Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][4 DRUŻYNY] --->>> KONIECZNIE WBIJ <--- SERWER WALLS

Frothize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Elvo

Coś o sobie: Mam na imię Michał ,wiek podany powyżej. Lubie grać w minecraft,siedzieć na fb.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: albicoolvod

Coś o sobie: Mam Premium, gram od Alphy, Glos po mutacji, Ogarniety, W Przyszlosci chce zostac Informatykiem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nick w grze:heniu

Coś o sobie:Jestem pomocny, nie burze budowli, Mam na imię Tomek, interesuje sie komputerami i grami, w minecrafta gram lata.

Proszę przyjmij.

Opublikowano

Nick w grze: Wrath

Coś o sobie: jestem miły, gram w minecrafta 1,5 r. chcę grać na kwadratowej masakrze ponieważ: lubię współprace, chcę poznać nowych ludzi,

Opublikowano

Nick w grze: Fr3sHu

Coś o sobie:Jestem pomocny,uczciwy gram w miencrafta juz 2 lata i chcialbym zagrac na

Kwadratowej Masakrze,poniewasz poszukuje servera w ktorym moge zagrac druzynowo !!!

Opublikowano

Nick w grze: M3ntos

Coś o sobie: Nazywam się Adrian mam 15 lat , nie mam piskliwego glosu od 2 lat gram w minecraft dobrze sie znam na minecraft lubie pvp i nie jestem griferem!!!!!!

Gdyby były problemy skype .:Twin:.

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Nick w grze:Haruki

Coś o sobie: Od czego by tu zacząć? A więc tak. Nazywam się Paweł, choć przyjaciele zwą mnie "Bazy" a to ze względu na moje nazwisko. Bazyluk ^^. Nie trudno się domyśleć iż osoba w moim wieku interesuje się między innymi: Grami, Dziewczynami, Alkoholem ^^ itp. Dlaczego składam podanie? Ponieważ uwielbiam grę drużynową, gdzie każdy ma kulturę, oraz planuje taktyki z przyjaciółmi.

Opublikowano

Nick w grze:Brook

jestem miły ,umiem grać ,nie jestem w minecraft gram 3 lata . Umiem budować ,dobro drużyny jest dla mnie najważniejsze , gdy przegram niezałamuje się tylko staram się by nastepnym razem bylo lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...