka ktory tak na prawde kopiuje linijki z pliku do pilku i nic wiecej

śmieszny jesteś.

jeszcze robisz interfejsy do niemieckich/wloskich programow i mowisz, ze sa Twojego autorstwa!)

pierwsze słyszę żebym robił jakieś interfejsy.

nowe konto, KaMeR1337 nie działa

Opublikowano

KaMeR udowodnił że jest informatykiem czy jak ty to tam zwiesz, tworząc popularnego "KaMeRMoDa" używanego na całym świecie przez rzeszę fanów metina. Nie pobiera za to żadnych opłat i robi to z własnej woli. On pokazał że potrafi to stworzyć bo jego pracę widział już każdy. Czas na was :)

Kto nie wierzy ze nie tylko w polsce uzywaja kamermoda niech popatrza co pisz na epvp :)

nanicz.png

Opublikowano

KaMeR udowodnił że jest informatykiem czy jak ty to tam zwiesz, tworząc popularnego "KaMeRMoDa" używanego na całym świecie przez rzeszę fanów metina. Nie pobiera za to żadnych opłat i robi to z własnej woli. On pokazał że potrafi to stworzyć bo jego pracę widział już każdy. Czas na was :)

Kto nie wierzy ze nie tylko w polsce uzywaja kamermoda niech popatrza co pisz na epvp :)

nie pobiera opłat ale i tak na nim zapewne nieźle zarabia reklamy na stronie gdy chcesz pobrać moda musisz klikać za co on dostaje pieniądze . Ale oczywiście to co zrobił jest wielkie i kto wie jakby się potoczyły losy metina bez moda

Opublikowano

nie pobiera opłat ale i tak na nim zapewne nieźle zarabia reklamy na stronie gdy chcesz pobrać moda musisz klikać za co on dostaje pieniądze . Ale oczywiście to co zrobił jest wielkie i kto wie jakby się potoczyły losy metina bez moda

Na pewno stracił więcej nerwów i godzin przy modzie niz te cale nasze klikanie. Takie skromne podziekowanie dla kogos kto cos potrafi. :)

nanicz.png

Opublikowano

Gra na andorida jest , widziałem wczoraj na jakimś forum angielskim , pfuu niemieckim , filmik był jak gościu expi z konia , jak znaide dam linka .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

takie bajki można wciskać gimbazie. na filmiku gra na klawiaturze bo przez team viewer. a na screenie ma przyciski dotykowe których nie ma na filmie, które mógł pokazać na filmie jak ich używa do chodzenia tak jak na screenie, jednym słowem fake. end of story

Opublikowano

Nigdy nie nazwałem siebie informatykiem, więc o chuj Ci chodzi koleś? Chcę jedynie filmik jak odpalasz aplikację, logujesz się do gry, wybierasz postać i wchodzisz.

Opublikowano

SkrandeR, Deraxium - Zeby pograc trzeba miec procesor ARMv7 o taktowaniu 1,2Ghz, 1Gb ramu i grafike lepsza niz Adreno 200.

Aktualnie gra sie tnie tak samo obojetnie czy to na slabszym urzadzeniu czy na jakims potworze bo testowalem to tez na Nexusie 7 i roznicy zadnej nie ma.

Trzeba po prostu poprawic optymalizacje i dodac konkretna konfiguracje pod kazdy model a bedzie smigac nawet na 60 fps.

Do postow wyzej nie mam zamiaru sie odnosic bo wystarczy pokombinowac a sami odpalicie na swoich urzadzeniach metka (Nie trzeba miec zadnego Source)

Pozdrawiam.

razerv.png

Opublikowano

Czyzby ta apka ? ;p

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.max2idea.android.limbo.main&hl=pl

przecxytaj opis tej apki to sie dowiesz

Opublikowano

Czyzby ta apka ? ;p

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.max2idea.android.limbo.main&hl=pl

Nie, to nie ta apk.

Nasza aplikacja zostala zrobiona z kilku zeby to w ogole ruszylo.

razerv.png

Opublikowano

Pusty serwer i lagi są w m1 , a co dopiero przy expie (widać na filmiku) . Fajne to , ale nie dorówna grze na komputerze .

Opublikowano

Niezłe! Wszystko zależy od tableta czy smartfona, na którym będziesz grał. Podoba mi się to, jednak gdzieś to widziałem wcześniej - Metin2 wersja mobilna (privów nie bylo). Powodzenia z projektem!

Opublikowano

Niektorzy nie rozumieja, ze to przez niedoskonalosc aplikacji sie tnie gra a nie przez bebechy urzadzenia. :P

Po optymalizacji kazde urzadzenie z procesorem ARMv7 1Ghz, 512mb/1gb ram ma odpalic apke chociaz,

urzadzenia dwurdzeniowe czy czterordzeniowe z ramem 1gb+ maja oblslugiwac gre w 60 fps w HD+ ze wszystkimi efektami w miejscie z 1000 graczy online. Tylko do tego trzeba czasu i pracy.

razerv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...