Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Cheatów działający na Obecnej Wersji. ( Again... )

plum2122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przez "Uprzejmość" jednego z Global Moderatorów mój temat wylądował w koszu. ( Za Link do strony UC. )

Przynajmniej dowiedziałem się, że zamieszczanie linków mimo tego, że napisałem, że Twórca nie pozwala na rozpowszechnianie jest zakazane. Ale, wracając.

Cheaty Działające:

ZedHook - D3D Chams, Crosshair, Frosty Nightvision

Twórca: iZeD

Status: UNDETECTED ( Status na 27.01.13 )

Jak Używać:

- 1: Uruchom program PerX ( Albo jakiś inny do Injectowania. ) jako administrator i upewnij się, że masz zamkniętego klienta WarZ.

- 2: Wybierz "Automatycznie", Szukaj D3DHook.dll i wpisz go w WarZ.exe w "Textboxie"

- 3: Uruchom WarZ oraz zaloguj się.

- 4: W Grze: Kliknij [iNSERT]

Możliwości:

- Player Chams

- Zombie Chams

- Crosshair

- Frosty Nightvision

- SS Protection ( Eksperymentalne. Póki co - Czarny Ekran. )

Skan:

Link:

Rei - WarZ ESP Overlay Hack

Twórca: Rei/DarkLinuxz

STATUS - UNDETECTED ( Status na 27.01.13 r. )

Aktualizację:

Beta v0.1

- Pierwsza Wersja. ( Obecna. )

Możliwości:

- Player ESP

- Snaplines

- Crosshair

Co w Przyszłości:

- Mini Map (U Góry, nie z lewej czy prawej.)

- Item ESP (Zobaczymy :))

Wymagania:

- DirectX Frame Work http://www.microsoft....ils.aspx?id=35

- WarZ w Trybie Okienkowym

- WarZ musi być zmaksymilizowany

- Rei.exe i Ayanami.dll w tym samym folderze

- Vista i wyżej (Nie działa na XP)

Jak Używać:

1)Uruchom Rei.exe

-Możesz uruchomić go wszędzie i kiedy chcesz.

2)Jeżeli zobaczysz Rei.exe na "Spodzie" w lewym rogu - Działa!

Link:

Skan:

Zolferno's WarZ Wallhack,Fullbright,No Fog

Twórca: zolferno

Status: UNKNOWN

Jak Używać:

1."Wstrzyknij" gdy będziesz w grze.

2.Kliknij DELETE aby włączyć/wyłączyć cheat.

Możliwości:

Fullbright - See chams at night

No Fog

WallHack - See Chams through walls

Skan:

Link:

Cheaty Wykryte, bez możliwości ponownego Użycia:

Public Multihack

Twórcy: tim0n and Rajinn (Lamleial)

Status: DETECTED - STATUS 27.01.13

UWAGA

Okazało się, że Public MultiHack jest dalej niewykrywalny a Bany posypały się tylko z braku rozumu korzystających. Osoby, które używały funkcji "FORCE HEADSHOT" i "SHOOT IN SAFE MPCforum" zostały zbanowane - Ale jeżeli będziesz używał go z Umiarem to nie powinieneś dostać bana.

Komentarz Autora:

Nadal nie jestem zbanowany na moim koncie 24 Godzinnym po nadużywaniu tego Hacku (korzystałem w większej ilości z "Gorszych" możliwości Cheata, takich jak, Np. Aimbot ).

Nie szalej. Używaj wszystkiego z rozsądkiem. Nie biegnij na przestrzał do innego Gracza i nie strzelaj w Bezpiecznej Strefie. ( Aimbota też nie zalecam używać. ) Tych Cheatów powinieneś używać ROZSĄDNIE.

Daję wam Jedną Radę - Jeżeli nie chcecie mieć Bana na 100 %, używajcie tylko ESP. ( Ale z ROZSĄDKIEM. )

I Jeszcze jedną

Nie używaj nieskończonej ilości Sprintu, nie strzelaj w Strefie Bezpiecznej 24/7, Nie biegnij z broni do broni do gracza do broni do gracza, nie celuj do graczy za ścianą przez cały czas, nie obracaj się o 180 Stopni, i nie strzelaj do gracza, który zalogował się 400 M od ciebie, nie używaj ciągle autonamierzania.

Jak Używać

1) Włącz Grę i przejdź do Menu Wyboru Postaci.

2) "Wstrzyknij" Hacka. ( Np. Winjectem. )

3) Kliknij INSERT aby uruchomić Menu.

4) Używaj strzałek do "nawigowania" w menu.

Możliwości:

Wizualne:

-Chams

-Player ESP (Health, Name, Distance)

-Item ESP

-No Fog

-No Grass

-2D Radar

-2D and 3D bounding boxes (hidden way to enable figure it out)

-Crosshair

Przydatne:

-Night Vision

-Stamina

-No Breathe

-Screenshot cleaner with fixed delay

-Panic Key (Home)

Broń:

-Fire in safe MPCforum

-Force Headshot (shoot them in leg still a headshot this includes zombies)

-NIGHTVISION - NUMPAD 4.

Autorzy Kodu:

s0beit

akanet

Skan:

Link:

( Dałbym link do Strony, gdyż autor nie pozwala na rozpowszechnianie - Ale Moderator znowu usunąłby temat. )

"Injectowanie dla Początkujących" - Czyli jak poprawnie używać plików z końcówką .DLL ( Cheatów. )

Pierwsze co zrobisz, to upewnij się, że Antywirus nie "zepsuł" twojego cheata. To może się zdarzyć gdy twój antywirus wykryję plik .DLL jako Malware ( Ale nim nie jest. ) na twoim komputerze. Jeżeli jesteś pewien, że twój .DLL jest cały, możesz iść do punktu pierwszego.

Upewnij się, że masz jakiś "Injector" ( Program do "Wstrzykiwania" plików .DLL ) Jednym z przykładów Injectora jest Winject. ( Chyba najbardziej popularny. )

1. Uruchom WarZ w Trybie Okienkowym. ( W Trybie Okienkowym, Wstrzykiwanie będzie łatwiejsze, niż na Pełnym Ekranie. )

2. Kiedy znajdziesz się w Menu Wyboru Postaci, idź na Pulpit i uruchom Winject jako Administrator.

3. Wybierz warz.exe jako cel.

4. Wybierz plik .DLL do wstrzyknięcia.

5. Kliknij "Inject".

6. Graj.

Przetłumaczone Możliwości Cheatów.

Chams - Hack podobny do WallHacka, różniący się od niego, umiejętnością "Wykrywania". ( Zwykle jest to zaznaczone jaskrawymi kolorami. Np. Czerwony - Nie Widać, Zielony - Widać. ) Gdy zobaczysz jakąkolwiek część ciała drugiego gracza - Kolor zmieni się na Zielony. Przez to jest cięższy do wykrycia.

ESP - Hack podobny do WH, ale prawie zawsze posiada coś "Dodatkowego" Np. - Wypisana ilość HP, Posiadana Broń i Rodzaj Broni.

Item ESP - Hack zbliżony działaniem do tego wyżej, ale wykrywa tylko Przedmioty.

No Fog - Brak Mgły.

No Grass - Brak Trawy.

2D and 3D bounding boxes - Hack, który nakłada na Obiekty ( Często Graczy. ) bryły płaskie i przestrzenne.

Crosshair - Celownik z poprzednich wersji gry.

Night Vision - Noktowizja.

Stamina - Nieskończony Sprint/Wytrzymałość.

No Breath - Brak "Dyszenia".

Panic Key - Klawisz, który resetuję wszystkie ustawienia.

Fire in safe MPCforum - Możliwość strzelania w Bezpiecznej Strefie.

Frosty Nightvision - "Zimowa" Noktowizja. ( Zamiast koloru zielonego, jest kolor niebieski. )

Fullbright - Zmiana tekstur danego obiektu z Normalnego na Jaskrawy ( Np. Żółty. ) co umożliwia celne strzelanie w Nocy. ( Albo gdy światła nie ma. )

FAQ

1. Gdy próbuję włączyć Cheata, wywala Błąd związany z brakiem MSVCR100D.DLL

Poradnik działania w takiej okoliczności:

1.Ściągnij plik MSVCR100D.DLL

http://www.dll-files...shtml?msvcr100d

2. Wrzuć go do Folderu z Cheatem.

2. Czy mam pewność, że nie zostanę zbanowany od razu gdy wejdę do gry ?

- Takiej pewności nie mogę zagwarantować. Wiele nie zależy odemnie. Ale mogę powiedzieć, że temat będzie aktualizowany i jeżeli Cheat będzie wykrywalny - Napiszę o tym.

3. Mam problem o treści "xxxxxxxxxxxxxxxxxxx"

- Jak Napisałem - Nie jestem oficjalnym supportem. Jeżeli twojego błędu nie będzie na stronie Cheata, to znaczy, że jego twórca pracuję nad tym i innymi błędami.

4. ZOMFG Gdzie est tlumaczenie !? Czy ja jestę jakims profesoremczykims innym zeby tlumaczyc mozliwosci haxow na wlasna reke ?!?!?!?!?!

- Nad FAQ jest Tłumaczenie wszystkich możliwości Cheatów.

5. Zbanowali mnie! Wszystko Twoja Wina!

- Nie ponoszę odpowiedzialności za następstwa używania Cheatów.

Jak nie dostać Bana za używanie cheatów.

1. NIGDY Nie używaj Cheatów jeżeli coś ściąga ci Launcher.

2. Używaj Cheatów z "mózgiem". Nie zabijaj każdego w zasięgu wzroku, etc. Miej Rozum.

3. ZAWSZE sprawdzaj na oficjalnej stronie Cheata, czy jest aktualny. ZAWSZE. ( Wystarczy wpisać w Google'ach nazwę Cheata z dopiskiem "WarZ". )

Mam nadzieję, że Drugi Raz nikt tego nie Usunie. ;)

Pozdrawiam.

PS: Temat będzie Aktualizowany :)

PS2: Nie ponoszę odpowiedzialności za następstwa używania Cheatów.

PS3: Nie traktujcie mnie jako oficjalnego supportu - Nie ja stworzyłem te Cheaty. Ale będę się starał wam pomóc jak najlepiej.

deadspacewallpaperbysup.png

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eset Nod 32 wykrywa w Public hacku wirusa moze ktos mi na gg wyslac plik albo jakos powiedziec zeby antywirus nie blokowal pobierania [gg37035066]

Opublikowano

. Wizualne:

-Chams

-Player ESP (Health, Name, Distance)

-Item ESP

-No Fog

-No Grass

-2D Radar

-2D and 3D bounding boxes (hidden way to enable figure it out)

-Crosshair

Przydatne:

-Night Vision

-Stamina

-No Breathe

-Screenshot cleaner with fixed delay

-Panic Key (Home)

Broń:

-Fire in safe MPCforum

-Force Headshot (shoot them in leg still a headshot this includes zombies)

-NIGHTVISION IS TOGGLED WITH NUMPAD 4.

Ja to widzę po ang ogarniam ang ale inni nie i będzie spam co to ESP

sygnafranc.png

Opublikowano

Chams - Hack podobny do WallHacka, różniący się od niego, umiejętnością "Wykrywania". ( Zwykle jest to zaznaczone jaskrawymi kolorami. Np. Czerwony - Nie Widać, Zielony - Widać. ) Gdy zobaczysz jakąkolwiek część ciała drugiego gracza - Kolor zmieni się na Zielony. Przez to jest cięższy do wykrycia.

ESP - Hack podobny do WH, ale prawie zawsze posiada coś "Dodatkowego" Np. - Wypisana ilość HP, Posiadana Broń i Rodzaj Broni.

Item ESP - Hack zbliżony działaniem do tego wyżej, ale wykrywa tylko Przedmioty.

No Fog - Brak Mgły.

No Grass - Brak Trawy.

2D and 3D bounding boxes - Hack, który nakłada na Obiekty ( Często Graczy. ) bryły płaskie i przestrzenne.

Crosshair - Celownik z poprzednich wersji gry.

Night Vision - Noktowizja.

Stamina - Nieskończony Sprint/Wytrzymałość.

No Breath - Brak "Dyszenia".

Panic Key - Klawisz, który resetuję wszystkie ustawienia.

Fire in safe MPCforum - Możliwość strzelania w Bezpiecznej Strefie.

Frosty Nightvision - "Zimowa" Noktowizja. ( Zamiast koloru zielonego, jest kolor niebieski. )

Fullbright - Zmiana tekstur danego obiektu z Normalnego na Jaskrawy ( Np. Żółty. ) co umożliwia celne strzelanie w Nocy. ( Albo gdy światła nie ma. )

więc to jest nie jest tłumaczenie? poza tym jak dzieci będą spamić to tylko warny posypać za Spamienie chociaż podane są informacje.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Franci - Ja wychodzę z założenia, że jak tworzę Tłumaczenie to tworzę je jako oddzielny spoiler - A jeżeli ktoś nie widzi, to wyślę mu poprawioną wersję z czcionką 55 z każdą literą innego koloru, z pogrubieniem, kursywą i podkreśleniem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Działa jak najbardziej dzięki wielkie :)

No pewnie, a bany ludzie sami wyłapują ? Czy co ?

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Dużo ludzi z orginalnej stronki Public Multihack'a pisze że dostało dzisiaj perm bana, także lepiej się wstrzymać z używaniem tego cheata.

Opublikowano

Dobrze, że na forum zobaczyłem bo już bym perma złapał. A był jakiś patch? Bo mi sie nawet nic nie pobierało

skrillexh.png
Opublikowano

MrPajax - Dzięki za Informację.

Póki co - MultiHack DETECTED, Reszta UNKNOWN - Jeżeli chcecie używać to na własną rękę.

Pozdrawiam.

PS: Postaram się jak najszybciej zaktualizować Cheaty.

Opublikowano

@up jakim cudem zwrot pieniędzy ?oO

Przytoczę ci tu pewne informacje które support WarZ próbuje ukryć za wszelką cene.

Po angielsku:

You have to contact xsolla if you use paypal.

For those who paid with a credit card call your creditcard company and issue a chargeback. You need to give a reason, and you can state failure to deliver service/product. If you paid within 30 days the chargeback is almost garentee to happen.

They cannot refuse refund for a pre order game. The game is in alpha and is in pre order mode. They will lose the chargeback dispute if they do decide to get into a dispute with the credit card company.

I got my refund from xsolla within 2 hours of email btw, they are very nice about it surprisingly...

Translator Google (nie mam czasu na tłumaczenie):

Musisz skontaktować xsolla jeśli używasz paypal.

Dla tych, którzy płacili za pomocą karty kredytowej połączyć się z firmą kredytową i wydać obciążenia zwrotnego. Musisz podać powód, i można stwierdzić Niedostarczenie usług / produktów. Jeśli w terminie 30 dni chargeback jest prawie garentee stało.

Oni nie mogą odmówić zwrotu za grę wstępną zamówienia.Gra jest w alfa i jest w trybie wstępnego zamówienia. Stracą sporu obciążenie zwrotne, jeśli zdecydujesz się dostać do sporu z karty kredytowej.

Dostałem zwrot od xsolla ciągu 2 godzin od wiadomości e-mail przy okazji, są bardzo ładne o niej zaskakująco ...

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Witam plum2122 mam pytanie, otóż jak aplikuje DLL do warz , mogę usłyszeć taki dźwięk ale nic poza tym się nie dzieje, mógłbyś pomoc?

Opublikowano

Spontan - Oprócz dźwięku powinien się pojawić/wyskoczyć komunikat, że wszystko się powiodło.

Pozdrawiam.

PS: Nie polecam używać na chwilę obecną żadnych cheatów do których dałem link. Dzisiaj był Update :/

Opublikowano

TRV13E - Masz szczęście, że jeszcze cię nie zbanowali. Public Multihack został wykryty.

Spontan - Jeżeli jakieś działające Cheaty wyjdą, na pewno je tutaj wrzucę.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...