Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja]Minecraft-The Old Republic[STAR WARS]

MC-TOR_Team

Zagrasz  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serverze?

• Tak
      226
    • Nie
      32
  2. 2. Chcesz wzi??? udzia? w BETA?

• Tak
      215
    • Nie
      43
  3. 3. B?dziesz p??ci? abonament? (po miesi?cu gratis)

• Tak
      40
    • Nie
      218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: TheBjarni

Imię:Jakub

O Sobie(minimum 5 zdań): Bardzo lubię grać w minecraft. Jestem również wielkim fanem star wars dlatego interesujący jest ten serwer. Mam również premium minecraft. I nie lubię czekać długo dlatego wolałbym już na BETA Test pograć. Mam też ts3 mikrofon i skype.

Dlaczego powinieneś dostać się na BETE(minimum 3 zdania): Ponieważ jak już wspomniałem jestem fanem minecraft i star wars. Bo już nie mogę się doczekać serwera

Czy śledziłeś poprzedni temat?: Tak śledziłem.

Jeżeli jedne cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?:

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Virtuozos1q / Virusek1q

Imię: Jakub

O Sobie(minimum 5 zdań): Jak już pewnie wiecie mam na imię Jakub (Kuba) i mam 15 lat. Lubię gry komputerowe, grafiką oraz językiem HTML (prowadzę stronę internetową). Głównie gram w FPS (First Person Shooter) ale czasami lubię sobie popykać w Minecrata.

Dlaczego powinieneś dostać się na BETE(minimum 3 zdania): Mam dużo czasu wolnego do dyspozycji, ogarniam język Polski, lubię Star Wars oraz zaciekawił mnie taki pomysł na serwer.

Czy śledziłeś poprzedni temat?: Oczywiście że tak

Jeżeli jedne cegła waży 2 kg i pół cegły to ile waży cegła?: Yyy w matmie za dobry nie jestem ale chyba waży

2+0,5x=x

2=x-0,5x

2=0,5x

4=x

x=4

452ad1a40e39676f8459f2ede44ce642.jpg

Opublikowano

@ref

@ilestam up . To, że nie było go aktywnego to nie znaczy, że nie śledził. Mógł wpaść przeczytać posty i se pójść.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@up zdajesz sobie sprawę, że refy co 24h i już ok. 30% postów w tym temacie to tylko twoje refy?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Refy robię bo nic i tak nie można pisać poza podaniami więc jaki masz problem że tyle % to moje refy ?

Dzięki temu że tak refuje ludzie się dowiadują o tym serwerze i składają podania proste

Skoro tyle % to moje refy to dla tych co już napisali podanie to mniejsza konkurencja bo mało podań. Dalej nie rozumiem o co ci chodzi refy tylko pomagają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...