Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■TekkitCraft■[Dedyk][Non-Premium][20S][Tekkit Clasic][FreeBuild][24/7]

st0pr0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o usunięcie mojej instali. Bez mojego pozwolenia jesli ona bedzie kopiowane to złe się dlawas to skończy :)

Pozdrawiam ufo98765

MOGLIŚCIE SIĘ SPYTAĆ LUB ZROBIC SWOJĄ NIEOGARY!

Opublikowano

@Kowal2345

Pokazałeś jakim jesteś dzieckiem.

Zabraliśmy ci itemy ,które zdobyłeś za zabicia na non-pvp...

sam jastes szmata i tempa dzida bo ja na tym serwie nie gralem HAHAHA
Opublikowano

Serwer bardzo fajny, polecam.

Proszę o usunięcie mojej instali. Bez mojego pozwolenia jesli ona bedzie kopiowane to złe się dlawas to skończy :)

Pozdrawiam ufo98765

MOGLIŚCIE SIĘ SPYTAĆ LUB ZROBIC SWOJĄ NIEOGARY!

Udowodnij, iż posiadasz prawa autorskie do danego podmiotu to będziemy rozmawiać, na razie bez takowych praw masz za przeproszeniem gówno do gadania. I zapamiętaj sobie, groźby dla ciebie także mogą się źle skończyć. Natomiast nie skomentuje wypowiedzi użytkownika Kowal2345, gdyż on już się wykazał się swoim "wysokim" poziomem wypowiedzi, szkoda na takich czas marnować. Cwaniakować tacy potrafią tylko w internecie, a jak przyjdzie co do czego to uciekają pierwsi z krzykiem (-; .

PS. @ufo98765 Zapomniałem dodać, że i tak nic nie możesz "zrobić" nawet poprzez sąd, gdyż rozpowszechniasz piractwo, a to by się bardzo źle dla ciebie skończyło.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, polecam.

Udowodnij, iż posiadasz prawa autorskie do danego podmiotu to będziemy rozmawiać, na razie bez takowych praw masz za przeproszeniem gówno do gadania. I zapamiętaj sobie, groźby dla ciebie także mogą się źle skończyć. Natomiast nie skomentuje wypowiedzi użytkownika Kowal2345, gdyż on już się wykazał się swoim "wysokim" poziomem wypowiedzi, szkoda na takich czas marnować. Cwaniakować tacy potrafią tylko w internecie, a jak przyjdzie co do czego to uciekają pierwsi z krzykiem (-; .

PS. @ufo98765 Zapomniałem dodać, że i tak nic nie możesz "zrobić" nawet poprzez sąd, gdyż rozpowszechniasz piractwo, a to by się bardzo źle dla ciebie skończyło.

TO SPIERDALĆ Z MOJEGO KĄTA NA REPLIKU!

A PACZKE TO SOBIĘ W ĆIPSKO WSADZCIE I chuj wam w ryj

Opublikowano

TO SPIERDALĆ Z MOJEGO KĄTA NA REPLIKU!

A PACZKE TO SOBIĘ W ĆIPSKO WSADZCIE I chuj wam w ryj

Kąta ? Haha, zabawny jesteś, polecam słownik. Widać jakimi dzieciakami jesteście. Nerwy cie wzięły ? Dla takich jak wy internet powinien być zakazany, zrobić jakieś psychotesty albo bóg wie co jeszcze (może test na inteligencje).

*I tak byście oblali (-; .

Opublikowano

Kąta ? Haha, zabawny jesteś, polecam słownik. Widać jakimi dzieciakami jesteście. Nerwy cie wzięły ? Dla takich jak wy internet powinien być zakazany, zrobić jakieś psychotesty albo bóg wie co jeszcze (może test na inteligencje).

*I tak byście oblali (-; .

TEST NA INTELIGENCJE HAHA? DAŁO BY MU CHYBA z IQ max 2 no dobra żartuje nic m by nie dało bo głupim nic nie wychodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...